reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiem ze dziei nie mozna nią smarować ,ja Oliwke na noc smaruje już drugi dzień pulmex baby,fajnie rozgrzewa i ma super zapach taki miętowy tez po tym dobrze sie odycha:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba nie byłam z nia u lekarza bo to drugi dzień dopiero :tak::tak::tak::tak::tak:

flawamed daje jje tylko rano :tak::tak::tak::tak::tak:
Lepiej jakbys dawala go dwa razy dziennie i tak jak pisze ANABUBKA oklepuj Jej plecki:tak::tak::tak:I pamietaj ze nei wolno dawac tego syropu przed spaniem
Ja moim daje ambrosol na kaszel mokry i ta druga dawke daje tak do 18 ale dlatego ze mje pozno chodza spac

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba nadeszła owulka:-D:-D:-D:-D zaraz zobaczymy czy mi ktoś podeśle liścik:cool2:

jaki liscik?????????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Babeczki ja zmykam,bo na 8-ą do pracy - jak to super,że jutro ostatni dzień;-):tak::cool2::cool2:.
Seksić się ile wlezie:-p;-):tak: jak która może:tak:,bo M ma focha na mnie,bo o 3-ej nad ranem to ja BB odsypiam:tak: a nie mam ochotę na migdalenie:no::sorry:.:-D:-D
hehehehehhehe:-)

pierwszy raz o czyms takim słysze :tak::tak::tak::tak: dzieki :-)
to byla iedys bardzo reklamowana masc:tak:
cos jak pulmex baby

o matko to mi się coś przypomniało!!!!!!!! padne...:-D kilka dni temu mały już miał iśc do kąpania więc wcześniej ściagnęłam mu pampka, co by mu się dupsko przewietrzyło....Michał oparł się o wanne, i z buraczkiem na twarzy wydusił...wprost do nogawki:-D:-D:-D:-Dale że to już jest Małża zmiana to ja do kibelka tylko przez szparkę zaglądnęłam.....i ku mojemu zdziwieniu: Michał z brązowymi nogami az po stopy zawieszony na rękach taty...a tato miał naprawdę uśmiechniętą minę i tylko sypał wyrażenia #%@#^#%&:-D:-D:-D:-D do tego doszły jeszcze płytki na podłodze!!!!! Oj myślałam że padne ze śmiechu:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pisałam do pati ale nie odpisuje :no::no::no::no::no::no::sorry::sorry::sorry::sorry:mam nadzieję że u niej wszystko ok :tak::tak::tak::tak::tak:
[/LEFT]

pewnie spia.rano sie odezwie

Agnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować:no:

ja swoje nacieram-stopki,plecki i klatek piersiowa.do tego skrapiam pizamke i poduszke-wszytsko psirytusemkamforowym.teoretycnzie nie zalecaja zeby dzieci nim smarowac ,ale ja moje jak mialy kilkamiesiecy juz smarowala i nic im nie jest.jak tylko widze ze za mocno mala kicha to ja na noc po kapieli nacieram.tylko trzeba sparwadzic czy dziecko uczulenia ma kamfore nie ma.i masc majerankowa pod nos.najgorsze pierwsze 2 dni.
agnes zeby jej na oskrzela nie wlazalo

brrr zimno mi ide pod kołdre- M spi już to moge wejść bo nie bedzie wiedział jak sie do niego przytule:rofl2::rofl2:

a tak oficjalnie to mam focha:confused2::rofl2:

DOBRANOC LACHONKI;-)

Kurcze a ja jak poszłam do pediatry z kilkutygodniowym katarem to kazał mi czyścić i tyle pomocy..niczym nie smarowałam bo nei wiedzialał czym:sorry: to teraz sobie zapisze..a on na recepte jest? ten pulmex baby?

brrr zimno mi ide pod kołdre- M spi już to moge wejść bo nie bedzie wiedział jak sie do niego przytule:rofl2::rofl2:

a tak oficjalnie to mam focha:confused2::rofl2:

DOBRANOC LACHONKI;-)
Dobranoc:-)
Kurcze a ja jak poszłam do pediatry z kilkutygodniowym katarem to kazał mi czyścić i tyle pomocy..niczym nie smarowałam bo nei wiedzialał czym:sorry: to teraz sobie zapisze..a on na recepte jest? ten pulmex baby?
Bez recepty:tak::tak::tak:

bez recepty :tak::tak::tak::tak::tak: i fajnie rozgrzewa,ja zawsze Oliwke nim smaruje jak zmarznie na dworze ,uwielbiam jego zapach :-)

reklama

kilkutygodniowy?????????????
u malego tak dlugo katar??????????????????????

normalny katar tyle nie trwa.moze alergiczny?od kiedy tak ma?

Do góry