reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Wybaczcie,że tak na szybkiego ale małż mnie rąbanką uraczył - od poniedziałku obiecuję poprawę:-p;-):tak::tak:.
Kerna,witaj.
ja poprosze przepisik na te pierogi bo nigdy takich nie robiłam i nie jadłam:eek:
Na kulinarnym znalazłam tylko seromakowiec a ja chcę sam makowiec upiec, tzn. dokładnie to mi chodzi o samą masę makową bo strucle kupię już gotową:-p:-p:-p
Jutro wrzucę na książki;-):tak: i makowiec i pierogi.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 6 URODZIN DLA KSAWKA MADZIULINATASZY SPEŁNIENIA MARZEŃ ŻYCZY MALINKA Z RODZINKĄ

Z całego serca się dołączamy:tak:.
Krem z budyniu to dla mnie też porażka :szok::szok::szok::szok: Nie wiem jak to może się udać :eek:
A mi wychodzi:tak:.

aniu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dała:tak::tak::tak::tak: bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy:rofl2:

KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszke:tak::tak::tak::tak:Bo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana:rofl2:

marta cześć i w poniedzialek się zgadamy:tak: mój poszedł lulu i zbiera siły na owulkę;-)
a jak już mówimy i prezentach w pampersie......mój cudny syn który prawie ma półtora roku calkiem niezle czuje się z g... w rowku!!! tak sobie czasem myślę, że chyba coś tu nie gra..w tym wieku już powinien wołać że coś narobił...a on czule przytula się do cyca i prawie że zasypia....dopóki nie poczuję super brissss

Ostatnia edycja:
aniu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dała:tak::tak::tak::tak: bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy:rofl2:
Nie pytalam ale sama sie zastanawialam jakie kulki:confused2:Bo jak jakeis fajne,troszke wieksze to ok ,gorzej jak mial na mysli np dunie:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszke:tak::tak::tak::tak:Bo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana:rofl2:
najlepsze że chwile wczesniej go wykąpałam ładnie :-D a on tak lubi przed snem sobie kupencje jeszcze walnąć po kąpieli- co by pupa zbyt pachnąca nie była:rofl2::rofl2::rofl2:

:rofl2:

Do góry