reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecy:tak::tak::tak:Pamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki:tak::tak::tak::tak:Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow:szok:Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo

A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki":-D:-D:-D:-DNo myslalam ze padne

to niele mialy kozaki:-D:-D:-D:-D
a Dominik:-D:-D:-D:-D:rofl2:

to się ciesz ze masz taki mały mrozik,u mnie -8C było a jak wracałam z pracy to było -10C,jutro ma być większy mróz:cool:

nie jestem przyzwyczajona do takich temperatur :no::no::no::no:

właśnie do jakiej temp mozna z dzieckiem wychodzić????

ma któraś wiadomości od patrysi?jak ona się czuje????

Agnes widac ze mieszkasz na zachodzie
ja z moimi jak nie ma wiatru takiego jak dzis to i przy -15 tak jak w tamtym roku bylo w ferie to wychodzilam w dzoen na 30-60minut,ale to musza chodzic,wtedy tak szybko nie marzna.
bo w wozku to wiadomo tez al wtedy krcej.Weronika w tamtym roku przy -10 tyle ze bez takiego wiatru to po 3godz na dworzu spala i nie chorowala cala zime:-)

Pati sie nie odzywala.napisz smska to moze odpisze:-)

reklama
to niele mialy kozaki:-D:-D:-D:-D
a Dominik:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Agnes widac ze mieszkasz na zachodzie
ja z moimi jak nie ma wiatru takiego jak dzis to i przy -15 tak jak w tamtym roku bylo w ferie to wychodzilam w dzoen na 30-60minut,ale to musza chodzic,wtedy tak szybko nie marzna.
bo w wozku to wiadomo tez al wtedy krcej.Weronika w tamtym roku przy -10 tyle ze bez takiego wiatru to po 3godz na dworzu spala i nie chorowala cala zime:-)

Pati sie nie odzywala.napisz smska to moze odpisze:-)
No nie mialy wtedy kozaczkow bo mialy stopki po 7-8 cm a takich malych kozaczkow nie robia:no:

Ja z moimi tez wychodze tak -10 albo i wiecej jak nie wieje:tak::tak::tak::tak:

Wzmożone napięcie mięśniowe.
Potrzebowałam wizyty u neurologa, specjalisty co powie, jakiego typu rehabilitacji mała potrzebuje. No i ten neurolog kieruje do rehabilitanta. Bez tego ani rusz :no: Dwa tyg czekałam na wizyte u neurologa, a potem 3 dni na pierwsze zabiegi :tak: Porządnie wzięli mała w obroty :tak: W prawdzie mam do nich przez całe miasto:eek:, ale warto :tak:

To się nazywa Ośrodek rehabilitacji dziennej, neurolog tam przyjmuje 2 razy w tyg, na co dzień sa tylko terapeuci :tak:
u nas podobnie. Najpier skierował nas pediatra.....czekaliśmy 2 m-ce do neurologa a potem tydzień na rehab. Oj wzięła się ostro za niego a okazała się moją sąsiadką:szok:

po prawej stronie na dole masz ikonki.Jest tam taki plusik.
Jak go zaznaczysz i zrobi się czerwony to już oki
idziesz dalej.
Jak chcesz odpowiedzieć to tylko klikasz odpowiedz i wszystkie zaznaczone Ci się zacytują.
dzięki ci bardzo:-)

Beatko slicznie mieszkacie:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak::tak:Super:tak:No i wszystko zrobiliscie sami-to sie chwali:tak:Gratuluje:-)

Jak chcesz zacytowac wielokrotnie to pod kazdym postem ktorego chcesz zacytowac klikasz w ten "+":tak::tak::tak:
Jutro ma byc u nas niby -9 a ja wybieram sie do lekarza i na zakupy:confused2::rofl2:Juz sie wstepnie umowilam z siora ale co bedzie dalej to sie okaze
ja też chce ja też!!!!! A moja siostra jest michała chrzestną i średnio ma czas dla nas:-(

ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecy:tak::tak::tak:Pamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki:tak::tak::tak::tak:Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow:szok:Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo

A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki":-D:-D:-D:-DNo myslalam ze padne
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D michał jutro ma swój pierwszy sankowy raz:-)

Beatko slicznie mieszkacie:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak::tak:Super:tak:No i wszystko zrobiliscie sami-to sie chwali:tak:Gratuluje:-)

Jak chcesz zacytowac wielokrotnie to pod kazdym postem ktorego chcesz zacytowac klikasz w ten "+":tak::tak::tak:Spoko ja tez dlugo nie moglam dojsc do tego jak to sie robi

ANABUBKA
Super ze u sadysty ok i ze nie bolalo:tak::tak::tak:A to ze mrozy nie sa Tobei grozne to logiczne akurat:rofl2::-DTwoj nick mowi sam za siebie;-):-)

MEDEUSKA
Biedny Maksiu:no:Ciekawe czemu nei chce spac:no:
A Twoj M-no coment

U mnie cisza jak makiem zasial:tak::tak::tak:Normalnie cala trojeczka juz spi:szok::tak::tak::tak::tak:Chyba ten mroz Ich tak wymeczyl
Jutro ma byc u nas niby -9 a ja wybieram sie do lekarza i na zakupy:confused2::rofl2:Juz sie wstepnie umowilam z siora ale co bedzie dalej to sie okaze
miał kupke:-D:-D:-D:-D a wyrodna matka nie sprawdziła:rofl2: :-D:-D śpi juz słodko:tak:

Agnes jak zapinałam nape w kroku maksa:eek::eek::eek: to mi palec objechał i jakś gtak wyszło:confused2:

Anabubka co do usypiania na rękach to on tak nie usnie:tak: on tylko siedzi i patrzy jak nie chce spać, a jak mu się oczka zapykaja to wkurza się że jest na rękach i musze go położyć do jego łózeczka i zostawić w spokoju zeby zasnął:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
no ma katar i pokasłuje,czasami bardzo jej się odrywa :cool:
mój też właśnie ma katar i to leci mu strumieniami......boje się ze mu padnie na uszy:-(

No nie mialy wtedy kozaczkow bo mialy stopki po 7-8 cm a takich malych kozaczkow nie robia:no:

Ja z moimi tez wychodze tak -10 albo i wiecej jak nie wieje:tak::tak::tak::tak:
ja Michałowi jak szukałąm butów to nbabki się ze mnie śmiały, ze co ja chce od dziecka bo ono pewnie jeszcze nie raczkuje ..taki maluch. A dzisiaj babka się spytała czy ma już roczek!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry