Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecyPamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki
Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow
Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo
A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki"No myslalam ze padne
to niele mialy kozaki

a Dominik

to się ciesz ze masz taki mały mrozik,u mnie -8C było a jak wracałam z pracy to było -10C,jutro ma być większy mróz
nie jestem przyzwyczajona do takich temperatur
właśnie do jakiej temp mozna z dzieckiem wychodzić????
ma któraś wiadomości od patrysi?jak ona się czuje????
Agnes widac ze mieszkasz na zachodzie
ja z moimi jak nie ma wiatru takiego jak dzis to i przy -15 tak jak w tamtym roku bylo w ferie to wychodzilam w dzoen na 30-60minut,ale to musza chodzic,wtedy tak szybko nie marzna.
bo w wozku to wiadomo tez al wtedy krcej.Weronika w tamtym roku przy -10 tyle ze bez takiego wiatru to po 3godz na dworzu spala i nie chorowala cala zime:-)
Pati sie nie odzywala.napisz smska to moze odpisze:-)