reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziulka a co zrobiłaś że tort w śmieciach wylądował?:-p:-p:-p:-p
mój tonisław standartowo pospał całe 35 minut oszaleję z tym dzieckiem od kilku dni śpi raz dziennie 35 minut:szok:przecież to roczniak to powinien spać więcej....
dziewczyny laseczki wasze na sankach ślicznusie:tak:Dowiklus Klaudusia na pierwszym zdjęciu wygląda jakby spała:-D:-D Dorotko Oliwka jaka dumna na tych sankach i jakie ma rumieńce:-D:-DMoja Julinka ogląda ze mną zdjęcia i stwierdziła że chce siostrę:szok::szok::szok:musi zagaadać z jakimś panem w lotto co by szczęśliwie mamie los puścił a potem to juz mamusia będzie wiedziała co zrobić by siostra była i to niekoniecznie z panem z lotto:-Da i moja skubanica wypomniała mi ze ja jej nigdy nie pozwalałam wychodzić zima ze smokiem w buzi (skąd ona to pamięta:szok:Toniek smoka nie używa:no:) a Oliwka ma:-D:-D
No to MALINUS czekamy na Twoja wygrana w lotto i do roboty;-):-)
MALINUS a ksad wiesz ze to Klaudia?Jestes chyba jedyna osoba(sorki jak o kims zapomnialam) ktora od razu Je rozroznia:tak::tak::tak::tak:

Ale od razu ciszej :-D:-D:-D

Dziewczyny jakie będziecie miec choinki, żywe czy sztuczne??
My co roku mamy żywą, ale w tym roku poważnie się zastanawiam nad kupnem plastikowej :eek: Ze względu na Niki, ona cały czas na podłodze i wcina, wszystko co napotka na drodze :no: Ja odkurzam co dziennie, a jak mi igły zaczną lecieć, to się nie pozbieram :confused2:
Ja tez mam sztuczna,zreszta od kiedy mam Dominika to co roku mialam sztuczna:tak::tak::tak::tak:
zdjęcia jasne ,ze wkleje albo na mój album tez.....ale to już wieczorkiem jak się ogarnę ze wszsytkim. W piwnicy, w piwnicy!!!!!:tak::tak::tak: wyremontowaliśmy sobie sutereny u mnie w domu 3 piętrowym. brat pierwsze piętro a nam zostałą częśc suterenów niestety i mamy tylko dwa pokoje ale jakos daliśmy rade. wróciliśmy z tej Hiszpanii i w jednym pokoju z moją wściabską mamą było okropnie a teraz to w końcu na swoim...no mniej więcej. Pózniej wam wkleję fotki mojej piwnicy jak wyglądała przed zamieszkaniem a jak teraz......padniecie. Ale i tak wejście do chaty mam między stosem ziemniaków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc az wstyd kogoś zaprosić...eh... Ja do Hiszpanii wróciłabym od zaraz, tylko dajcie prace:sorry: Oj cudowny to był czas...Aniu ja bym Cie ugościła po hiszpańsku:tak::tak::tak::tak: ehhh fajowo by było:rolleyes:
A jak chodzi o rehab. To my zaczęliśmy dopiero po pół roku bo w Hiszpanii lekarz stwierdził, że wszytko gra:wściekła/y: i on mając 7 m-cy nie obracał się nawet na brzuszek. Mieliśmy bobatha i częściowo jeszcze inne rodzaje. Jezdziłam do niej raz w tyg i codziennie w domu. Michał dośc szybko zaskoczył i zaczyna już chodzić.
Wieczorkiem nadrobię wszsytkeio posty a teraz odpisuje na te co pamiętam bo znowu zmykam na spacerek..musze kupić sanki...ale gdzie???????z wózkiem to już nie możliwe!!:szok:
Beatka a moze popatrz na allegro za sankami:tak:Ja wlasnie planuje kupic mlodym takie podwojne bo juz wyczailam ze sa takie:tak::tak::tak:Tylko czekam zeby zobaczyc czy ta zaima nam sie rozkreci

A z ta Hiszpania to juz sie rozmarzylam ehhh...

Jesli chodzi o rehabilitacje to ja mialam tylko Vojty plus masaze rozluzniajace:tak::tak::tak:Rehabilitowalam mlode w domu sama przed kazdym posilkiem i postepy byly natychmiastowe:tak::tak::tak:Jezdzilam na kontrole i za kazdym razem bylam chwalona:-):tak:Zreszta ta moja rehabilitantka to byla super-naprawde moglabym Ja polecic kazdemu z czystym sumieniem:tak::tak::tak::tak:Mlode przestaly byc rehabilitowane jak mialy chyab z 8 miesiecy a zaczely jak mialy ponad 5:-)ale w wieku 8 meisieccy wyprzedzily juz rozwojem donoszonych rowniesnikow:tak::tak::tak::tak:

reklama
Klaudia była aniołem ,lekcji dziś nie było,bo 9 szkół do przeglądu stanęło ,ale jak wyniki to jeszcze nie wiem ,bo Klaudia sie z jasełek urwała ,bo na siatówkę sie spieszyła:tak:

MH ty si e nie chwal ze wiesz jak sie piszę:" smaże":-D:-D:-D:-Dja też wiem ale jak piszę na kompie to robię takie byki ,ze potem jak czytam to mi wstyd ,tak jak teraz:-D:zawstydzona/y:
Uwielbiam rybkę po grecku ,mniam,bez ryby to świat nie ma:-D
Madziula aż musiałam się cofnąć do twojego posta bo nie zwróciłam uwagi że napisałaś smarzę:-D:-D:-D
ja tez robię dużo byków ale jak pisze na kartce to jakos mniej nie wiem czemu czy wtedy bardziej zwraca sie na to uwagę??????????????
ale ostatnio jak sprawdzałam adama wypracowanie to uwierzcie niektóre wyrazy sama zwątpiłam jak się pisze bo u mojego adama w jednym wypracowaniu jest kkilka wersji pisowni jednego wyrazu:-D

MH ty si e nie chwal ze wiesz jak sie piszę:" smaże":-D:-D:-D:-Dja też wiem ale jak piszę na kompie to robię takie byki ,ze potem jak czytam to mi wstyd ,tak jak teraz:-D:zawstydzona/y:
Uwielbiam rybkę po grecku ,mniam,bez ryby to świat nie ma:-D

Jakbyś nie napisała to bym nie zauważyła :tak::-D Ze dwa razy czytała towjego posta i poprzednie,żeby zrozumieć o co chodzi :-D Ja chciałam tylko napisać, że należę do tych co smażą :tak::-D:rofl2:

A jesli chodzi o byki to ja robię straszne. :eek: Nie robiłam jak musiałam szukać literak na klawiaturze, teraz pisze z automatu i i mylę sie potwornie :szok:

Dziewczyny jakie wy obcykane w rehabilitacjach itd jesteście ,dla mnie to czarna magia ,jestem trochę przerazona:szok:ale jak mus to mus,chcę dla niego jak najlepiej:tak:mam jakąs do niego teraz czułośc dodatkowa,:tak:tylko muszę sie bardziej wdrozyć w temat ,:tak:żeby lepiej go zrozumieć i efektywniej szukać pomocy:tak:
A pochwale sie -sprzedałam telefon :tak:

Dziewczyny jakie wy obcykane w rehabilitacjach itd jesteście ,dla mnie to czarna magia ,jestem trochę przerazona:szok:ale jak mus to mus,chcę dla niego jak najlepiej:tak:mam jakąs do niego teraz czułośc dodatkowa,:tak:tylko muszę sie bardziej wdrozyć w temat ,:tak:żeby lepiej go zrozumieć i efektywniej szukać pomocy:tak:
WOW SWIĘTA URATOWANE!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a sprzedałaś na allegro czy inny kupiec ci sie trafił ???za tą kaskę co chciałaś czy coś spuzczałaś z ceny???

Gratuluje:tak:A na allegro czy tak po prostu?

Dowiklus bo one dla mnie sie różnią:-D:-D:-D:-D:-D
a że charakterki mają podobne czytaj zapał do brojenia:-Dto na zdjęciach tego nie widać a wizualnie sa inne:-D:-D:tak:
No bo One sa rozne:tak::tak::tak::tak:
A charakterki to maja "na szczescie" za mamusia:-);-)

reklama
Wchodzilam na duzo róznych stron ,na razie mam mentlik i nie chcę tak z marszu decydować, tylko sie rozejrzeć lepiej i porównać:tak:MH zwale ci siena głowę do w-wy,bo u was najwięcej centrów:-D:-D:-D:-D

Na allegro sprzedałam ,tak jak chciałam ,no dokładnie, święta uratowane ,choć standardowo to i tak mało:-D

Do góry