reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ulala MADZIULKA to co to byl za telefonik ze tyle kaski za niego dostalas?I chwal nam sie tutaj szybciutko za ile go pacnelas:-);-)

Mi sie nic nie chce i cale szczescie ze dziewczynki spia:-)Dominikowi kazalam wlasnie zamknac drzwi od swojego pokoju bo robil taki halas ze szok:no:
Dobrze ze na obiad mam dzisija ziemniaki z paczki(czyli puree;-)),miesko i sosik juz gotowe i do tego buraczki ze sloika

Wchodzilam na duzo róznych stron ,na razie mam mentlik i nie chcę tak z marszu decydować, tylko sie rozejrzeć lepiej i porównać:tak:MH zwale ci siena głowę do w-wy,bo u was najwięcej centrów:-D:-D:-D:-D

Na allegro sprzedałam ,tak jak chciałam ,no dokładnie, święta uratowane ,choć standardowo to i tak mało:-D

Dawaj :tak: :-D

No troche tego jest, ale też miałam problem :eek: W takim ośrodku koło siebie na poczatku ja zapisałam, to jeszcze mi nie dali znać czy mają wolny termin :eek: Zapisywałam pod koniec czerwca to powiedzieli, ze na koniec listopada mogą mnie wpisać :szok::no: Ale ktoś mi powiedział, ze na stronie nfz jest spis wszystkich przychodni i usiadłam i obdzwoniłam po kolei, aż znalazłam :tak:

reklama
MH na to nie wpadłam tez sobie wejdę na ten spis i spróbuje tak ,rozmawiałam z As i ona mówiła ,ze z nfz sie czeka bardzo długo wiec będe musiała prywatnie sie umawiać ,bo zależy mi na czasie,bo czekać pare miesiecy to przydługo:tak:

Do góry