reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W ogóle witam kerna:tak:
No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,

Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka:tak:

TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego:wściekła/y: po raz pierwszy w zyciu wyrzuciłam ciasto do kosza:wściekła/y: słuchajcie ,biszkopt nawet wyszedł,ale krem na budyniu -porazka a polewa nie pytajcie niewiem czy wina to czekolady z lewiatana -nie wiem ,prubowałam tojakoś wszystko reaniować ,ale jak ozdobiłam tort tymi wspaniałościami z przepisu wyglądał tak ,ze na pewno nikt by tego nie ruszył:no: polewa mi sie rozwarstwiła ,a krem no nie wyszedł:wściekła/y::no:więc poleciałam po spody i krem do sklepu i za 12 złotych mam torta a 20 wczesniejsze w koszu leży:wściekła/y::no:

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko:wściekła/y:przegladam internet ,ale nie jest tak bajkowo łatwo jak myślałam,w azdym razie po nowym roku ,będa=e umawiała Ksawka ,niech go zdiagnozują:tak:

reklama
Ja mam choinkę sztuczna juz z 4 lata te samą ,jest fajna ,gęsta ,ale też igły gubi:-D
To najlepiej zainwestowane 90 zł.:-D
Ja sie w tym roku nie mogę wyrobić ze swiętami ,sprzątanie mnie przeraza jeszcze tyle roboty zostało:szok:

W ogóle witam kerna:tak:
No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,

Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka:tak:

TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego:wściekła/y: po raz pierwszy w zyciu wyrzuciłam ciasto do kosza:wściekła/y: słuchajcie ,biszkopt nawet wyszedł,ale krem na budyniu -porazka a polewa nie pytajcie niewiem czy wina to czekolady z lewiatana -nie wiem ,prubowałam tojakoś wszystko reaniować ,ale jak ozdobiłam tort tymi wspaniałościami z przepisu wyglądał tak ,ze na pewno nikt by tego nie ruszył:no: polewa mi sie rozwarstwiła ,a krem no nie wyszedł:wściekła/y::no:więc poleciałam po spody i krem do sklepu i za 12 złotych mam torta a 20 wczesniejsze w koszu leży:wściekła/y::no:

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko:wściekła/y:przegladam internet ,ale nie jest tak bajkowo łatwo jak myślałam,w azdym razie po nowym roku ,będa=e umawiała Ksawka ,niech go zdiagnozują:tak:
ano jestem jestem a mój ex chrzesnym:-D:-D:-D
madzulka ja zawsze robię tort z gotowych sodów i kremów torebkowych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka ze mnie mistrzyni pieczenia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem noga do pieczenia i jakos wcale mnie to nie kręci:no::no::no:
laski chce robic rybę po grecku i n ie pamiętam jak to było z tymi warzywami je sie kroi na takie zapałki tak ?marchewkę pietruszkę seler cebulkę i co to sie podsmaża???dusi??? bo bij zabij nie pamiętam:zawstydzona/y:

MH dzieki za pocieszkę ,wiecie jak byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie okropnie:wściekła/y::wściekła/y::szok:,ale teraz to sie juz chyba będę śmiała,tak ,tak ciasto lądujace w smietniku to nie wymysł rodem z telenoweli:-D

Malinka ja ścieram warzywa na tarce tej grubej i wrzucam do garnka z wodą i ciupka oleju i przyprawami,na koniec koncentrat i do smaku pieprz i sól,oraz ryba:-D
rybę pieke w piekarniku ,moja mama dusi w warzywach ,a inni smarzą normalnie w panierce

Ja smażę :tak:
Ostatnio wyszła mi rewelacyjna :tak: Z resztek :-D Bo M sie na obiad nie wyrobił a akaurat rybkę smażyłam, a że ogólnie kupiłam za dużo to wyszła micha ryby po grecku :-p

Ostatnia edycja:
MH dzieki za pocieszkę ,wiecie jak byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie okropnie:wściekła/y::wściekła/y::szok:,ale teraz to sie juz chyba będę śmiała,tak ,tak ciasto lądujace w smietniku to nie wymysł rodem z telenoweli:-D
madziula no z ta telenowelą mnie rozwaliłaś na łopatki:-D:-D:-D:-D:-D
ale pomyśl jak by ci się udał to byś po latach n ie miała co wspominać a tak to jak pomyslisz sobie co to było jak ksawek mia 6 lat to pierwsze co ci przyjdzie na myśl to telenowelowy tort:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak Klauduśka po jasełkach??bo dzis był pobierowski przegląd jasełkowy:tak:
pamiętam jak moja julina w wieku 4 lat obraziła sie na panią z przedszkola bo chciała być jezusem a nie aniołkiem:-Da mój adam jak był w przedszkolu to kiedys miał focha i nie chciał iść na jasełka bo miał byś pasterzem z brodą a w jego mniemani wtedy brodę nosi dziad i on dziadem nie jest:-D:-D:-Ddopiero go przekochana ciocia zosia przekonała do występu:tak:

reklama
MH ty si e nie chwal ze wiesz jak sie piszę:" smaże":-D:-D:-D:-Dja też wiem ale jak piszę na kompie to robię takie byki ,ze potem jak czytam to mi wstyd ,tak jak teraz:-D:zawstydzona/y:
Uwielbiam rybkę po grecku ,mniam,bez ryby to świat nie ma:-D

Do góry