madziulanatasza
Fanka BB :)
W ogóle witam kerna
No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,
Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka
TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego
po raz pierwszy w zyciu wyrzuciłam ciasto do kosza
słuchajcie ,biszkopt nawet wyszedł,ale krem na budyniu -porazka a polewa nie pytajcie niewiem czy wina to czekolady z lewiatana -nie wiem ,prubowałam tojakoś wszystko reaniować ,ale jak ozdobiłam tort tymi wspaniałościami z przepisu wyglądał tak ,ze na pewno nikt by tego nie ruszył
polewa mi sie rozwarstwiła ,a krem no nie wyszedł
więc poleciałam po spody i krem do sklepu i za 12 złotych mam torta a 20 wczesniejsze w koszu leży

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko
przegladam internet ,ale nie jest tak bajkowo łatwo jak myślałam,w azdym razie po nowym roku ,będa=e umawiała Ksawka ,niech go zdiagnozują

No wiedziałam ,ze jak wejdę na chwilke to mnie potem będize ciągneło jak magnesem;-)
Zdjęciaa z sanek i śniegu ,super,u nas jeszcze tyle śniegu nie ma,a cos tam przymrozek trzyma,
Dzięki za piekne zyczenia,a wiecie ,ze malinka jest matką chrzestna Ksawierka

TOrt robiłam czekoladowy z przepisu w Przyjaciółce ,zachciało mi sie czegoś niwego

Szukam specjalistów do diagnozy si w szczecinie,no ciężko