reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Was kochane:tak::tak:
U nas tez zimno tylko bez sniegu a szkoda bo jalubie snieg:tak::tak:
zazdroszcze wam tyle sniegu :tak::tak:
Troche nadrobilam ale nie wszystko:no::no:
Emily zrobila mi w nocy powtorke z rozrywki czyli ok 5 zaczela znowu wymiotowac sama nie wiem czemu bo przez dzien nie wymiotuje i jest normalna tzn nie wyglada na chora :no::no:
Wzielam ja do nas do sypialni i spala pierwszy raz z nami w lozku :tak::tak: nie macie pojecia jak ona sie wierci i kreci ja prawie placu nie mialam a lozko sypialniane mamy duuuze:-D:-D:-D:-D
Zobaczymy jak dzis w nocy znowu bedzie mi wymiotowala to jade z nia jutro do lekarza:tak::tak:
Ja mam straszny balagan bo byla u mnie kumpela z moja chrzesniaczka i dziewczyny niesamowicie szalaly zabawki ciasto paluszki itd sa wszedzie:tak::tak::tak: musze sie zaraz wziasc za robote ale najpierw wstawie wam pare fotek z dzisiejszego dnia:tak::tak::tak:

Wzmożone napięcie mięśniowe.
Potrzebowałam wizyty u neurologa, specjalisty co powie, jakiego typu rehabilitacji mała potrzebuje. No i ten neurolog kieruje do rehabilitanta. Bez tego ani rusz :no: Dwa tyg czekałam na wizyte u neurologa, a potem 3 dni na pierwsze zabiegi :tak: Porządnie wzięli mała w obroty :tak: W prawdzie mam do nich przez całe miasto:eek:, ale warto :tak:

To się nazywa Ośrodek rehabilitacji dziennej, neurolog tam przyjmuje 2 razy w tyg, na co dzień sa tylko terapeuci :tak:

U nas to wygladalo troszke inaczej bo male trafily pod opieke rehabilitantki ktora przyjmowala miedzy innymi w szpitalu w ktorym sie urodzily:tak::tak::tak:Byla tam co dzien a na wizyty umawialysmy sie bardziej tak jak mi pasowalo:tak::tak::tak::-)Tam tez mialay na jest na miejscu neonatolg z poradni oceny rozwoju,mialy tam tez robione usg glowki i wszystkie badania krwi i wyniki byly po 10 minutach

No to tutaj pare fotek jak Emily pomagala w odkurzaniu i bawila sie z kolezaneczka:tak::tak:

Załączniki

• S7300065.jpg
    S7300065.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 33
  • S7300067.jpg
    S7300067.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
  • S7300068.jpg
    S7300068.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 30
  • S7300073.jpg
    S7300073.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 26
  • S7300074.jpg
    S7300074.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 32
  • S7300083.jpg
    S7300083.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 32
Ja jestem zagubiona w tym temacie ,nasz lekarz rodzinny to dupa niestety ,spróbuję z wychowawczynia Ksawka porozmawiac ,moze ona coś wie ,choć jakby wiedziała, to moze by mi tak ortopedy nie wciskał ciągle -ale to dopiero w styczniu w sumie on wróci do przedszkola.
Nie jest to takie łatwe ,do szczecina mam 100 km,a tutaj nawet nie wiem kto mi moze coś doradzić,tak sobie myśle ,ze moze koeżanka aptekarka cos będzie wiedziała wiecej:-(

reklama
Do góry