reklama
anaconda27
styczniówka2006
A my od 7 na nogach, zapewne niedługo Majkę zwali z nóg i pójdzie spać, dzisiaj znów mam spokój z obiadem bo został z wczoraj tak więc będę mogła troszkę poszaleć, chyba że mnie moja córa zamęczy ;D
witajcie
my mamy jakos niewyrazna pogode ,no ale dobrze ze nie leje.......
moja Toska juz po wydujdaniu mleka ,jakos ostatnio dlugo spi do 9 czy 10 tylko mnie juz czsem cierpliwosci wieczorami brakuje ale teraz maz w domu to i troche pomaga ale czsem mam dosc jego obecnosci przez tak dlugi czas ,ale szybko mija
mam zamiar wybrac sie dzis do opieki z dokumetami na rodzinne i tak mi jakos sie niechce a tylko do 10 wiec mam dzis ostatni prawie dzien ,i niema przepros musze tam isc
beata no coz ta glowka potrzebyje czasu i swiczen ,czyli tego ukladania ,wiec badz dobrej mysli i napewno wszystko wruci do normalnosci
my mamy jakos niewyrazna pogode ,no ale dobrze ze nie leje.......
moja Toska juz po wydujdaniu mleka ,jakos ostatnio dlugo spi do 9 czy 10 tylko mnie juz czsem cierpliwosci wieczorami brakuje ale teraz maz w domu to i troche pomaga ale czsem mam dosc jego obecnosci przez tak dlugi czas ,ale szybko mija
mam zamiar wybrac sie dzis do opieki z dokumetami na rodzinne i tak mi jakos sie niechce a tylko do 10 wiec mam dzis ostatni prawie dzien ,i niema przepros musze tam isc
beata no coz ta glowka potrzebyje czasu i swiczen ,czyli tego ukladania ,wiec badz dobrej mysli i napewno wszystko wruci do normalnosci
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
witam! u mnie za oknem pochmurno ale nie pada a pobutka byla dzis o 05:45 i nadal nie spimy : Zaraz jedziemy na wieksze zakupy bo prawie jednoczesnie mi sie wszystko po konczylo
MADZIA Ja kocham mazury nie dawno z nich wrocilam mam tam maly domek letni!
MADZIA Ja kocham mazury nie dawno z nich wrocilam mam tam maly domek letni!
reklama
45km od Warszawy na południejustus pisze:beata a gdzie mieszkasz ? jak mozna wiedziec ze tak u was lało?
bo tak slyszy sie ze tu leje i tam tak leje a nas chyba jakos to wszysko mija gdzies bokiem????
Podziel się: