reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIEN DOBRY!!!!!!!
to ja dzis pierwsza oj długo tak nie było
mały w nocy zrobił mi 3 podudki ale nie na jedzonko tylko smoka musiałam mu podawac,o 7 mleczko a i spi dalej a ja juz wstałam

reklama
Witamy :)

tak późno bo synek daje nam spac do 8!!!
wczoraj byliśmy jak za dawnych czasow w barze na bilardzie ze znajomymi, ktorzy też mają dzieci :) było superowo :)

słoneczko świeci i chyba zaraz na spacerek pojdziemy :)

milego dnia

A my od 7 na nogach, zapewne niedługo Majkę zwali z nóg i pójdzie spać, dzisiaj znów mam spokój z obiadem bo został z wczoraj tak więc będę mogła troszkę poszaleć, chyba że mnie moja córa zamęczy ;D

my juz na nozkach od 6.00. i dopiero o 13.00 drzemka popołudniowa. idziemy na spacerek . na mazurach dzis piekna pogoda, nareszcie.pozdrawiamy

dzięki Brenda

u nas strasznie dizś lało prawie telewizor zagłuszało ale za to jak Oliwka sobie smacznie śpi mam nadzieje ze w nocy sobie nie odbije

witajcie
my mamy jakos niewyrazna pogode ,no ale dobrze ze nie leje.......
moja Toska juz po wydujdaniu mleka ,jakos ostatnio dlugo spi do 9 czy 10 tylko mnie juz czsem cierpliwosci wieczorami brakuje ale teraz maz w domu to i troche pomaga   ale czsem mam dosc jego obecnosci przez tak dlugi czas ,ale szybko mija
mam zamiar wybrac sie dzis do opieki z dokumetami na rodzinne i tak mi jakos sie niechce a tylko do 10 wiec mam dzis ostatni prawie dzien ,i niema przepros musze tam isc

beata no coz ta glowka potrzebyje czasu i swiczen ,czyli tego ukladania ,wiec badz dobrej mysli i napewno wszystko wruci do normalnosci

beata a gdzie mieszkasz ? jak mozna wiedziec ze tak u was lało?
bo tak slyszy sie ze tu leje i tam tak leje a nas chyba jakos to wszysko mija gdzies bokiem????

witam! u mnie za oknem pochmurno ale nie pada a pobutka byla dzis  o 05:45  ;) i nadal nie spimy  ::) Zaraz jedziemy na wieksze zakupy bo prawie jednoczesnie mi sie wszystko po konczylo  :(  
MADZIA  Ja kocham mazury nie dawno z nich wrocilam mam tam maly domek letni!

oj ja tez bym chciala miec taki domeczek .... rozmarzylam sie ;D
a my czekamy na tate zeby isc w koncu na spacerek!!! ci faceci!!!!!!!!!!!wrrrrr

reklama
Do góry