reklama
dziewczyny cieszcie sie jak dzieciaki duzo spia,jeszcze za tym okresem zatesknicie!!!!!
ja czasami tesknie :laugh:
a w tej chwili leczymy ospe,maly ma prawie 5 m-cy-ale i tak jest dzielny!!!!!wygladamy jak biedronka tylko w biale kropki
pozdrawiamy
ja czasami tesknie :laugh:
a w tej chwili leczymy ospe,maly ma prawie 5 m-cy-ale i tak jest dzielny!!!!!wygladamy jak biedronka tylko w biale kropki
pozdrawiamy
Izabelka
Oski i Wercia
moj maly niestety nie nalezy do tych "śpiących" ;D
niedawno liczylam pi razy drzwi moj rekord zyciowy- normalnie dumna jestem z siebie
średnio....
540 razy już wstawałam w nocy do małego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
licząc 3 razy na noc
niedawno liczylam pi razy drzwi moj rekord zyciowy- normalnie dumna jestem z siebie
średnio....
540 razy już wstawałam w nocy do małego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
licząc 3 razy na noc
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Objawy skazy to na początku kolki i krostki na buzi. Gdzieś wyczytałam, że też sapka, ale który maluch jej nie ma??? Najlepiej porozmawiać z alergologiem dziecięcym albo po prostu z pediatrą. Ja jestem na diecie bezmlecznej bo Olo miał takie objawy, ale myślę, że niedługo zacznę już wprowadzać sobie jakieś produkty mleczne po malutku i zobaczymy. Póki co ja piję nurtamigen... Zeby uzupełnić niedobory wapnia i innych składników. Ochyda! Wcale się nie dziwię, że są dzieci, które tego tknąć nie chcą!
A u nas usypianie juz nie przy cycu tylko na rączkach. Lena gratuluję sukcesu. Ja tez chcę taki osiągnąć, ale jeszcze poczekam do sześciu miechów. Potem wezmę się za usypianie. Olo ostatnio też budzi się częściej w nocy i tak się zastanawiam, czy to z tego, że mam już mniej pokarmu czy z potrzeby biliskości. Ale spróuję dziś włożyć mu do łóżeczka moją koszulkę i zobaczymy. Czasem Olek chce spać na brzuszku, bo już się przekręca sam, ale w nocy chyba też go to wybudza. Sama nie wiem... spróbujemy z koszulka...
Pozdrawiamy! Będę jutro. Pa!
A u nas usypianie juz nie przy cycu tylko na rączkach. Lena gratuluję sukcesu. Ja tez chcę taki osiągnąć, ale jeszcze poczekam do sześciu miechów. Potem wezmę się za usypianie. Olo ostatnio też budzi się częściej w nocy i tak się zastanawiam, czy to z tego, że mam już mniej pokarmu czy z potrzeby biliskości. Ale spróuję dziś włożyć mu do łóżeczka moją koszulkę i zobaczymy. Czasem Olek chce spać na brzuszku, bo już się przekręca sam, ale w nocy chyba też go to wybudza. Sama nie wiem... spróbujemy z koszulka...
Pozdrawiamy! Będę jutro. Pa!
wy macie super lekarzy ja swojej mówiłam żeby się dokładnie przyjrzała bo ciągle sie pręży ma twardy brzuszek to mi odpowiedziała "a co pani myśli że tak łatwo zrobić kupę na leżąco"
mam wrażenie że wogóle nie zwraca uwagi na to co mówię i na moje obawy
mam wrażenie że wogóle nie zwraca uwagi na to co mówię i na moje obawy
reklama
lena3004
Fanka BB :)
Co do skazy białkowej to może być sucha, zaczerwieniona skóra.
Co do usypiania to najlepiej według mnie zacząć jak najwcześniej, to znaczy z rozsądkiem, bo taki całkiem niemowlak to jeszcze nie miałabym chyba sumienia. Ale moja mała już ma 3 + 3
Ale sama nie moge uwierzyć,że tak gładko poszło.Teraz położyłam ją na kanapie, bo mąż zajął sypialnie, gdzie jest jej łóżeczko, je siedziałam przed komputerkiem, a ona leżała i wcinała piąstki. Jak zaczęła lekko płakać to juz miałam wstać i ją wziąść, ale jak to bywa z doświadczenia postanowiłam jeszcze iść szybciutko siusiu, więc powiedziałam do malutkiej " SzuSZu mama zaraz do ciebie przyjdzie" i nie uwierzycie, ale jak wróciłam to już spała
A to dopiero 3 dzień, kiedy ją kładę samą !
Co do usypiania to najlepiej według mnie zacząć jak najwcześniej, to znaczy z rozsądkiem, bo taki całkiem niemowlak to jeszcze nie miałabym chyba sumienia. Ale moja mała już ma 3 + 3
Ale sama nie moge uwierzyć,że tak gładko poszło.Teraz położyłam ją na kanapie, bo mąż zajął sypialnie, gdzie jest jej łóżeczko, je siedziałam przed komputerkiem, a ona leżała i wcinała piąstki. Jak zaczęła lekko płakać to juz miałam wstać i ją wziąść, ale jak to bywa z doświadczenia postanowiłam jeszcze iść szybciutko siusiu, więc powiedziałam do malutkiej " SzuSZu mama zaraz do ciebie przyjdzie" i nie uwierzycie, ale jak wróciłam to już spała
A to dopiero 3 dzień, kiedy ją kładę samą !
Podziel się: