reklama
anaconda27
styczniówka2006
A u nas jednak coś się chmurzy, a ja właśnie wywiesiłam pranie, mam nadzieję,że nie popada ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Popadalo i dalej duszno jest. Moglo by w nocy padac non stop a w dzien niech te slonce 8) swieci bo w koncu sa wakacje i urlopy choc my juz po a moj szkrab maly lapie za mysz od kompa bo widzi czerwone swiatelko i jej bardzo sie podoba o juz wlasnie przestala bo sie bajka zaczyna MUMINKI ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Po bajce kapiel i lulu oby sie nie obudzila mi tak jak wczoraj o 22:00 a poszla spac o 00:30 aaaa tak na marginesie to od kilku dni nie chce jesc tylko cycy :laugh: i piciu piciu mam nadzieje ze to przejsciowe i bardzo sie tak nie martwie bo i tak wazy ponad 9 kilo
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
nikogo nie ma?
Dziecie wykapane ale spac jakos sie nie garnie chyba z tego ciepla bo w domu to mamy upal.A mam pytanko czy jak leci z kranu zolta woda to kapiecie swoje szkraby w niej bo u mnie to ostatnio bardzo cZesto taka woda leci? Znow w wiadomosciach mowili o pijanej matce co zostawila na ulicy malenkie dziecko w wozku a sama siedziala i balowalw w domu!!!!!Co sie dzieje w naszym kraju z tymi ludzmi ! Bardzo bym chciala zeby nasz rzad zajal sie zaostrzeniem kar dla takich co dziecia krzywde robia bo to sie robi juz na gminne!!!!
Dziecie wykapane ale spac jakos sie nie garnie chyba z tego ciepla bo w domu to mamy upal.A mam pytanko czy jak leci z kranu zolta woda to kapiecie swoje szkraby w niej bo u mnie to ostatnio bardzo cZesto taka woda leci? Znow w wiadomosciach mowili o pijanej matce co zostawila na ulicy malenkie dziecko w wozku a sama siedziala i balowalw w domu!!!!!Co sie dzieje w naszym kraju z tymi ludzmi ! Bardzo bym chciala zeby nasz rzad zajal sie zaostrzeniem kar dla takich co dziecia krzywde robia bo to sie robi juz na gminne!!!!
Witam,
ja od dłuzszego czasu tylko podglądam, jakoś nastroju nie mam na pisanie ale mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie
U nas zębów ciąg dalszy, płacz przeraźliwy, marudzenie nawet i wymioty sie czasami zdarzają. wydaje mi sie że w końcu dolne zaczną wychodzić bo na górze 7 a na dole tylko 2 zeby ;D no i super to wygląda.
ja od dłuzszego czasu tylko podglądam, jakoś nastroju nie mam na pisanie ale mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie
U nas zębów ciąg dalszy, płacz przeraźliwy, marudzenie nawet i wymioty sie czasami zdarzają. wydaje mi sie że w końcu dolne zaczną wychodzić bo na górze 7 a na dole tylko 2 zeby ;D no i super to wygląda.
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Jula wykapana nakarmiona a o spaniu jakos nie mysli. Juz powinna dawno spac a tak to zajada flipsa bo jak zobaczyla ze jem kolacje to takiego wrzasku narobila ze hohoho.
Straszne pustki sie tutaj zrobily...widac ze wakacje!!!
reklama
Podziel się: