reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej mamusie :)
nareszcie unormowalo sie troszke malemu- spac cala noc uff poprzednia co godzine czy nawet pol sie budzil; w zwiazku z czym padalam na twarz caly dzien; do tego latanie z mieszkaniem, instrukcje dla niani itd itp mam nadzieje ze dzisiaj bedzie spokojniejszy dzien :)
wspolczuje mamusiom zabkujacych dzieci- juz wiem co to znaczy ;)

POBUDKA MAMUSIE :D fakt pochmurny dzionek, ale za to chłodniej!!!

Koteczek pamiętamy, pamiętamy o Tobie :)

Witam wszystkie mamusie!
U nas pobudka o 6 , Maciowi sie cos poprzestawiało i teraz budzi sie na butle po 4 a nie jak do tej pory po 5

Witam Mamy!!!
Moja corcia poszla spac wczoraj o 21:00 a wstala o 05:50 jak codzien a w miedzy czasie troszke sie budzila ale dostala cycusia w zebusie i poszla spac  ;D Ja tez wspolczuje mamom ktorych dzieci zabkuja bo choc moja ma 7 zebow to ani ja ani raczej corka tego nie odczula i oby tak dalej iwszystkim zycze takiego zabkowania  ;D  ;D  ;D

dobry dzien bardzo !!!

jak milo na dworze nareszcie mamy czym pooddychac......juz po sniadanku wszyscy juz ...
moja Toska chodzi puzno spac ale zasypia sama i spi ladnie cale noce juz od dosc dawna a wstaje kolo 7-8 dzis np. obudzila mnie  znaczy wolala i poszlam ona wstala bo siusiu chciala i zrobila na kibelek w lazience i poszla dalej spac
och tak wielkie wspulczucia dla mamusiow dzieci ktorym wyrasytaja ząbeczki duzo wytrwalosci i jak najmniej bulu

ja juz spijam kawusie !!!kto sie dolancza??? zapraszam  och jaki zapaszek mniam......................

reklama
czesc babeczki!!!!

u Nas wkoncu upragniony chlodek mmmmm

mam dzisiaj troche urzedowego lazenia, no niestety jak trzeba to trzeba!!!!!!

aha do babeczek z utesknieniem czekajacych na przespane noce: jesli karmicie piersia to po odstawieniu niespanie minie jak reka odjal!!ja odkad nie karmie Kuby, spi ja jak ta lala heheeh od 21 do 8 :)
trzeba poprostu przeczekac i tyle!!!!!

Do góry