reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda ...rozumiem cie doskonale...u nas 2 czasami 3 drzemiki po 20 min :( nic nie da sie zrobic...za to noc spimy cala..od 20-21 do 8-9.

reklama
Gdzie sie wszystkie podzialyscie????

U nas wkoncu pogoda deszczowa i jest czym oddychac...super..brakowalo mi tego.Dzis noc nie przespana ale nie przez Jule tylko przez baranow siedzacych pod blokiem w nocy od 3 do 4-30 i glosno rozmawiajacych i szczekajacego psa,ktorym szczuli koty...debili nie brakuje.

Milego dnia wszystkim

Jula jak zwykle spala odkryta cala noc przy otwartym balkonie i teraz pokasluje mam nadzieje ze jej to przejdzie ze to chwilowe podraznienie.

Czy ktoras z Was ma moze jakies piosenki dla dzieci,ktore mogla by podeslac mailem?

Witam panienki

musialam troche nadrobic
:)
U nas bez zmian zabki troche nam dokuczaja ale da sie przezyc za to mi rośnie 8 i chyba zwarjuje :(
Joanna@ Klaudia tez teraz w dzien sypia po 20 no najwiecej to 40 minut kilka razy w ciagu dnia
ale w nocy to juz cala praktycznie przesypia na ranny ptaszek jest ale idzie spowrotem spac

Witam was po dlugiej przerwie!
Wreszcie pada!Dziecko spi! U nas z drzemkami w dzien jest roznie.Czasem spi ponad godzinke a czasem niestety tez spi nie cale pol godzinki a w nocy budzi mi sie kilka razy ale to tylko po to zeby sobie pocmokac cycysia.Powoli zaczyna mnie to juz denerwowac bo zrobila sobie smoczka z mojej piersi  :(  chcialabym juz zakonczyc karmienie piersia.Mam nadzieje ze do pierwszych urodzin uda mi sie to! Choc nie wiem od czego mam zaczac  :mad:  Mamy 7 zebolka i pierwsze proby stania przy meblach tak wiec chyba jednak moja corcia nie bedzie  raczkowac tylko odrazu sie bierze za chodzenie  :laugh: A i jeszcze jedno wczoraj robilam sobie test ciazowy bo ponad tydzien spoznia mi sie @ Ale nic nie pokazal takze troche odetchnelam a i za razem zrobilo mi sie smutno  ::)  

A u nas trochę chmurek i słoneczko, ale lepiej niech nie pada bo robię dzisiaj pranie. Maja budziła się w nocy dwa razy (nie wiem czemu), ale chyba ząbki się odzywają i teraz Spi, zobaczymy jak długo ;D ;D ;D

reklama
Do góry