reklama
anaconda27
styczniówka2006
A ja wczoraj byłam na imprezce i nie miałam czasu zajrzeć. Wracając do tematu: co podajecie w nocy waszym dzidziulkom, to ja podaję Majce herbatkę i budzi się raz, ale po tych wakacjach w ogóle nie moge jej przyzwyczaić spania w łóżeczku, tylko ją do niego położę to zaraz płacz w niebogłosy. Ale za to w dzień nauczyła się tak, że kładziemy się obie do łóżka, troszkę się do mnie poprzytula i powygłupia i w końcu sama zasypia, będę musiała jednak przyzwyczaić ją znowu do jej łóżeczka, tylko jak, muszę trochę poeksperymentować, może się uda. ;D
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Anakonda my mamy podobne problemy...zasypia z nami albo przy cycu i jak ja przekladam do jej lozeczka to spi jak dobrze pojdzie to godzinke a czasem pare minut,zdaze sie polozyc i ryk.Przenosze ja do nas i zasypia i
tak w kolko.Lozeczko Juli jest na wyciagniecie reki od naszego no moze troszke dalej...ale widzi nas jak wstaje i sie budzi.
Co do pojenia nocnego to my tylko cyca. a w ciagu dnia herbatki i czasami soczek jablkowy.
tak w kolko.Lozeczko Juli jest na wyciagniecie reki od naszego no moze troszke dalej...ale widzi nas jak wstaje i sie budzi.
Co do pojenia nocnego to my tylko cyca. a w ciagu dnia herbatki i czasami soczek jablkowy.
Moja córeczka ma 7 tygodni niczym jej nie przepajam chociaż niektórzy mi mówią że powinnam jej dawać herbatkę hipp bo jest gorąco co o tym myślicie?
Z reguły sypia całą noc budzi się dopiero o 4 ale ostatnie dwie noce prawie nie przespała co jest?!pomocy
Izabelka
Oski i Wercia
my w nocy tylko cycuś niczego nie chce innego
Beata pewnie od upałów nie śpi, a płacze Wam?bo może brzuszek dokucza... ja dawałam na brzuszek herbtakę Plantex- uspokajała go - po 1 miesiącu- zresztą nadal daję bo lubi i skuteczna w 100%; potem herbatki Hippa; ale moim zdaniem nie musisz, bo mleczko wystarczy maluszkowi nawet w upały, tylko często przystawiaj do piersi; ale możesz spróbować, doradzą Ci w aptece, którą możesz dać
Beata pewnie od upałów nie śpi, a płacze Wam?bo może brzuszek dokucza... ja dawałam na brzuszek herbtakę Plantex- uspokajała go - po 1 miesiącu- zresztą nadal daję bo lubi i skuteczna w 100%; potem herbatki Hippa; ale moim zdaniem nie musisz, bo mleczko wystarczy maluszkowi nawet w upały, tylko często przystawiaj do piersi; ale możesz spróbować, doradzą Ci w aptece, którą możesz dać
lena3004
Fanka BB :)
Beata8422 Witaj, myślę,że twoja mała przechodzi teraz taką fazę rozwoju. Przeczekaj napewno jej przejdzie.Wtedy dzieci sa bardziej placzliwe, niespokojne, ale to mija.
Moja Lena dalej strajkuje i nie udaje mi sie jej przekonać do samodzielnego zasypiania.Wczoraj spała przez cały dzień tylko w sumie 1, 5 godz, więc wieczorem była niie do wytrzymania.Pozdrawiam i .zyczę miłego dnia.
Moja Lena dalej strajkuje i nie udaje mi sie jej przekonać do samodzielnego zasypiania.Wczoraj spała przez cały dzień tylko w sumie 1, 5 godz, więc wieczorem była niie do wytrzymania.Pozdrawiam i .zyczę miłego dnia.
anaconda27
styczniówka2006
A czy wasze dzieciaczki też tak krótko śpią w dzień jak moja Majeczka, w ciągu dnia ma trzy drzemki, ale trwają one po 15-30 min, a gdzie tu mowa o 1,5godz spaniu w dzień (przeczytałam o tym w różnych książkach). Chciałabym żeby Majka pospała dłużej to mogłabym coś zrobić w domu, a tak to zdążę się za coś wziąć i dzieciątko już się budzi wyspane. Dzisiaj pierwszy raz dałam jej chrupka FLIPSA, zjadła trzy a ja miałam z niej ubaw po pachy, dajecie dzieciom takie rzeczy do jedzenia? ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: