B
Beata1988
Gość
Prezenty fajowe mój siostrzeniec ma taki worek i nie zły jest a te farbki to już widzę jak Kubkowi by się spodobały bo kolorowe :-) Aż tyle za usg i wizytę no w szoku jestem, u nas to podrożało w połowie roku a było 50zł a usg 30zł cytologia 20 chyba jakby u mnie takie ceny były to już bym wolała na nfz chodzićWitam wieczorową pora,pogoda dobija i jeszcze ta perspektywa jutra,bo wyjątkowo od 10-ej do 16:30 albo i dłużej w pracy.Olka kumpela mi odbierze.
To i tak tanio,bo mój bierze 80zł a jak USG połówkowe to 100zł.
Jak któraś kupuje FAKT to moja teściowa jest na całą stronę w związku z kradzieżą świnek.
Widzę o prezentach temat się pojawił;-).Olek dostanie na Mikołaja
Worki bokserskie worek treningowy zabawki dzieci (818513410) - Aukcje internetowe Allegro
a dla Jula myślałam nad czymś takim
FARBY DO MALOWANIA PALCAMI ZMYWALNE DUZE 8kol+STEM (817112200) - Aukcje internetowe Allegro
To M miał mieć jazdę tak? U nas w zielonej to jak jesteś na czas to i tak czekasz jeszcze ekstra z godzinę albo więcej. Zdrówka dla małej dobrze że to nie grypaczesc laseczki:-)
w koncu udało mi sie wejsc na bb:-)
szybki raport-NIE MAMY GRYPY!!!!!!!!!!!!!!!!1
jakies podobne badziewie,ale na szczescie czujemy sie duzo lepiej.tzn mala troche gorzej bo uu niej gardlo i krtan doszly,ale daje sie z nia wytrzymac:-)
mamy troche syropkow ale bedzie dobrze
p pojechal na egzamin ale przez korki i remont na marsa spoznil sie 10minut co znaczy ze dupa blada
a w dodatku dniowka do tylu bo kierownik kazal mu brac wolne,zeby sie nie musiala zwlaniac wczesniej z pracy.a ze krotko pracuje to nie dyskutowal z kierownikiem.tak wiec bez dniowki i bez egzaminu,niedlugo wroci moj maz wsciekly.....
gorsze niz wojna....
ja jeszcze tylko czuje sie niezle oslabiona po jednym dniu goraczki i @.ale mysle ze szybko minie.
noc mialam ciezka bo mla asie krecila oitd,spalysmy w koncu we3 w jednym lozku,a do tego od do 7 walczylam z goraczka Weronikiprzeszlo po pyralginie i po godzinie nurofen i doioperio zeszlo
no ale potem spala do 11.30
a ze satrego mialam dzis w domu wiec nie wiedzialam w co rece wlozyc,pozniej musialam ogranac dom po tych kilku dniach obijania
no a teraz ide pocztytam
To na szczepienia się zapisujesz? Ja idę normalnie do zdrowych dzieci i się wchodzi, jak kolejka to czekasz. Ja mam na szczęście taką lekarkę że mam mało ludzi więc jeszcze nigdy nie czekałam dłużej jak 10 minutJa dzisiaj rano poszłam zaklepać miejsce Igorkowi na szczepienie,zachodzę o 6:50(rejestracja od 7-ej) a tam ogonek z zawijasem,z 40 osób,nawet nie wchodziłam.
To duuuużżżżooo zdrówka Kochana, oby szybko przeszłohejka
ale jestem wkurzona
rozkładam się teraz ja,Oliwka juz super praktycznie jej przeszło,M tez lepiej a teraz mnie jakieś chorubsko złapało
w połowie dnia dreszcze mnie złapały na przemian z uderzeniami gorąca.głowa pęka i ogólnie źle się czuje taka słaba
ide się kapać i kładę się do łózka
Oliwka ogląda teraz dobranockę.
W polu o matko ja bym już chyba ryczała, nie lubię po ciemku jeździć. Mam nadzieję że znajdziesz numer. A daleko od domu jest?M własnie dzwonił, soja popsutym busem w szczerym polu Szukałam mu numerów telefonu do auto holowania wcześnie do domu nie wróci
M usypia Kubka oby zasnął, bo marudny jak nie wiem co na zęby niestety O właśnie słyszę jak sobie moje dziecko śpiewa hehe a ja mam zadanie napisać M życiorys jakby sam nie mógł, ale jak powiedział nie umie niech mu będzie