reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorową pora,pogoda dobija i jeszcze ta perspektywa jutra,bo wyjątkowo od 10-ej do 16:30 albo i dłużej w pracy:szok:.Olka kumpela mi odbierze:tak:.

To i tak tanio,bo mój bierze 80zł a jak USG połówkowe to 100zł:tak:.
Jak któraś kupuje FAKT to moja teściowa jest na całą stronę w związku z kradzieżą świnek.
Widzę o prezentach temat się pojawił;-):tak:.Olek dostanie na Mikołaja
Worki bokserskie worek treningowy zabawki dzieci (818513410) - Aukcje internetowe Allegro
a dla Jula myślałam nad czymś takim
FARBY DO MALOWANIA PALCAMI ZMYWALNE DUZE 8kol+STEM (817112200) - Aukcje internetowe Allegro
Prezenty fajowe :tak: mój siostrzeniec ma taki worek i nie zły jest :-D a te farbki to już widzę jak Kubkowi by się spodobały bo kolorowe :-) Aż tyle :szok::szok::szok::szok: za usg i wizytę :szok::szok::szok: no w szoku jestem, u nas to podrożało w połowie roku a było 50zł a usg 30zł cytologia 20 chyba :tak: jakby u mnie takie ceny były to już bym wolała na nfz chodzić :sorry:
czesc laseczki:-)
w koncu udało mi sie wejsc na bb:-)

szybki raport-NIE MAMY GRYPY!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jakies podobne badziewie,ale na szczescie czujemy sie duzo lepiej.tzn mala troche gorzej bo uu niej gardlo i krtan doszly,ale daje sie z nia wytrzymac:-)
mamy troche syropkow ale bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

p pojechal na egzamin ale przez korki i remont na marsa spoznil sie 10minut co znaczy ze dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w dodatku dniowka do tylu bo kierownik kazal mu brac wolne,zeby sie nie musiala zwlaniac wczesniej z pracy.a ze krotko pracuje to nie dyskutowal z kierownikiem.tak wiec bez dniowki i bez egzaminu,niedlugo wroci moj maz wsciekly.....

gorsze niz wojna....

ja jeszcze tylko czuje sie niezle oslabiona po jednym dniu goraczki i @.ale mysle ze szybko minie.
noc mialam ciezka bo mla asie krecila oitd,spalysmy w koncu we3 w jednym lozku,a do tego od do 7 walczylam z goraczka Weroniki:wściekła/y:przeszlo po pyralginie i po godzinie nurofen i doioperio zeszlo
no ale potem spala do 11.30:szok::szok::szok::szok:

a ze satrego mialam dzis w domu wiec nie wiedzialam w co rece wlozyc,pozniej musialam ogranac dom po tych kilku dniach obijania

no a teraz ide pocztytam
To M miał mieć jazdę tak? U nas w zielonej to jak jesteś na czas to i tak czekasz jeszcze ekstra z godzinę albo więcej. Zdrówka dla małej :tak: dobrze że to nie grypa :tak:
Ja dzisiaj rano poszłam zaklepać miejsce Igorkowi na szczepienie,zachodzę o 6:50(rejestracja od 7-ej) a tam ogonek z zawijasem,z 40 osób:tak::szok::szok:,nawet nie wchodziłam:no:.
To na szczepienia się zapisujesz? Ja idę normalnie do zdrowych dzieci i się wchodzi, jak kolejka to czekasz. Ja mam na szczęście taką lekarkę że mam mało ludzi więc jeszcze nigdy nie czekałam dłużej jak 10 minut :-D
hejka

ale jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rozkładam się teraz ja,Oliwka juz super praktycznie jej przeszło,M tez lepiej a teraz mnie jakieś chorubsko złapało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w połowie dnia dreszcze mnie złapały na przemian z uderzeniami gorąca.głowa pęka i ogólnie źle się czuje taka słaba :no::no::no::no::no:

ide się kapać i kładę się do łózka :tak::tak::tak::tak:
Oliwka ogląda teraz dobranockę.
To duuuużżżżooo zdrówka Kochana, oby szybko przeszło :tak:
M własnie dzwonił, soja popsutym busem w szczerym polu :szok::no: Szukałam mu numerów telefonu do auto holowania :eek: wcześnie do domu nie wróci :wściekła/y:
W polu :szok::szok::szok: o matko ja bym już chyba ryczała, nie lubię po ciemku jeździć. Mam nadzieję że znajdziesz numer. A daleko od domu jest?

M usypia Kubka oby zasnął, bo marudny jak nie wiem co :no: na zęby niestety :sorry: O właśnie słyszę jak sobie moje dziecko śpiewa hehe :-D:-D:-D a ja mam zadanie napisać M życiorys :sorry: jakby sam nie mógł, ale jak powiedział nie umie :sorry: niech mu będzie :dry:

reklama
Niestety trzeba się rejestrować,bo tylko 40 numerków przyjmuje a przecież przebadać musi.A co do gina to USG w ciąży to w ramach wizyty,tylko to z opisem się płaci:tak:.Ordynator za samą wizytę bierze 100zł a USG Arab robi(+50zł),bo on niby się nie zna:sorry::eek:.A za cesarkę to 500zł bierze:szok:.

hej hej
dziewczyny jestem juz!!!!

wprawdzie nie na dlugo ale przyszlam powiedziec ze zyje - jeszcze w dwu packu :laugh2:

wiec nie jest zle
lazienke juz mamy prawie skonczona - jeszcze jutro z rana podloge wykafelkowac w czwartek wanne wstawici potem zabrac sie za kafelkowanie WC...
ja wczoraj kladlam gladz na caly sufit w duzym pokoju i potem na reszte scian...
wiec kuchnia, przedpokoj i duzy pokoj juz w gladziach - tylko zeszlifowac...
no ale to dopiero kolo czwartku piatku - bo chce jak wyniosa wanne zabrac sie za pokoj malego... polozyc gladzie i zedrzec resztki tapety...

ze znajomym zalozylam sie o flaszke ze na urodziny mojego (19 grudnia) sie wprowadzimy i zrobimy parapetowke :laugh2: ... zobaczymy czy damy rade...
dzisiaj mialam troche laby bo praktycznie nie bylo co do roboty bo blokuje mnie ta wanna (stoi u malego w pokoju wiec nie mam dojscia do scian) i czekam... :confused2:
a tak mnie rwie do roboty ze jak siedze i nic nie robie to jestem chora :sorry::-)

no tyle co u mnie/nas...

aha... mam zalobe :-(
kiwi nam zdechla dzisiaj popoludniu... meczyla sie nie wiadomo z jakiego powodu juz od 3 dni...
albo z tesknoty albo miejsce jej nie odpowiadalo albo za malo powietrza - bo z glodu napewno nie ... albo chora byla :-(
musze zaraz porzadek zrobic :confused2:

Patrysia to już 19 grudnia :szok::szok::szok: ale zleciało :-D:-D:-D to super że z remontem już prawie końcówka :tak: a przepraszam że spytam a kiwi to kto? Za pewne zwierze tak. Na pewno kiedyś pisałaś ale niestety nie pamiętam :-( przykro mi :-(

reklama
wiecie co, ide sie kapac i zajrze za niedlugo bo musze jechac po m do pracy bo wraca o 00:30 :-)
no a wogole to autkiem smigam juz na legalu sama... i daleko :-D:-p:tak:;-)

Do góry