anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja spadam bo Laura wstala i juz wola: mama daj gruszke
Bede wieczorkiem
Bede wieczorkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co ty robisz jak masz zapierdzielHej dziewczyny, widze słońce u Was a u nas tylko mgła i wioter, hihi
Kurcze mała cos mi sie przestawiła i zamiast spac do 9.30 wstaje o 8 rano. To straszne!
My juz po sniadanku, chata posprzątana, zostala jeszcze tylko kuchnia, salon, pokój małej, łazienka, korytarz, pranie, zmywanie i wodę w zbiorniku podmienić i tak sie zastanawiam czy starczy mi czasu kota wykąpać.
No to jak widac dzis mam luźny dzień, hihi, to lepiej zaraz sie za niego wezme.
A wiecie co, w ostatnie 2, może 3 miesiące zauważyłam, że bardzo mi sie wzrok pogorszył. Wczoraj na poczcie mialam duzy problem. Co prawda ja miałam kiedys okulary, tylko tak czesto ich nie nosilam, ze zgubilam. Powinnam isc przebadac patrzałki, ale jak powiem P, to bedzie , że to od komputera i zapewne bedzie mial racje.
A AS to nam już całkiem wsiąkła w te szkolne obowiązki, byle do ferii hihii
my o kapieli to pomarzyc tylko mozemy, w calym pionie wszystko słychac, na 4 pietrze lepiej nas slychac niz zza scianyteraz moge sie przywitac )
Ja wczoraj mialam jakis dolujacy dzien:-(
Przestalam brac tabletki anty i chyba mi sie cos w organizmie przestawia Zrobilam sie strasznie delikatna ehhhh zreszta mojemu o tym powiedzialam wiec byl dla mnie bardzo czuly i mily
Wieczorkiem mialam etat przy zelazku
O i zapomnialam o praniu ktore lezy w automacie zaraz to zrobie
Laura wczoraj poszla spac o 20
A my mielismy czas dla siebie wspolna kapiel a potem do wyrka
Rano Bodzio wstal do pracy a Laura razem z nim
NO i dzis moj musi jechac do PL ehhhh nawet sie nie nacieszylismy soba ale co tam nardobimy jak wroci pewnie w niedziele dopiero ale co tam ja przynajmniej porobie porzadki w domku bo w szafach mam balagan trzeba posortowac i oddac ciuchy
Ale sie rozpisalam fiufiu
DObra teraz uciekam z Laura na zakupki bo pasta mi sie skonczyla i plyn do plukania
kochana trzymaj sie wszystko minie i zobaczysz bedzie dobrzemY SZYBKO JEDNAK NIE WYJDZIEMY oD DZIS oLIWKA MA antybiotyk 3 razy dziennie dozylnie Na ten plyn w uszach Bo ma uszy chore :-(
Wlasnie zakladali jej zas wenflon Na szczescie udalo sie za pierwszym razem Oliwka ma go na raczce kolo paluszkow I jak go widziala to sie strasznie zalila Ze go ma :-(
Wlasnie usnela Ja juz nie wyrabiam Pije non stop melise I jestesm nadal strasznie nerwowa I zalamana Juz nie wyrabiam w tym szpitalu :-(
Pozatym te wyniki krwi Z hormonu plci co wyszly zle to zas wczoraj byly powtarzane i zas sa ZLE ale najwazniejszy wynik bedzie z krwi co wczoraj pobierane bylo Ale wynik kolo miesiaca I jak sie okaze ze jest chora to bedzie brala hormony ale dopiero po 4 roku zycia Kurna zla jestem ze jak cos to nie da sie jej leczyc teraz :-(
Bo niby jest zamala na te hormony teraz :-(
Mowia wam jestem podlamana I zmeczona
a my sie chyba nie znamy ;-);-);-);-)WITAM WSYZSTKICH SERDECYNIE!ale mnie tu daaawno nie byloCo tam slychac:-)
To i tak tanio,bo mój bierze 80zł a jak USG połówkowe to 100zł.Mogę ale u nas tacy lekarze tam przyjmują że wolę wydać te 60 zł i być pewną że mnie dobrze zbada a już mam fajną babkę do której chodzę prawie 3 lata więc ma się to zaufanie :-)