reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mysle nad prezentem na Mikolaja dla Laury ale jakos nie bardzo mi to idzie a Wy juz cos wybralyscie??
Ja na Mikolaja kupuje jakies drobiazgi:tak:Za duzo tych dzieci mam w rodzinie hehe;-):-D
Moim dziewczynkom chce kupic odkurzacze do zabawy,a Dominikowi albo jakas gre albo te paskudne bakugany:tak:
A na Gwiazdke moje dzieczynki dostana interaktywne kucyki ,ktore mozna karmic itd i M przywiezie Im jeszcze wozki graco do lalek:tak:A Dominikowi nie wiem co kupic-On wymysla co chwile cos innego i nie mam pojecia

Pije kawke, wcinam jablecznik i czekam na mamusie ale Wy zescie sie gdzies pochowaly:sorry:
A ja zjadlam pol paczki wafelkow kakaowych:szok::szok::szok:I jeszcze bym cos pojadla:crazy::rofl2:

reklama
Ja podawalam Laurze do 2rz Nestle i jak zaczelam dawc krowie tak przestala mi pic:-D Ostatnio jak byl;am u Medeuski to Masio pil mleczko a Laura razem z nim.Kazala sobie zrobic do szklanki:szok:i o dziwo wypila:-D
Owoce, miesko, kielbaski, warzywka to Laura lubi.Budynie, kiesile, pudingi, kremy wcina wszystko:-DNa szczescie smaki ma po tatusiu a ten wszystko je wiec mam spokonjna glowe:rofl2:
No to szeroko ide z tym jedzonkiem hehe:tak::tak::tak:Ale to dobrze:-)
Moje gdyby mogly to tez by pewnei wsuwaly danonki i te inne copki:-(

Dowikla zazdroszcze CI pomyslow Ja kupuje tylko Laurze a na swieta procz Laury mam jeszcze bratanice i siostrzenca.Siostrzeniec zbiera na quada wiec luz slodycze i kasa.Bratanicy nie mam pojecia co kupic W maju jeszcze ma komunie:eek: Nie mam glowy do prezentow

Laurze chcialam kupic domek dla lalek ale teraz jak bylam to dostala w spadku od bratanicy mojej i musze przyznac ze pieknie sie bawi zprasza do domku, male misiaczki plastikowe, czasami pluszaki tam wklada a innym razem zwierzatka:rofl2:Wiec domek odpada:-D

Nie tak dawno kupilam jej Lalke Baby Born Moze kupie jej samochod dla Lalki albo sanki , ostatnio chciala powoz z konikiem dla lalki szok:szok:Bedzie trzeba poszukac cos
Wiec chcyba na mikolaja dostanie akcesoria dla lalki.Wozek ma to terz trzeba inne akcesoria.A lalka tez sie fajnie bawi wiec mysle ze bedzie zadowolona:rofl2:

U mnie jest ten problem ze moje dzieci sie bardzo malo bawia zabawkami:no::no::no:Maja ich tyle ze az glowa boli ale niczym sie na dluzsza mete nie bawia:no::no:W sumie raczej kupuje Im te zabawki ktore chca jesli akurat mnie na nie stac i efekt tego jest fatalny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Moje tez maja wozki ale Tatus chce Im kupic graco:wściekła/y:
Musze Im chowac czesto zabawki i jak wyciagam je po jakims czasie to wtedy jakos sie bawia:tak:A ia tak najlepiej bawia sie zwyklymi ,malymi pierdolkami

Dowikla kochana ja tez tak robie ze chowam zabawki a jak wyciagne to sa jak nowe dla Laury i sie chetnie bawi:tak:
Co do wozka to jak tatus chce to niech kupuje:rofl2::-D
Ja to mam malo miejsca wiec nie szleje za bardzo
Wczoraj szlam do piwnicy i Laura mi wyciagnela stolik edukacyjny
Dzis jeszcze sie nim bawila czekam kiedy znow bede musial go wyniesc:-D

U mnie jest ten problem ze moje dzieci sie bardzo malo bawia zabawkami:no::no::no:Maja ich tyle ze az glowa boli ale niczym sie na dluzsza mete nie bawia:no::no:W sumie raczej kupuje Im te zabawki ktore chca jesli akurat mnie na nie stac i efekt tego jest fatalny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Moje tez maja wozki ale Tatus chce Im kupic graco:wściekła/y:
Musze Im chowac czesto zabawki i jak wyciagam je po jakims czasie to wtedy jakos sie bawia:tak:A ia tak najlepiej bawia sie zwyklymi ,malymi pierdolkami

Dlatego ja od jakiegoś czasu nie kupuje nic :-p Bawi sie tym co ma :tak: A ma tego stanowczo za dużo :szok:

Myslałm tez o domku dla lalek, ale to straszny klamot :eek:

Fajne to:tak::tak:Moim tez by sie napewno spodobalo i zaraz bym slyszala "mama kupisz nam to":-D:-D:-DTak sie nauczyly i co widza to zaraz wolaja:szok::szok::szok:
Dowikla kochana ja tez tak robie ze chowam zabawki a jak wyciagne to sa jak nowe dla Laury i sie chetnie bawi:tak:
Co do wozka to jak tatus chce to niech kupuje:rofl2::-D
Ja to mam malo miejsca wiec nie szleje za bardzo
Wczoraj szlam do piwnicy i Laura mi wyciagnela stolik edukacyjny
Dzis jeszcze sie nim bawila czekam kiedy znow bede musial go wyniesc:-D
Ja te nie mam jakos duuuzo miejsca w domu:no:Niby sa te trzy pokoje i wogole ale stale tego miejsca brakuje niestety:no:Czesc zabawek mam w garderobie ,czesc w kanciapie a rowerki to trzymam juz na balkonie
Dlatego ja od jakiegoś czasu nie kupuje nic :-p Bawi sie tym co ma :tak: A ma tego stanowczo za dużo :szok:

Myslałm tez o domku dla lalek, ale to straszny klamot :eek:

Fajne sa te domki ,ale rzeczywiscie zajmuja duzo miesjca:no:
Moje tez maja stanowczo za duzo,ale ja jestem jakas dziwna chyba...:crazy:

reklama
Laura ma taki skladany domek wiec nie zajmuje duzo miejsca jak sie bedzie nim bawila to zrobie fotke i wkleje ;-)

Dowikla co do mamu kup to mam to samo:-D nawet jak w tv zobaczy to mowi: mama kupi dla Laury- i te oczka jej i minka powalajaca:-D

Do góry