reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

POMOZCIE!!!
Mam 8 letnia corke,ktora marzy o lalce ktora by posadala wszystkie funkcje w sobie np,take jak.. pila,jadla,sikalaplakala..i takie np jak inne lalki np.jak lalka chouchou czy wie ktos gdzie mozna zamowic lalke na zamowienie zeby stworzyli z funkcjami jakiki ktos se wybierze ??cena nie gra roli...
I ZEBY TA LALKA MIAL 56CM,NAJLEPEJ BY BYLO.
jak cos to prosze pisac na podany nizej email
HIERA@AMORKI.PL

reklama
Hej :-)
Ja miałam ciężką nockę....Ale nie ze względu na Anię...
Poszliśmy spać ok.0.00 ale ja do 1 się kręciłam po łóżku-miałam cholerne problemy z oddychaniem.Wybudziłam na śpiąco męża i powiedziałam że mam to gdzieś,i jadę do lekarza...
Także o 2 w nocy byłam w Szpitalu w przychodni całodobowej.
Lekarka była jakaś z lekka zaspana....Ale z tego co konkretnie ustaliła to mam zawalone gardło-powiedziała że tak czerwonego gardła to ona dawno nie widziała,przerażona była moim kaszlem,stwierdziła że migdałki i węzły chłonne mam mocno powiększone...
Także nawet nie wiem czy to jakaś angina czy co...
Dała mi antybiotyk zapobiegawczo żeby mi to na oskrzela albo płuca nie poszło mocniej,bo mówiła że już coś tam nad oskrzelami mocno słyszy...
No i do tego kilka takich tam leków,zakaz zbliżania się do dziecka i nakaz leżenia :-D
Te dwie ostatnie najgorzej wykonać :-D
Ale dam radę,Anulkę nakarmiłam,przewinęłam,i puściłam ją po mieszkaniu to teraz sobie biega-tak za godzinkę położę ją spać-to wsumie wtedy już mąż z pracy wróci więc tragedii nie będzie ;-)

POMOZCIE!!!
Mam 8 letnia corke,ktora marzy o lalce ktora by posadala wszystkie funkcje w sobie np,take jak.. pila,jadla,sikalaplakala..i takie np jak inne lalki np.jak lalka chouchou czy wie ktos gdzie mozna zamowic lalke na zamowienie zeby stworzyli z funkcjami jakiki ktos se wybierze ??cena nie gra roli...
I ZEBY TA LALKA MIAL 56CM,NAJLEPEJ BY BYLO.
jak cos to prosze pisac na podany nizej email
HIERA@AMORKI.PL
Ja tam nie wiem ale moze córka chciała by miec siostrzyczke albo braciszka jak nie ma no chyba ze ma to nie wiem

A ja zamiast tyłek ruszyć to nadal tu siedzę:cool::cool:
WITAJCIE JA TAK TYLKO NA CHWILKE zanim Kamilka usypiam a reszte wracam do pracy no i wreszcie udało mi sie kawe wypic.MH dzieki za przekazanie wiadomosci a co u mnie nic szczegulnego oprucz tegoze zaczełam robic pantofle i to moja praca dopiero zaczynam i pomału mi to idzie ale mam nadzieje ze bedzie lepiej.

Najważniejsze to zacząć, trzymam kciuki żeby robienie kapciuszków coraz lepiej szło:tak::tak::tak:
Hej :-)
Ja miałam ciężką nockę....Ale nie ze względu na Anię...
Poszliśmy spać ok.0.00 ale ja do 1 się kręciłam po łóżku-miałam cholerne problemy z oddychaniem.Wybudziłam na śpiąco męża i powiedziałam że mam to gdzieś,i jadę do lekarza...
Także o 2 w nocy byłam w Szpitalu w przychodni całodobowej.
Lekarka była jakaś z lekka zaspana....Ale z tego co konkretnie ustaliła to mam zawalone gardło-powiedziała że tak czerwonego gardła to ona dawno nie widziała,przerażona była moim kaszlem,stwierdziła że migdałki i węzły chłonne mam mocno powiększone...
Także nawet nie wiem czy to jakaś angina czy co...
Dała mi antybiotyk zapobiegawczo żeby mi to na oskrzela albo płuca nie poszło mocniej,bo mówiła że już coś tam nad oskrzelami mocno słyszy...
No i do tego kilka takich tam leków,zakaz zbliżania się do dziecka i nakaz leżenia :-D
Te dwie ostatnie najgorzej wykonać :-D
Ale dam radę,Anulkę nakarmiłam,przewinęłam,i puściłam ją po mieszkaniu to teraz sobie biega-tak za godzinkę położę ją spać-to wsumie wtedy już mąż z pracy wróci więc tragedii nie będzie ;-)

Oj kuruj się kochana antybiotykiem i to jak najszybciej żebyś całkiem w szpitalu nie wylądowała:tak::tak::tak:

Ja tam nie wiem ale moze córka chciała by miec siostrzyczke albo braciszka jak nie ma no chyba ze ma to nie wiem
:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

c
A takiie buty robie
Super, tez bym mogla takie rzeczy robic
A takie male dzieciece tez robisz?

Moge sie zalozyc, ze to strzal w 10!

A ja po zakupach, miącho na obiad i na zupke sie rozmraza
Pogoda średniej jakości, ale!:

Przypominam wszystkim leniwcom, że jutro wszystko pozamykane!!!

reklama
Do góry