anaconda27
styczniówka2006
A ja filmik na kompie sobie obejrzałam bo mnie jakoś tak naszło, teraz kawusiam i za pół godzinki trzeba się po Maję zbierać
Może tak jak dziewczyny piszą wystarczy jakaś terapia hormonalna i wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli i nie zadręczaj się przez m-c
Tak to jest że człowiek między młotem a kowadłem, jak nie zaszczepisz a dziecko zachoruje to będziesz sobie w brodę pluła a jak zaszczepisz i dziecko też zachoruje to też się będziesz obwiniać, trudny wybór z tymi szczepionkami. Ja nie szczepię i mam nadzieję że nie będę tej decyzji żałowała
U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana
Może tak jak dziewczyny piszą wystarczy jakaś terapia hormonalna i wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli i nie zadręczaj się przez m-c
A teraz u nas non stop naglaszaja w tv ze coraz wiecej ludzi a w szzegulnosci dzieci choruje i umiera na swinska grype u nas juz 12 osob umarlo w tym wiekszosc dzieci. Instytut zdrowia radzi w pierwszej kolejnosco szczepic dzieci od 6 miesiaca zycia ludzie strasznie panikuja jest tylu chetnych ze zapisuja na liste i trzeba dlugo czekac ja juz tez Emily zapisalam na liste tylko w tym problem ze sama nie wiem czy dobrze robie szczepiac ja juz sama nie wiem jedni mowia tak inni mowia co innego sami lelarze nie sa sobie zgodni i badz tu madry
Dzis dzwonili ze zwolnilo sie jedno miejsce na liscie i ze 19 moge przyjsc na szczepienie hmmmmm... tzn mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac
Tak to jest że człowiek między młotem a kowadłem, jak nie zaszczepisz a dziecko zachoruje to będziesz sobie w brodę pluła a jak zaszczepisz i dziecko też zachoruje to też się będziesz obwiniać, trudny wybór z tymi szczepionkami. Ja nie szczepię i mam nadzieję że nie będę tej decyzji żałowała