reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam SIE GORĄCO W TEN MGLISTY I POCHLAPANY PORANEK:tak:
Mamita życzę rozsądnego lekarza i prędkiego pokonania owsików
Agnes cieszę sie ze praca ci sie podoba:tak:
Anabuba ,co masz już dość zębów?pomyśl jak ci by ciężko bez nich było:-D,a bólu wspólczuję
Ja też mam z Ksawkiem na bilans do lekarza leciec ,w sumie z tego co wypełniała pielegniarka wszędzie ma przecietnie tylko mowa nieprawidłowa :-(,ale to nie nowina:confused2:znowu mam dziś Ksawka w domu kaszle jak stary grużlik ,wczoraj był jeszcze w przedszkolu ,zaczęłam mu podawać ambrosol i clemastinum,ale jak nic sie nie zmieni w czwartek lekarz mnie z nim czeka:shocked2:

Malinka ale orkę miałaś przez weekend,
ja na razie więcej czasu spędzam z dziećmi w domu,Ksawiera w pażdierniku ponad pól miesiaca nie było w sumie ,właśnie nieobecności listopadowe zaczął,coś nie smiem pracy szukać ,normalnie jak ja mam to zrobić pytam się?!:szok:

reklama
Anabuba ty zrób porządek z tymi zębami bo się zamęczysz niedługo:tak::tak::tak:

teoretycznie zeby mam zdrowe poza ta jedna 8.
ale moze znow cos sie dzieje.
wlasnie odzywa mi sie ta 8 chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczescie poki co to lekki tepy bol.ale musze zadzwoni i sie dowiedziec co i jak z tym wyrywaniem.boje sie strasznie bo moge miec bardzo dlugie i zakrecone korzenie

witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie

moja panna tez marudna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszustko nie i wszytsko placzem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedzi mi na kolanach

madziula wspolczje chorego dziecka

spadam bo siedze wszlafroku,nic nie zrobione,zupe musze zrobic zanim wyjde.

nie wiem czy zajrze wieczorkiem bop dzis w domu,dopiero jutro na noc.a jutro mam miec gosci.o kurcze moja mama ma dzis urodziny!ale bym zapomniala
lexce dzwonic.
milegodnia

witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:matko kochana to teraz dziecku uwagi nie można zwrócić bo ci karki naślą:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten świat oszalał do reszty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i bardzo dobrze zgłoście to u dyrekcji i na policji.

witam

O kurcze:szok::szok::szok:To przecież niedługo strach będzie wyjść na ulicę

Mamita przypomniało mi sie ,badanie na owsiki prywatnie u nas kosztuje 12 złotych,trzeba wziąść z ambulatorium szkiełka zapłacić ,a oni powiedzą ci co robić ,powinno sie co rano jedno szkiełko robić czyli przykleić dokładnie kawałek taśmy samoklejącej m-y pośladkami do odbytu i oderwać i zakleić szkiełko ,tak sie robi 3 dni ,a potenm oddaje
u nas w przedszkolu tego wymagają zawsze po waacjach,a kiedy wiesz na pewno ze ma owsiki zrób to w jeden dzień wszystko

witam
Matko co to sie dzieje,dobrze ze zgłosiliście ,grunt ,żeby nie puścić pazem:tak:

Witam :tak:

Mała dała koncert w nocy :eek: Nie to zeby się darła, smiała się i gadała :-D No ale spać sie nie dało :eek:

wiecie co jak ja przyszłam stęskniona to nie ma zadnej :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

jem jabłko sobie,jak zjem i żadna nie przyjdzie to ide sobie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Fajnie,że sie udało w pracy :tak: GRATULACJE :tak:

To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:

Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:

jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac:tak::tak:

nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka:tak::tak::tak:

Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maita, ja bym do innego lekarza poszła, albo prywatnie :tak: Bo nielecvzone robale u tak małego dziecka... Nie będę sttaszyć... :no:

witam porannie,mglisto pochmurmno

byllam wczoraj u bratwoej i posciaglam sobie chirurgow i musialam,poprostu musialam sobie wczoraj chociaz jeden odcinek obejrzec bo bym nie przezyla:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ze odcinek 1,5godz,mala poszla spac przed 22 to juz nie mialam kiedy zajrzec:rofl2:

lece dzis z mala na bilans.to moje bydle znow wstalo ok7.30 z wielkim wrzaskiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie boli zab,ale teraz po przekatnej niz te ostatnio.tylko nie wienm ktory dokladnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy to ucisk od wychodzacej 8 czu co:eek::eek::eek:

mam juz dosc tych zebow.mam tl do tej przychodni i musze dzis koniecnzie do nich zadzwonic!ehhhh

Daj znać co wydumali na ty bilansie :tak:

oby badania yszły dobre i żebyści nie musiały zostawać w szpitalu:tak:
daj ponem namiary na konto jak załatwisz wszystko z fundacją zawsze to i od nas 1%:tak:

wiktoria wiktoria......hmmmm znamy??????????? pamiętamy????????????
no jasne co u ciebie????

trzymaj się jakoś kochana musi być dobrze napisz nam potem jak ponowne wyniki .tulam mocno:tak:

słatka amerykańska?proszę o przepis na kulinarnym naszym:tak:

no kochana pierwszw koty za płoty:tak:
znajdź choć wieczorkami chwilkę dla nas:tak::tak::tak:

witam laski wtorkowo:happy:
noc do bani antek budzoł się chyba 7 razy:eek:
za oknem mglisto ponuro ........ble:confused2::confused2::confused2:
dziś przyjeżdża do nas mama pietruszki na tydzień może 10 dni:tak:pietrucha dziś na bal 10-lecia castoramy idzie :sorry:bal zaczyna się o 22 pewnie koło 4-5 rano wróci :wściekła/y:jutro będzie zdechły a w czwartek o 5 rano jedzie do gniezna na implantacje do nowej castoramy:eek:no bajka :eek::eek::eek:myślałam że sobie ten bal odpuści albo pójdzie na część oficjalną i wróci ale nieeeeeeeeeee no musi:eek:ja też obiecała,m mu że wyrwe się z domu po jego powrocie wyjdę po pracy koło 22.30 wróce kole poranka a potem będe odsyiać a on będzie zapierdzielał:cool2::cool2::cool2::cool2:
julka została w szkole bez bólu ba nawet zadowolona:tak::tak:
antek jest mega marudny:wściekła/y:no ale jak się zasypia o 22.30 wstaje o 5.10 a w międzyczasie zalicza moc pobudek to można być niedospanym(czytaj mega marudnym):cool:

Widać że twojemu bardzo zalezy na tej imprezie :tak: Niech sobie chłop poszaleje :tak:

Witam SIE GORĄCO W TEN MGLISTY I POCHLAPANY PORANEK:tak:
Mamita życzę rozsądnego lekarza i prędkiego pokonania owsików
Agnes cieszę sie ze praca ci sie podoba:tak:
Anabuba ,co masz już dość zębów?pomyśl jak ci by ciężko bez nich było:-D,a bólu wspólczuję
Ja też mam z Ksawkiem na bilans do lekarza leciec ,w sumie z tego co wypełniała pielegniarka wszędzie ma przecietnie tylko mowa nieprawidłowa :-(,ale to nie nowina:confused2:znowu mam dziś Ksawka w domu kaszle jak stary grużlik ,wczoraj był jeszcze w przedszkolu ,zaczęłam mu podawać ambrosol i clemastinum,ale jak nic sie nie zmieni w czwartek lekarz mnie z nim czeka:shocked2:

Malinka ale orkę miałaś przez weekend,
ja na razie więcej czasu spędzam z dziećmi w domu,Ksawiera w pażdierniku ponad pól miesiaca nie było w sumie ,właśnie nieobecności listopadowe zaczął,coś nie smiem pracy szukać ,normalnie jak ja mam to zrobić pytam się?!:szok:

Zdrówka dla Ksawka :tak:

witam

:szok::szok::szok: Brak mi słów :szok::szok::szok:

reklama
Joasiu szczęki mi na kolana opadła, co to ma znaczyć!
No ale jak rodzice tak sprawy załatwiają, to co się dziecku dziwić, nauczyl sie.
Popieram wizytę u dyrka i na policji-koniecznie !

Do góry