reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny

Ale dawno mnie tutaj nie było:/

Pewnie mnie juz nie pamiętacie....

Kiudys pisałam do was tutaj czesto:):)

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze:):)

Pozdrawiam:-)

reklama
Witam i ja
Nocka znowu do dupy a pozniej odsypianie do 10:szok::szok::szok:Mlode znowu jadly sniadanko w moim wyrku:tak::tak::tak:Teraz sa w miare grzeczne i nawet nie kaszla:szok::-)
Pogoda taka sobie ale nie wiem czy z Nimi wyjde

U nas tez jes strasznie mokro i mnie jakos glowa boli wiec chyba sobie odpuszcze spacerek:no:
Mlode mi co chwile sciagaja kapcie i biegaja na boso po plytkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera co chwile zwracam Im uwage a za moment juz znowu nie maja kapci:no::no::no:

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:
To mi też proszę coś wywróżyć ale dobrego :-D:-D:-D
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Oby Was tylko nie zostawili w szpitalu :tak: i zdrówka życzę :tak:
Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM
A jakiego hormonu ma za dużo? Zdrówka życzę i wytrwałości :tak:
A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów :-D:-D:-D:-D i musiałąm sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00:tak::tak::tak:

No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.

był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie:sorry:już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam :sorry:
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.

rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-:)-:)-:)-( a tak to sie wysmienicie bawiła :tak::tak::tak::tak:

jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy :tak::tak::tak:
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły :tak::tak::tak::tak:

Oliwcia włąśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to super że Ci się udało :-D:-D:-D gratulację :tak::tak::tak::-D:-D oby tak dalej :-)
witam porannie,mglisto pochmurmno

byllam wczoraj u bratwoej i posciaglam sobie chirurgow i musialam,poprostu musialam sobie wczoraj chociaz jeden odcinek obejrzec bo bym nie przezyla:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ze odcinek 1,5godz,mala poszla spac przed 22 to juz nie mialam kiedy zajrzec:rofl2:

lece dzis z mala na bilans.to moje bydle znow wstalo ok7.30 z wielkim wrzaskiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie boli zab,ale teraz po przekatnej niz te ostatnio.tylko nie wienm ktory dokladnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy to ucisk od wychodzacej 8 czu co:eek::eek::eek:

mam juz dosc tych zebow.mam tl do tej przychodni i musze dzis koniecnzie do nich zadzwonic!ehhhh
Oj Kobito idz do tego sadysty i wyrwij zęba i będzie spokój :tak: ja miałam iść w tym miesiącu ale brak funduszy :no: tydzień po wypłacie a ja mam 150zł na koncie :wściekła/y: i gdzie to poszło?! :crazy:
witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie
Nie no w szoku jestem :szok::szok: dobrze że to zgłosiliście :tak:
Witam dziewczyny

Ale dawno mnie tutaj nie było:/

Pewnie mnie juz nie pamiętacie....

Kiudys pisałam do was tutaj czesto:):)

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze:):)

Pozdrawiam:-)
Witamy witamy ponownie :tak:
Ja się właśnie zastanawiam czy iść na dwór :eek: Niby ciepło, ale strasznie mokro :eek:

Macie pozdrowienia od Wiki :tak: Pisała, że dzisiaj jest bardzo zajęta :tak:
Dziękuję za pozdrowienia :tak: u mnie zimno i mokro :sorry: i n ie wychodzę bo na samą myśl mi zimno :tak:
Witam we wtorek, zupka się gotuje a Kubek z M śpią :tak: kotek już oddany bo mój syn by go zamęczył. Ganiał go i go nogą kopał :tak: za mały jeszcze jest Kuba na zwierzatko :tak:

WITAJCIE JA TAK TYLKO NA CHWILKE zanim Kamilka usypiam a reszte wracam do pracy no i wreszcie udało mi sie kawe wypic.MH dzieki za przekazanie wiadomosci a co u mnie nic szczegulnego oprucz tegoze zaczełam robic pantofle i to moja praca dopiero zaczynam i pomału mi to idzie ale mam nadzieje ze bedzie lepiej.

reklama
Do góry