Eeee no to mi chodzilo o cos innegoDowikla, jajeczko owsika trzeba zjeść...
http://www.pasozyty.com.pl/assets/i...kie_owsik_owsica_uklad_pokarmowy_pasozyty.gif
Rzeczywiscie z tymi owsikami to nieciekawe i wstretne
jasne ze Cie pamietamyHej hej pamiętacie mnie.Witajcieeeeeee
Pisz co tam u Ciebie
Moze niech wybierze sie do jakiegos innego lekarzaNp gastrologa i niech ten inny lekarz sie Nia zajmieTo chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...
Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza
jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac
nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka
Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic
Szkoda dziecka a przy takim podejsciu pediatry to nic dobrego z tego nie bedzie
AGNES
Kochana ,gratulujeAle sie ciesze ze sie Tobie udalo:-)
A jak bedzie z wyplata?
U mnie byla tesciowa i tak nam zeszlo do 22Dominik juz spi a dziewczynki leza i tez chyba niedlugo usnaZnowu mi kaszlaOby Im jak najszybciej przeszloPierwszy raz Klaudia chciala zeby zostawic zapalone swiatlo w pokoju