reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Eeee no to mi chodzilo o cos innego:crazy::eek:
Rzeczywiscie z tymi owsikami to nieciekawe i wstretne:no::no::no:
Hej hej pamiętacie mnie.Witajcieeeeeee
jasne ze Cie pamietamy:tak::tak::tak:
Pisz co tam u Ciebie

To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:

Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:

jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac:tak::tak:

nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka:tak::tak::tak:

Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moze niech wybierze sie do jakiegos innego lekarza:tak:Np gastrologa i niech ten inny lekarz sie Nia zajmie
Szkoda dziecka a przy takim podejsciu pediatry to nic dobrego z tego nie bedzie:no::no::no:

AGNES
Kochana ,gratuluje:tak::tak::tak:Ale sie ciesze ze sie Tobie udalo:-):tak:
A jak bedzie z wyplata?

U mnie byla tesciowa i tak nam zeszlo do 22:szok:Dominik juz spi a dziewczynki leza i tez chyba niedlugo usna:tak::tak::tak:Znowu mi kaszla:no:Oby Im jak najszybciej przeszlo:tak:Pierwszy raz Klaudia chciala zeby zostawic zapalone swiatlo w pokoju:szok:

reklama
Witam
Wreszcie udało mi się siąść do komputera i trochę poczytać.:tak::tak::tak:
Rano wzięłam się za szorowanie dywanów, potem pojechałam do centrum chińskiego kupić mężowi dresy (przy okazji kupiłam sobie bluzeczkę:-p:-p), potem obiad, odebrać małą z przedszkola a potem jak mąż wrócił to pojechaliśmy do meblowego zamówić pufy do mojej kanapy, szkoda tylko że już nie ma takich zestawów tapicerki jak nasza i musiałam wybrać jeden kolor żeby za pstrokato nie było:-:)-:)-(

witam laski po mega przepracowanym weekendzie:happy:
jutro casto nasze obchodzi 10 lecie przyjedzie cała śmietanka więc jest szał:confused2:w sobotę pracowałam od 6 do 22:wściekła/y: jak prz\ysz;lam do domu to zasnełam w fotelu w niedzielę od 8 do 19:wściekła/y:oj było ciężko w sobotę tylko 2 przerwy jedna aż 7 minut druga 15:wściekła/y:ale ok mineło:confused2::confused2::confused2:

No to faktycznie się napracowałaś, powinni ci podwójną wypłatę dać:-p:-p:-p

A z tym łóżkiem to porypana historia, no skrucie, to musieliśmy pozbyc się najwspanialszego i najwygodniejszego łóżka z sypialni ( 2m na 2 m- i nigdy go nie przeżyję! ) a kupić coś nowego rozkładanego do dużego pokoju, żeby malej zwolnić sypialnię.
Padło na narożnik, szukaliśmy największego powierzchniowo do spania, bo spać z P i znaleźć kąt dla siebie, hihi... rozumiecie... No i kupiliśmy, po tygodniu okazało się że kręgosłupy nam siadają, wyspać się jest ciężko, a faktura poszła do śmieci i nie mogliśy już oddać. No i się tak z nim męczymy.

My też mieliśmy narożnik ale po przeprowadzce musieliśmy zamienić go na coś mniejszego chociaż powierzchnię do spania ma jeszcze większą niż tamten narożnik:tak::tak::tak: i nam się spi superaśnie:-p:-p:-p

julka jutro już pewnie dobrze zniesie rozstanie to tylko dziś bo przerwa była długa:tak::tak::tak::tak::tak:

Tak to jest po przerwach że dzieci potem płaczą, u mnie jest to samo:tak::tak::tak:

Mała ma 65,5cm i 6,79 kg :tak: Czyli 50 i 25 centyl :tak: tak jak było od początku :tak:

Duża dziewczynka z niej rośnie:tak::tak::tak:
A moja to od samego początku szła na 97 centylu lub ponad:szok::szok::szok:

Julu wyciągnął stare kasety magnetofonowe i taśmę rozwinął i chciał sobie stalową rękę robić:confused2:,przychodzi a mu ciałko wyłazi spod ściśniętej taśmy,ledwo co mu krew do łapki dochodziła:szok:.

Dobrze że w porę zauważyłaś, czego te dzieci nieraz nie wymyślą:szok::szok::shocked2::shocked2:

nooooooooooooooooo............................
a dzwoniłam pytałam czy wziąść karty pracy jak chora to w domku porobi............nie nie trzeba prawie nic nie robimy...................a teraz tyle:wściekła/y: ale luzik zrobi tyle ile będzie chciała a resztę jutro w środę ja jej nie zmuszę:no::no:

No jasne że nie ma co zmuszać, skoro aż tyle tego wyszło to na kilka dni trzeba rozłożyć:tak::tak::tak:

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:

To proszę teraz mi dobrą pracę wywróżyć:tak::tak::tak:

Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.

Może uda się zrobić to badanie jutro bez konieczności pobytu w szpitalu, trzymam kciuki:tak::tak::tak:

No jasne że pamiętamy, witaj:-):-)

Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM

Wiem że to łatwo powiedzieć ale nie załamuj się, może kolejne badania będą bardziej optymistyczne:tak::tak:

no i dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków za mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: dzięki laski :tak::tak::tak::tak:

UDAŁO SIĘ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To super że się udało i pomału się przyzwyczaisz, ja jestem zdania że praca jest lepsza niż siedzenie w domu, po jakimś czasie to docenisz:tak::tak::tak:

To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:
Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:
Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj to oby szybko na te owsiki coś poradzić bo dziecko będzie się niepotrzebnie męczyć.
Ale w to że to od smoczka który spadł to zbytnio nie wierzę, bo moja teściowa (jak jeszcze u niej mieszkaliśmy) i Maja była malutka to przychodziła dosyć często od palenia w piecu czyli brudna w sadzach i tak dalej i tym swoim brudnym, grubym dupskiem siadała na smoczka a potem go Mai podawała, nigdy tego nie zapomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam porannie,mglisto pochmurmno

byllam wczoraj u bratwoej i posciaglam sobie chirurgow i musialam,poprostu musialam sobie wczoraj chociaz jeden odcinek obejrzec bo bym nie przezyla:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ze odcinek 1,5godz,mala poszla spac przed 22 to juz nie mialam kiedy zajrzec:rofl2:

lece dzis z mala na bilans.to moje bydle znow wstalo ok7.30 z wielkim wrzaskiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie boli zab,ale teraz po przekatnej niz te ostatnio.tylko nie wienm ktory dokladnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy to ucisk od wychodzacej 8 czu co:eek::eek::eek:

mam juz dosc tych zebow.mam tl do tej przychodni i musze dzis koniecnzie do nich zadzwonic!ehhhh

Cześć dziewczyny!!!
Nawet nie wiem jaka pogoda za oknem, jak tylko isę obudziłam, zrobiłam małej kaszke i siadłam do kompa, nadrabiam wczorajsze popołudnie. Ja tez jak Anabubka wieczorem oglądnęłam, ale horror, a jakie sny zakręcone po nim iałam, to baaardzo przyjemne. Hihi, nic z tych rzeczy, śniło mi sie, że kupuję sobie akwa 800l, nowe filtry i kolejne ryby...hihi

Już podsyłam Lunka;-):tak::-D:-D
piotr_atleta_kulpa.jpg
p4.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale żaden nie w moim guście
No ale do trzepania dywanów jak znalazł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes cieszę się, że się udało. Super. No niestety zamałą tęsknić będziesz, ale szybko się przyzwyczaicie. Obawiam się, że jak Ty się przyzwyczaisz, to jej zacznie ciebie brakować. Znajoma przeżyła koszmar, jej Coco co rano klękała przed drzwiami wyjściowymi i płakał, żeby jej nie opuszczała! Miałą 4 latka.

Mamita, dobrze wiedzieć co to jest. Tylko pamiętaj o najważniejszym, na owsiki musi przeleczyć się cała rodzina, wszyscy domownicy!
I to nie chodzi o umorusane ciuchy i łapska, tylko o jajeczka, nie umyte ręce po głaskaniu jakiegoś psa ( nie musi być w domu), po podaniu rąk komuś, kto ma owsiki, był w wc i swoich rąk nie umył, no możliwości jest multum.

Anabuba
-chyba wpadłaś na coś, na co żaden mój dentysta wpaść nie mógł. Od jakiegos czasu pobolewaja mnei zęby, byłam u 3 stomatologów, każdy obejrzał i odprawił z kwitkiem, że zdrowe, a mi tez powoli ale jednak rżną ósemki, to pewnie przez te cholery!

Ok nie ma sprawy poszukam na necie jakiejś odcinki to mniej więcej może będę wiedzieć o co loko :tak: czy Wasi mężowie też jak wejdą do wc to siedzą tam godzinami??? :sorry:
KIEROWNICA SYMULATOR Z PRZYSSAWKĄ DO AUTA (797747692) - Aukcje internetowe Allegro
szukam coś podobnego do samochodu tylko że jakąś matę i nie mogę nic znaleźć :sorry: może któraś ma takie coś? opłaca się? Bo moje dziecko coś ostatnio nie lubi jeździć :no:
MOJ JAJ POJDZIE TO I GODZINE MOZE SIEDZIEC:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kochana dużo zdrówka ja bym n twoim miejscu gnała do lekarza:tak:

kochana to norma zawsze czegoś nie powiedzą:sorry:
u nas dzieciaki mają w zerówce zeszyty informacji i pani wkleja takie wiadomości:tak:a tylko weszłam dziś z julką do szkoły i od razu: 5 zł na piątek na wyjście do muzeum 10 zł klasowe na paczki na mikołajki na mleko..............no masa tego...........
a julka po tych 2 tygodniach w domu dziś przywitała szkołę płaczem ona chce do domu i koniec:eek::eek::eek:ale została i jak wychodziłam to miała już uśmiech:tak:
ja mam roboty po weekendzie w domu full 5 pralek prasowania następne się kręci ,pietruszka posprzątał ale znów bałagan a mi się nie chce nic robić:eek:

u nas mleko tylko biale i tez darmowe.

My już po lekarzu :tak:

Mała ma 65,5cm i 6,79 kg :tak: Czyli 50 i 25 centyl :tak: tak jak było od początku :tak:

A szczepienie chciałam przesunąć ze względu na epidemię grypy :tak: i przesunęłam, lekarka sama zaproponowała :-p:tak:

Malina, ale ty dzielna kobita jesteś :tak::szok: Podziwiam CIĘ :tak:

Mała przy cycu, wypije kawke i biore sie do roboty :eek:

kawal kobitty i tak,tylko chudzina:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
madra ekarka:tak::tak::tak:
mnie dzis pewnie znow beda scigac za szczepinie p[auliny:rofl2:

I dupa...Dzwoniłam do mamy czy pojechałaby ze mną do lekarza żeby się Anią zająć-nie może bo sama też ponoć chora a jutro do pracy...Ehh i poproś tu kogoś o pomoc :-(

zdrowka!

Witam!
A ja mam WOLNE;-):tak::cool::cool::cool::cool2::cool2:!Aga się pochorowała,bardzo pociągająca jest i ma zwolnienie to ja dopiero w czwartek do pracy idę.Akurat z Julem obiadujemy się - ziemniaczki z mięskiem i sosem chrzanowym:tak:.

zdrowka!

Pijesz kawę? W życiu bym się nie odważyła przy karmieniu piersią. No chyba, że zbożówkę:-D. W ciąży baaardzo mi zasmakowała:tak:
.

ja tez zawsze rano z mlekiem pilam.nie probowalalm na noc bo mala moglaby nie spac.w ciazy zalecaja nie pic wiecej niz kilka filizanek dziennie

Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...

Mmita kochana trzymam kciuki!

podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-

Dorotka trzymajcie sie tam!trafiliscie na madrego lekarza.lepiej wczesniej niz za pozno gdybys sie dowiedziala

Już dotarłam na kompa :tak::tak::tak::tak: ale się stęskniłam za bb, a nie wyobrażacie sobie jak stęsknłąm się za swoim dzieckiem,normalnie szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków za mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: dzięki laski :tak::tak::tak::tak:

D

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!11:tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny!!!
Nawet nie wiem jaka pogoda za oknem, jak tylko isę obudziłam, zrobiłam małej kaszke i siadłam do kompa, nadrabiam wczorajsze popołudnie. Ja tez jak Anabubka wieczorem oglądnęłam, ale horror, a jakie sny zakręcone po nim iałam, to baaardzo przyjemne. Hihi, nic z tych rzeczy, śniło mi sie, że kupuję sobie akwa 800l, nowe filtry i kolejne ryby...hihi

niezly sen 800l:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mamita, dobrze wiedzieć co to jest. Tylko pamiętaj o najważniejszym, na owsiki musi przeleczyć się cała rodzina, wszyscy domownicy!
I to nie chodzi o umorusane ciuchy i łapska, tylko o jajeczka, nie umyte ręce po głaskaniu jakiegoś psa ( nie musi być w domu), po podaniu rąk komuś, kto ma owsiki, był w wc i swoich rąk nie umył, no możliwości jest multum.

Anabuba
-chyba wpadłaś na coś, na co żaden mój dentysta wpaść nie mógł. Od jakiegos czasu pobolewaja mnei zęby, byłam u 3 stomatologów, każdy obejrzał i odprawił z kwitkiem, że zdrowe, a mi tez powoli ale jednak rżną ósemki, to pewnie przez te cholery!

no wlasnie z tymi owsikmi.nawjyrazniej ktos z domownikow ,moze rodzenstwo albo rodzic ma.albo moze jakas babcia ktora czesto przychodzi.wielu ludzi nie myje rak wychodzac z wc niestety:no::no::no::no:
potiwerdzily to badania.wiecie ile dzaidstwa moze byc na poreczy przy wyjsciu z c na dworcu???????albo na klamce:szok::szok::szok::szok::szok:
uwierzcie ze duuuuuuuuuuuuuzo
no i wystrczy zeby ktos rak nie umyl.dal dziecku zabawke brudna reka,albo potrzymal za rzcke i chorna murowana.a malenswto moze tak reagowac.nawet anmia.1a badnaie na owsiki nie kosztuej ak duzo.moze z 10zl!!!
niech zrobnia prywatnie.i ida do innego lekarza

Luna-widisz,ja mam same dobre pomysly:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo mi np.jak wylazi 8 z jednej strony to wiadomo puchnie dziaslo,i wtedy mam nacisk na 6 i 7 i tak jakby mnie wtedy bolaly obydwa zeby.ale nie jest to ostry bol tylko raczej taki tepy i do zniesienia nawert.jak wtefdy zagryzam zeby to mi lepiej:tak::tak::tak::tak:pytLm swojej dentystki popatrzyla i powiedziala ze od 8

tak jak ta bolaaca 88 na gorze co si psuje-ona mnnie bie boli tylo bol mi promieniuje po oko tak jaby na 6,mam wrazenie ze to 6 mnie boli

reklama
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
oby badania yszły dobre i żebyści nie musiały zostawać w szpitalu:tak:
daj ponem namiary na konto jak załatwisz wszystko z fundacją zawsze to i od nas 1%:tak:
wiktoria wiktoria......hmmmm znamy??????????? pamiętamy????????????
no jasne co u ciebie????
trzymaj się jakoś kochana musi być dobrze napisz nam potem jak ponowne wyniki .tulam mocno:tak:
M właśnie dzwonił i kazał dzieci wcześnie spać jutro pokłaść:confused2::-p;-):tak::-D:-D:-D.I prosił,żeby sałatkę amerykańską zrobić.
Wiki,witaj.
Dorotka,trzymaj się kochana,wszystko będzie dobrze;-):tak:.
słatka amerykańska?proszę o przepis na kulinarnym naszym:tak:
Już dotarłam na kompa :tak::tak::tak::tak: ale się stęskniłam za bb, a nie wyobrażacie sobie jak stęsknłąm się za swoim dzieckiem,normalnie szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i miałas racje ty wróżko jedna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam mocno za Was kciuki.Trzymajcie się:tak::tak::tak::tak::tak:

A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów :-D:-D:-D:-D i musiałąm sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00:tak::tak::tak:

No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.

był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie:sorry:już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam :sorry:
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.

rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-:)-:)-:)-( a tak to sie wysmienicie bawiła :tak::tak::tak::tak:

jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy :tak::tak::tak:
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły :tak::tak::tak::tak:

Oliwcia włąśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no kochana pierwszw koty za płoty:tak:
znajdź choć wieczorkami chwilkę dla nas:tak::tak::tak:

witam laski wtorkowo:happy:
noc do bani antek budzoł się chyba 7 razy:eek:
za oknem mglisto ponuro ........ble:confused2::confused2::confused2:
dziś przyjeżdża do nas mama pietruszki na tydzień może 10 dni:tak:pietrucha dziś na bal 10-lecia castoramy idzie :sorry:bal zaczyna się o 22 pewnie koło 4-5 rano wróci :wściekła/y:jutro będzie zdechły a w czwartek o 5 rano jedzie do gniezna na implantacje do nowej castoramy:eek:no bajka :eek::eek::eek:myślałam że sobie ten bal odpuści albo pójdzie na część oficjalną i wróci ale nieeeeeeeeeee no musi:eek:ja też obiecała,m mu że wyrwe się z domu po jego powrocie wyjdę po pracy koło 22.30 wróce kole poranka a potem będe odsyiać a on będzie zapierdzielał:cool2::cool2::cool2::cool2:
julka została w szkole bez bólu ba nawet zadowolona:tak::tak:
antek jest mega marudny:wściekła/y:no ale jak się zasypia o 22.30 wstaje o 5.10 a w międzyczasie zalicza moc pobudek to można być niedospanym(czytaj mega marudnym):cool:

Do góry