reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM

reklama
Mj po obiedzie padł jak długi, dostał dziś w kość a i jeszcze po tej nieszczęsnej nocce wykończony. Jutro powtórka z rozrywki.
Mała poszła na mini mini, ja wpadłam na kompa.

Jeszcze mam pytanie czy zetknela sie któraś z Was z sytuacją że niemowlak 3 miesieczny ma owsiki???
No nie , ale teoretycznie jest możliwe aby złapać. Bierze rączki do buzi:tak:

Dokupiłam dzisiaj Olkowi trzecią bojowniczkę,jakoś zebrało mu się żeby Panienki w końcu nazwać;-):tak:.Biała to Monika,szara - Weronika a ta nowa turkusowa to Dominika:tak::cool2::-D:-D:rofl2:.
Proszę jaki harem!
Ja tez tak poproszę tylko samców trzech!:-D:-D:-D
No bo jaj mam dużo słoików do otwierania i dywanów do trzepania!:-D:-D:-D

A to szkoda :-( A ja bardzo lubię łamigłówki :tak:
Ja również i ta w cale nie jest taka strasznie trudna:tak:

podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ojejku, niech szybko robia dodatkowe badania działają w tym kierunku. Trzymamy za Was kciuki, wracajcie szybko do domciu zdrowe ( no najbardziej to mała oczywiście:-D

Już podsyłam Lunka;-):tak::-D:-D
06.OtwieraczDoSloikow_1.jpg
trzepaczka_do_dywanow.jpg
piotr_atleta_kulpa.jpg
p4.jpg

Już dotarłam na kompa :tak::tak::tak::tak: ale się stęskniłam za bb, a nie wyobrażacie sobie jak stęsknłąm się za swoim dzieckiem,normalnie szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków za mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: dzięki laski :tak::tak::tak::tak:

UDAŁO SIĘ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:

i miałas racje ty wróżko jedna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymam mocno za Was kciuki.Trzymajcie się:tak::tak::tak::tak::tak:

A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów :-D:-D:-D:-D i musiałąm sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00:tak::tak::tak:

No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.

był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie:sorry:już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam :sorry:
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.

rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-:)-:)-:)-( a tak to sie wysmienicie bawiła :tak::tak::tak::tak:

jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy :tak::tak::tak:
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły :tak::tak::tak::tak:

Oliwcia włąśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A może dziecko ma skazę białkową i stąd białe paseczki w kupce:eek:?

Dokupiłam dzisiaj Olkowi trzecią bojowniczkę,jakoś zebrało mu się żeby Panienki w końcu nazwać;-):tak:.Biała to Monika,szara - Weronika a ta nowa turkusowa to Dominika:tak::cool2::-D:-D:rofl2:.
To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:

Owsik nie wybiera wieku :eek:
Może lekarka dała coś na odrobaczenie :eek:

A może to pasma śluzu i maleństwo ma problemy z trawieniem :confused:
Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:
ale fajniusi moze i ja sie na takie cos skuszę :eek::eek::eek::eek::eek:

mnie niestety ta przyjemnosc ominęła bo weszlam na strone gdzie zaraz pod pytaniem byla odpowiedz wiec to juz zadna zabawa znajac odpowiedz:sorry::sorry::sorry::sorry:

wiec wywróż mi coś ;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:

no to choinka zagrozona bedzie tak jak u nas :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak juz dostaniesz papiery z fundacji podaj nr konta, 1 % napewno bedzie wasz :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

no przebrnełam witam was wreszcie kochane moje, ja dzis mialam na rano i szczerze mowiac przed chwila przysnelo mi sie na foteliku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p dzis w pracy luz, chcieli mnie znow na pokowanie wywalic, ale tasmowa mi obiecala ze jak w poniedzialek znow bedzie pakowanie bombonier to ja na pewno tam nie trafie, wiec jej sugestywnie takową obietnice przypomnialam :sorry2::sorry2::sorry2:;-);-);-);-);-)
jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac:tak::tak:

nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka:tak::tak::tak:

Mj po obiedzie padł jak długi, dostał dziś w kość a i jeszcze po tej nieszczęsnej nocce wykończony. Jutro powtórka z rozrywki.
Mała poszła na mini mini, ja wpadłam na kompa.

No nie , ale teoretycznie jest możliwe aby złapać. Bierze rączki do buzi:tak:

Proszę jaki harem!
Ja tez tak poproszę tylko samców trzech!:-D:-D:-D
No bo jaj mam dużo słoików do otwierania i dywanów do trzepania!:-D:-D:-D

Ja również i ta w cale nie jest taka strasznie trudna:tak:

Ojejku, niech szybko robia dodatkowe badania działają w tym kierunku. Trzymamy za Was kciuki, wracajcie szybko do domciu zdrowe ( no najbardziej to mała oczywiście:-D
Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes wcieło mi Twój cytat-gratulacje super że sie udało. Może to dobrze że szef rzucił Cię na głeboka wode. Pierwsze koty za płoty;-):tak::tak::tak:

reklama
wiecie co jak ja przyszłam stęskniona to nie ma zadnej :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

jem jabłko sobie,jak zjem i żadna nie przyjdzie to ide sobie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Jestem już i gratuluję nowej pracy:tak:.
Chłopaki się bajkują,Olek już 4 wieczór Pramolan bierze i o dziwo mniej chrząka:tak: i skończyło się nocne zgrzytanie zębami:szok::tak:.Jednak to na tle nerwowym było:confused2:.

Do góry