Już dotarłam na kompa
ale się stęskniłam za bb, a nie wyobrażacie sobie jak stęsknłąm się za swoim dzieckiem,normalnie szok
no i dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków za mnie dzięki laski
UDAŁO SIĘ!!!!!!
przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy
papatki
i miałas racje ty wróżko jedna
Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM
Trzymam mocno za Was kciuki.Trzymajcie się
A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów
i musiałąm sobie radzić
no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00
No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.
był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana
trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie
już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać
no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.
rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-
-
-
-( a tak to sie wysmienicie bawiła
jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły
Oliwcia włąśnie usnęła
ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam