reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A może dziecko ma skazę białkową i stąd białe paseczki w kupce:eek:?

Dokupiłam dzisiaj Olkowi trzecią bojowniczkę,jakoś zebrało mu się żeby Panienki w końcu nazwać;-):tak:.Biała to Monika,szara - Weronika a ta nowa turkusowa to Dominika:tak::cool2::-D:-D:rofl2:.

reklama
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Szkoda ze Was nie przyjeli do szpitala,chociaz z drugiej strony to chyba lepiej jak zrobiliby ta cystografie bez koniecznosci zostania w szpitalu na dluzej:tak::tak::tak:Teraz tam leza pewnie same dzieci a grype itd wiec szkoda zeby mala miala zalapac
A jak tak sie rozpedzials z tymi porzadkami to podlec jeszcze do mnie:-);-)
Owsik nie wybiera wieku :eek:
Może lekarka dała coś na odrobaczenie :eek:

A może to pasma śluzu i maleństwo ma problemy z trawieniem :confused:
Moze rzeczywiscie to jest sluz i dziecko jest alergikiem:tak:Niby owsik wieku nie wybiera ale raczej maja je dzieci ktore juz korzystaja z ubikacji:tak:

Moi mlodzi ogladaja bajke,ale jakos nie moga sie zgodzic:no:Chyba pojde sobie pod prysznic zeby tego nie slyszec hehe;-):-)

Ok nie ma sprawy poszukam na necie jakiejś odcinki to mniej więcej może będę wiedzieć o co loko :tak: czy Wasi mężowie też jak wejdą do wc to siedzą tam godzinami??? :sorry:
KIEROWNICA SYMULATOR Z PRZYSSAWKĄ DO AUTA (797747692) - Aukcje internetowe Allegro
szukam coś podobnego do samochodu tylko że jakąś matę i nie mogę nic znaleźć :sorry: może któraś ma takie coś? opłaca się? Bo moje dziecko coś ostatnio nie lubi jeździć :no:
ale fajniusi moze i ja sie na takie cos skuszę :eek::eek::eek::eek::eek:
Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna :tak:
Już znalazłam, Natalieczka :)
mnie niestety ta przyjemnosc ominęła bo weszlam na strone gdzie zaraz pod pytaniem byla odpowiedz wiec to juz zadna zabawa znajac odpowiedz:sorry::sorry::sorry::sorry:
przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:
wiec wywróż mi coś ;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
no to choinka zagrozona bedzie tak jak u nas :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak juz dostaniesz papiery z fundacji podaj nr konta, 1 % napewno bedzie wasz :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

no przebrnełam witam was wreszcie kochane moje, ja dzis mialam na rano i szczerze mowiac przed chwila przysnelo mi sie na foteliku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p dzis w pracy luz, chcieli mnie znow na pokowanie wywalic, ale tasmowa mi obiecala ze jak w poniedzialek znow bedzie pakowanie bombonier to ja na pewno tam nie trafie, wiec jej sugestywnie takową obietnice przypomnialam :sorry2::sorry2::sorry2:;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry