reklama
uwielbiam DanioPraktycznie co dzien jedno zjadamto świetnie rośnie
a tam dzielna mus to mus chociaż nie powiem w sobotę ledwo żyłam nawet pietruszka był zły że taki wyzysk ale pieniądze do życia potrzebne jak powietrze............
to leniu**** a co ci szkodzi
ty jesteś fanką danio dowikluś????????bo ja ich nie znoszę
alr ma genialne pomysły
u nas ziemniaczki się gotują pranie tak ponad połowa wyprasowana a już 2 następne rozwieszone zaraz paluszki rybne wrzuce na patelnię surówkę już mam i będzie git obiadzio
julka odrabia lekcje uwaga 10 stron w kartach pracynie da rady ty;le zrobić
A w tej szkole to chyba przesadziliJak to dziecko ma tyle nadrobicMasakra
Dominik nie byl w szkole trzy dni i mial tylko dwie kartki z ktorych musial powycinac literki i cyferki
No to oby do stycznia wymrozilo ta zarazeChociaz z tego co wiem to najwieksza zachorowalnosc na grype jest zawsze tak styczen-lutyRozpuszczalną z mlekiem Piłam całą ciążę Moja pediatra twierdzi ze w takich ilościach to mogę
Masz rację wszystkiego naraz nie nadrobi, powolutku
M dzisiaj w domu, ale się głupio czuję
Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna
Już znalazłam, Natalieczka
Bym, zapomniała
Dowikla, szczepienie przesuwam na styczeń liczę, ze do tej pory zdąży wymrozić zarazę
Jesli chodzi o kawe to wszyscy ja pija podczas karmieniaja nie pilam kawy bo nigdy nie pilam ale za to non stop pilam red bulle i takie inne
My juz zjedlismy zupke i mam juz pozmywaneUdalo mi sie polezec z godzinke jak mlode spaly i pozniej jak sie obudzily
Dominik znowu mnie wkurza i chyba zaraz pojde Go zamknac w kanciapie
Ciekawe jak tam nasza AGNES w pracy
B
Beata1988
Gość
Nie dam Wam zdjęcia bo mi nie chce się dysk otworzyć :-( ale niestety z Wami nie popiszę bo mi mama dała zadnie do zrobienia ułamki jasne jakbym coś jeszcze z tego pamiętała potem zajrzę jak Kuba zaśnie (mam nadzieję)
Mama Helenki
i Aniki :D
No właśnie, ciekawe jak Agnes Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po jej myśli
Marta1981
Rodzyneczka
Olek mi padł na oglądaniu Pana Kleksa,widocznie dużo wrażeń w przedszkolu miał.Dyrektorka śmieje się,że nigdy jeszcze takiej grupy nie miała,na 18 dzieci dziś było 6.Tak chorują a moje oba rok bez antybiotyku i to po ospie wietrznej.
Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł.
Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł.
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżekKazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżekKazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Marta1981
Rodzyneczka
Mamitko,jeśli w domu jest zwierzę,typu : pies,kot to niemowlak może mieć owsiki.Nie za fajnie ze szpitalem,że odesłali a drugiej strony dobrze,że nie będziecie musiały czasu spędzać w szpitalu;-).
reklama
No właśnie nie ma zwierzaka w domu. A od ok 2 tyg mała jest marudna płacze pręży sie jest blada i w czoraj w kupce zauważyli owsiki. Poszli do lekarza a on na to że owsiki to moga dopiero jak dziecko ma 2 latkaTeraz pozostaje chyba tylko zbadac kupke. On nie dał nawet skierowania na badanie tylko zapisał cos żeby podac jednorazowo i na tym koniec.
Podziel się: