reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my już o obiadku:tak:
antonio śpi:-)
julka zrobiła 5 stron i stwierdziła że luzuje:-)
adam zaraz ze szkoły wraca:-)
a ja zaraz do pracy ale dziś to tylko 3.15 a nie 16 godzin:-):-):-)
kawulca dopijam bo mnie sen muli:eek::eek::eek:

reklama
to świetnie rośnie:happy::happy::happy::happy:
a tam dzielna mus to mus chociaż nie powiem w sobotę ledwo żyłam nawet pietruszka był zły że taki wyzysk :crazy:ale pieniądze do życia potrzebne jak powietrze............

to leniu**** a co ci szkodzi:rofl2:

ty jesteś fanką danio dowikluś????????bo ja ich nie znoszę:no::no:

alr ma genialne pomysły:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
u nas ziemniaczki się gotują pranie tak ponad połowa wyprasowana a już 2 następne rozwieszone:cool: zaraz paluszki rybne wrzuce na patelnię surówkę już mam i będzie git obiadzio:cool2:
julka odrabia lekcje uwaga 10 stron w kartach pracy:no::no:nie da rady ty;le zrobić:no::no::no:
uwielbiam Danio:tak::tak::tak:Praktycznie co dzien jedno zjadam:tak::tak::tak:
A w tej szkole to chyba przesadzili:szok::szok::szok:Jak to dziecko ma tyle nadrobic:szok::szok::szok:Masakra
Dominik nie byl w szkole trzy dni i mial tylko dwie kartki z ktorych musial powycinac literki i cyferki:tak::tak::tak:
Rozpuszczalną z mlekiem :tak: Piłam całą ciążę :tak: Moja pediatra twierdzi ze w takich ilościach to mogę :tak:

Masz rację :tak: wszystkiego naraz nie nadrobi, powolutku :tak:
M dzisiaj w domu, ale się głupio czuję :eek:

Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna :tak:
Już znalazłam, Natalieczka :)

Bym, zapomniała :confused2:
Dowikla, szczepienie przesuwam na styczeń :tak:liczę, ze do tej pory zdąży wymrozić zarazę :-p
No to oby do stycznia wymrozilo ta zaraze:tak::tak::tak:Chociaz z tego co wiem to najwieksza zachorowalnosc na grype jest zawsze tak styczen-luty

Jesli chodzi o kawe to wszyscy ja pija podczas karmienia:tak::tak::tak:ja nie pilam kawy bo nigdy nie pilam ale za to non stop pilam red bulle i takie inne

My juz zjedlismy zupke i mam juz pozmywane:tak::tak::tak:Udalo mi sie polezec z godzinke jak mlode spaly i pozniej jak sie obudzily:tak::tak:
Dominik znowu mnie wkurza i chyba zaraz pojde Go zamknac w kanciapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe jak tam nasza AGNES w pracy

Nie dam Wam zdjęcia bo mi nie chce się dysk otworzyć :-( ale niestety z Wami nie popiszę bo mi mama dała zadnie do zrobienia :tak: ułamki :sorry: jasne jakbym coś jeszcze z tego pamiętała :-D potem zajrzę jak Kuba zaśnie (mam nadzieję) :cool:

Olek mi padł na oglądaniu Pana Kleksa:tak:,widocznie dużo wrażeń w przedszkolu miał:dry:.Dyrektorka śmieje się,że nigdy jeszcze takiej grupy nie miała:no:,na 18 dzieci dziś było 6:szok::szok::tak:.Tak chorują a moje oba rok bez antybiotyku i to po ospie wietrznej:tak::cool:.
Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł:szok::confused2::tak::-D.

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:

Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...

Mamitko,jeśli w domu jest zwierzę,typu : pies,kot to niemowlak może mieć owsiki:sorry::tak:.Nie za fajnie ze szpitalem,że odesłali a drugiej strony dobrze,że nie będziecie musiały czasu spędzać w szpitalu;-):tak:.

reklama
No właśnie nie ma zwierzaka w domu. A od ok 2 tyg mała jest marudna płacze pręży sie jest blada i w czoraj w kupce zauważyli owsiki. Poszli do lekarza a on na to że owsiki to moga dopiero jak dziecko ma 2 latka:no:Teraz pozostaje chyba tylko zbadac kupke. On nie dał nawet skierowania na badanie tylko zapisał cos żeby podac jednorazowo i na tym koniec.

Do góry