reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już po lekarzu :tak:

Mała ma 65,5cm i 6,79 kg :tak: Czyli 50 i 25 centyl :tak: tak jak było od początku :tak:

A szczepienie chciałam przesunąć ze względu na epidemię grypy :tak: i przesunęłam, lekarka sama zaproponowała :-p:tak:

Malina, ale ty dzielna kobita jesteś :tak::szok: Podziwiam CIĘ :tak:

Mała przy cycu, wypije kawke i biore sie do roboty :eek:
No to pieknie Tobie rosnie:tak::tak::tak:Brawo:tak::tak::tak:
A na kiedy przesunelyscie szczepienie?
Ja z mlodymi do pediatry pojde dopiero w grudniu jak juz bedziemy po wizycie u alergologa i jak minie ten caly natłok dzieci chorych:tak::tak::tak:I dopiero wtedy beda wazone

I dupa...Dzwoniłam do mamy czy pojechałaby ze mną do lekarza żeby się Anią zająć-nie może bo sama też ponoć chora a jutro do pracy...Ehh i poproś tu kogoś o pomoc :-(
To nie fajnie:no:Kuruj sie w domu tym co masz:tak::tak::tak:

Witam!
A ja mam WOLNE;-):tak::cool::cool::cool::cool2::cool2:!Aga się pochorowała,bardzo pociągająca jest i ma zwolnienie to ja dopiero w czwartek do pracy idę.Akurat z Julem obiadujemy się - ziemniaczki z mięskiem i sosem chrzanowym:tak:.
No to czeka Cie kilka dni lenistwa:tak::tak::tak:Ale fajnie:-)

Ja bylam z mlodymi po Dominika i w sklepie:tak:Caly czas pada ale jest bardzo cieplo na dworze:szok::szok::szok:Az mi bylo goraco.Mam nadzieje ze swieze powietrze dobrze zrobi mi i dziewczynkom:tak::tak::tak:Teraz mlode spia a zeby lepiej Im sie oddychalo podlozylam Im pod materace w lozeczkach moje takie poduszki z lozka:tak::tak::tak:na razie nie slysze zeby mi kaszlaly -a noc byla fatalna:no::no::no:
Ja wlasnie pije capucinko i chyba zjem sobie Danio

reklama

Mała ma 65,5cm i 6,79 kg :tak: Czyli 50 i 25 centyl :tak: tak jak było od początku :tak:

A szczepienie chciałam przesunąć ze względu na epidemię grypy :tak: i przesunęłam, lekarka sama zaproponowała :-p:tak:

to świetnie rośnie:happy::happy::happy::happy:
a tam dzielna mus to mus chociaż nie powiem w sobotę ledwo żyłam nawet pietruszka był zły że taki wyzysk :crazy:ale pieniądze do życia potrzebne jak powietrze............
Witam!
A ja mam WOLNE;-):tak::cool::cool::cool::cool2::cool2:!Aga się pochorowała,bardzo pociągająca jest i ma zwolnienie to ja dopiero w czwartek do pracy idę.Akurat z Julem obiadujemy się - ziemniaczki z mięskiem i sosem chrzanowym:tak:.
to leniu**** a co ci szkodzi:rofl2:
No to pieknie Tobie rosnie:tak::tak::tak:Brawo:tak::tak::tak:
A na kiedy przesunelyscie szczepienie?
Ja z mlodymi do pediatry pojde dopiero w grudniu jak juz bedziemy po wizycie u alergologa i jak minie ten caly natłok dzieci chorych:tak::tak::tak:I dopiero wtedy beda wazone

To nie fajnie:no:Kuruj sie w domu tym co masz:tak::tak::tak:

No to czeka Cie kilka dni lenistwa:tak::tak::tak:Ale fajnie:-)

Ja bylam z mlodymi po Dominika i w sklepie:tak:Caly czas pada ale jest bardzo cieplo na dworze:szok::szok::szok:Az mi bylo goraco.Mam nadzieje ze swieze powietrze dobrze zrobi mi i dziewczynkom:tak::tak::tak:Teraz mlode spia a zeby lepiej Im sie oddychalo podlozylam Im pod materace w lozeczkach moje takie poduszki z lozka:tak::tak::tak:na razie nie slysze zeby mi kaszlaly -a noc byla fatalna:no::no::no:
Ja wlasnie pije capucinko i chyba zjem sobie Danio
ty jesteś fanką danio dowikluś????????bo ja ich nie znoszę:no::no:
Julu wyciągnął stare kasety magnetofonowe i taśmę rozwinął i chciał sobie stalową rękę robić:confused2:,przychodzi a mu ciałko wyłazi spod ściśniętej taśmy,ledwo co mu krew do łapki dochodziła:szok:.
alr ma genialne pomysły:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
u nas ziemniaczki się gotują pranie tak ponad połowa wyprasowana a już 2 następne rozwieszone:cool: zaraz paluszki rybne wrzuce na patelnię surówkę już mam i będzie git obiadzio:cool2:
julka odrabia lekcje uwaga 10 stron w kartach pracy:no::no:nie da rady ty;le zrobić:no::no::no:

Pijesz kawę? W życiu bym się nie odważyła przy karmieniu piersią. No chyba, że zbożówkę:-D. W ciąży baaardzo mi zasmakowała:tak:

Witam!
No to zdrówka dla chorej maludy i błogiego nieskrępowanego lenistwa, tylko wiesz jak to jest, zaraz kupa roboty sie znajdzie...

Julu wyciągnął stare kasety magnetofonowe i taśmę rozwinął i chciał sobie stalową rękę robić:confused2:,przychodzi a mu ciałko wyłazi spod ściśniętej taśmy,ledwo co mu krew do łapki dochodziła:szok:.
Robota chciał z siebie zrobić, pomsły dzieciaki mają. Dobrze, że na szyje sobi etego nie opałętał.

Ostatnia edycja:
10 stron dla pięciolatki!!!!!!!!?????????????????????
nooooooooooooooooo............................
a dzwoniłam pytałam czy wziąść karty pracy jak chora to w domku porobi............nie nie trzeba prawie nic nie robimy...................a teraz tyle:wściekła/y: ale luzik zrobi tyle ile będzie chciała a resztę jutro w środę ja jej nie zmuszę:no::no:

No daj spokój, jak dla mnie gruba przesada!

Zrobiłam sobie pilling, maseczkę, zaliczyłam relaksik, jeszcze czeka rowerek.
Znacie sprawdzone przepisy na domowe maseczki? Miałam kiedyś kilka na prawdę fajnych i lepszych niż te kupne gotowce, ale wcięło razem ze wszystkimi danymi z kompa.

Pijesz kawę? W życiu bym się nie odważyła przy karmieniu piersią. No chyba, że zbożówkę:-D. W ciąży baaardzo mi zasmakowała:tak:....

Rozpuszczalną z mlekiem :tak: Piłam całą ciążę :tak: Moja pediatra twierdzi ze w takich ilościach to mogę :tak:

nooooooooooooooooo............................
a dzwoniłam pytałam czy wziąść karty pracy jak chora to w domku porobi............nie nie trzeba prawie nic nie robimy...................a teraz tyle:wściekła/y: ale luzik zrobi tyle ile będzie chciała a resztę jutro w środę ja jej nie zmuszę:no::no:

Masz rację :tak: wszystkiego naraz nie nadrobi, powolutku :tak:
M dzisiaj w domu, ale się głupio czuję :eek:

Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna :tak:
Już znalazłam, Natalieczka :)

Bym, zapomniała :confused2:
Dowikla, szczepienie przesuwam na styczeń :tak:liczę, ze do tej pory zdąży wymrozić zarazę :-p

Ostatnia edycja:
reklama

No to ładnie mała przybiera :tak: A Ty kawę pijesz i cyca dajesz? Można tak?
Witam!
No to się pobyczysz :-D i zdrówka dla Agi :tak:
No to ma pomysły :sorry: ja kiedyś koralami się o mało co nie udusiłam :sorry:
Kubek śpi a kot u taty na rękach się wyleguje :tak: jak dam radę to wrzucę zdjęcie kotka :tak: muszę iść do weterynarza i się dowiedzieć czy on czy ona bo będzie Gienek albo Gienka :-D

Do góry