No to pieknie Tobie rosnieBrawoMy już po lekarzu
Mała ma 65,5cm i 6,79 kg Czyli 50 i 25 centyl tak jak było od początku
A szczepienie chciałam przesunąć ze względu na epidemię grypy i przesunęłam, lekarka sama zaproponowała
Malina, ale ty dzielna kobita jesteś Podziwiam CIĘ
Mała przy cycu, wypije kawke i biore sie do roboty
A na kiedy przesunelyscie szczepienie?
Ja z mlodymi do pediatry pojde dopiero w grudniu jak juz bedziemy po wizycie u alergologa i jak minie ten caly natłok dzieci chorychI dopiero wtedy beda wazone
To nie fajnieKuruj sie w domu tym co maszI dupa...Dzwoniłam do mamy czy pojechałaby ze mną do lekarza żeby się Anią zająć-nie może bo sama też ponoć chora a jutro do pracy...Ehh i poproś tu kogoś o pomoc :-(
No to czeka Cie kilka dni lenistwaAle fajnie:-)Witam!
A ja mam WOLNE;-)!Aga się pochorowała,bardzo pociągająca jest i ma zwolnienie to ja dopiero w czwartek do pracy idę.Akurat z Julem obiadujemy się - ziemniaczki z mięskiem i sosem chrzanowym.
Ja bylam z mlodymi po Dominika i w sklepieCaly czas pada ale jest bardzo cieplo na dworzeAz mi bylo goraco.Mam nadzieje ze swieze powietrze dobrze zrobi mi i dziewczynkomTeraz mlode spia a zeby lepiej Im sie oddychalo podlozylam Im pod materace w lozeczkach moje takie poduszki z lozkana razie nie slysze zeby mi kaszlaly -a noc byla fatalna
Ja wlasnie pije capucinko i chyba zjem sobie Danio