kochana dużo zdrówka ja bym n twoim miejscu gnała do lekarzaI ja się witam ;-)
Ania dzisiaj obudziła się o 8...Ale ja byłam tak nieprzytomna że nie wstałam do niej,usnęłam chyba spowrotem...No i tym sposobem dopiero co zjadła poranną butlę...
Ehh kiepsko się czuję :-(
Mąż w pracy,a ja zlana cała potem już byłam jak tylko zmieniałam pieluchę małej :-(
Ale mam nadzieję że mi się nastrój poprawi jak wkońcu wypłata będzie na koncie
kochana to norma zawsze czegoś nie powiedząWitam
Dominik w szkole,a mlode wlasnie jedza platkiW nocy mi kaszlaly wiec pozniej pospaly mi do 10:-)
Mnie boli cala szyja bo chyba jakos krzywo spalam
Jak szwagier zaprowadzil mlodego do szkoly to mi dzwonil ze mieli byc ubrani na galowo,ale jakos dziewne ze nikt mi w piatek tego nie powiedzial jak Go odbieralam
Pogoda taka sobie wiec na dwor nie wychodzimy,tylko jak pojdziemy po Dominika
u nas dzieciaki mają w zerówce zeszyty informacji i pani wkleja takie wiadomościa tylko weszłam dziś z julką do szkoły i od razu: 5 zł na piątek na wyjście do muzeum 10 zł klasowe na paczki na mikołajki na mleko..............no masa tego...........
a julka po tych 2 tygodniach w domu dziś przywitała szkołę płaczem ona chce do domu i koniecale została i jak wychodziłam to miała już uśmiech
ja mam roboty po weekendzie w domu full 5 pralek prasowania następne się kręci ,pietruszka posprzątał ale znów bałagan a mi się nie chce nic robić