reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:tak:
Trzymam mocno kciuki aby wszystkie badania i wyiki były ok.no dużo tych specjalistów Was jeszcze czeka ale to dobrze niech odrazu sparwdza wszystko i będziecie miec z głowy.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jeszcze nie śpi.usnęła by ale niestety nie mogłam jej połozyc bo czekaliśmy 2h na pogotowie.aż wreszcie raczyli przyjechać.
Pogotowie przyjechało do mojego M bo coś mu strzeliło w kręgosłupie i nie mógł się parwie ruszyć , a o chodzeniu nie było mowy.:no::no::no::no::no:
dałam mu ketonal 100mg bo miałam w domu i nasmarowałam ketonalem w żelu.kurcze i to nie usmierzyło bólu.

pogotowie za bardzo nie pomogło,praktycznie w ogóle dali mu tylko zastrzyk z peralginy i tak go boli nadal.
jutro raczej nie będzie w satnie iść do pracy.
az ma nerwa bo jego szef jest pier......zaraz będzie wojna że niby wymysla chorobę, ale i tak mam papier że było pogotowie to niech sie pocałują w du.......:cool:

no zobaczymy.
w poniedziałek migiem ma iśc do lekarza,ma zrobić pzreswietlenie kręgosłupa i ortopeda go chyba czeka.

Ci z pogotowia móia ze ma chodzić obowiązkowo na basen i przydałaby się siłownia aby wzmocnic mięście przy kręgosłupie.
a wszystko dlatego ze jest za wysokii co jakiś zcas cos mu tam wyskakujecos strzela,no masakra jakaś :no::no::no::no:

juz mam dość normalnie dzisiejszego dnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o matko zdrówka dla M:tak::tak:
dobra wrzucam troche poczatkowych zdjec
z nastepnych dni nie wrzuce bo cos imageshack mi sie buntuje :dry:

pierwszy dzien... Sewek dzielnie pomagal - szufelka :-D
pa3102482153084.jpg

a to jest nasz pokoj... tapety jeszcze nie wydrapane ale juz teraz sa :-)
1dzien188063632.jpg

a to widok z kuchni na okna i moj brat - mlodszy :happy2:
1dzien268204148.jpg

Seweryn w skutej lazience w gruzach sie bawil :sorry2:
1dzien308422248.jpg

a to widok calej naszej kuchni :tak:
2dzien8561380.jpg
śliczne to wasze mieszkanko a to z narożnymi oknami to pokój dzieci???????kocham narożnen okna:tak:

A tu nadal zadnej nie ma:szok:
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je Dominik:tak::tak::tak:Klaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi:tak::tak::tak:

MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotki:tak:uwielbiam te gry:tak::tak::tak:

A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
świetny pomocnik:-)
Ale masz fajneo pomocnika :tak:

A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti :tak: I jadłam je sama :szok: M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść :dry: Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą :-p

Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać :-D

Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi :dry:

A Nikusia to ostatnio szleje :-D , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek :tak::-D Do tego doszło czołganie :tak: Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej :tak:

A to moja lalunia:
p1130500.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
ile ona ma wzrostu????jak ona długa:szok::szok:
a ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę :zawstydzona/y::-:)-:)-(
oj kochana mam to samo z adamem trzymaj się:tak:
Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)
oj przykro mi kochana:-(

Mnie tez strasznie zmulilo bardzo zle sie czulam:no::no::no:Polezalam sobie ponad godzinke i pozniej wzielam sobie ibuprom sprint caps:tak:Przyjechala siora, zjedlismy obiadek i siora wziela dziewczynki na krotki spacerek:-):tak:
Ja czuje sie troszke lepiej ale gardlo mnie boli i oczy mi sie same zamykaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie:no::no::no:
zdrówka:tak:
a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:współczuję bólu:tak::tak::tak::tak:

Ja sie teraz ładnie witam.

Za duzo to mnie nie było na bb przez ten weekend,wczoraj to przez m bo trzeba było koło niego chodzić a dziś byliśmy u teściów.M tam został my z oliwka sami wróciliśmy bo M tam idzie z rana do lekarza z tym nieszczęsnym kręgosłupem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka pięknie usnęła o 20.30 superrrr mam cisze w domu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

A ja własnie wcinam Grzeska :tak::tak::tak::tak::tak: ale pyszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.
trzymam kciukasy:-)
A tesciowa to nas dzis z jedzeniem rozpieszczała,normalnie jestem taka opchana ze szok:tak::tak::tak::tak:

na obiadek był rosół,na drugie danie ziemniaczki,kotlety mielone i buraczki.

tesciowa zrobiła specjalnie dla mnie bo wie ze lubię gołabki w sosie pomidorowym :-p:-p:-p:-p

upiekła szarlotkę i nakupowałanam mnóstwo słodyczy.

normalnie ja nigdy ie schudne mając taką teściową :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka dziś tez wpierniczała jak głupia :-D:-D:-D:-D:-D dopisywał jej apetyt:tak::tak::tak::tak::tak:

wariował dziś z dziadkiem na całego.
podsłyszała jak do psa mówiłam daj głos,kazałam mu szczekać.
to cos jej odwaliło podeszła do dziadka i mówi dziadek daj głos :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dziadek wariatuńcio zaczął sie wygłupiać i szczekał ale tak realistycznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ubaw mieliśmy po pachy,normalnie tak komicznie to wyglądało że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
taka teściowa to skarb:tak:
dobra spadam
wlaczylam sobie "wyznania zakupoholiczki"
obejrze i spac.milej nocy
fajny film:tak:
no i moje dziecko juz sie naspalo:crazy::crazy::crazy:
od 22.30 do 8 cale mnostwo:wściekła/y::wściekła/y:
oczywiscie zaczela ryczen w niebogloy i zeby nie obudzila p to wlaczylma jej "prosiaczka i przjaceile" i oglada spokojnie

z pewnoscia dzis pojdzie spac.moze akurat jak bedziemy wracac do domu to w wozku pospi:tak::tak:
to i tak długo:tak::tak:
Malinka to zes kasiorki natrzepala!!!!!!!11;DDDDDDDDDDDDDD
czemu lzy?

Luna-to czemu masz takie niwygodne lozko?musialas miec straylne mieszkanie skoro nie miala sie do zeg przeyczepic;)))

a u mnie jest 9 stopni ;p
ale pada;(

jutro mam isc na bilans.normlnaie bym zapomniala...
baaaaa tyle kasy że nie wiem co z nią zrobić i czasu brak na jej wydawanie:-p
uffffffffffff nadrobiłam:rofl2:

oj to szczegolow sie czenela.a ze niby jej dzieci byly takie idealne?????????mi jakby tesciowa tak sieczepila to bymjej powiedziala ze jak jej nie pasuje to niech sama to popsrzata:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a co do lozka-bez obrazy ale narozniki to najgorsze chyba co moze byc do spania na codzien.
ja mam werslake-gondole.
nie jest bardzo szeroka a wiadomo moj tezspi w poprzek,ale jak wczesniej wstaje to idzie jakos.ale za to jestbardzo wygodna:tak::tak::tak::tak::tak: twarda itd
Nie obrażę się,przecież masz rację:-D, ae nie iwedzieliśy jak kupowaliśmy, no cóż, wyrzucić nie da rady, bo na nowe nie am:-)
Co do teesciowej, to bizneswomen , ona sie dzieckiem nie zajmowala tylko babcia...

Luna to wywalaj wyro i nowe :tak: albo podłoga :-D oj ja uwielbiam na podłodze spać :-D
No i ja uwielbiam spac na podłodze, ale P mnie nie pusci:-D, i sam ze mna tez nie pójdzie na glebe, hihi

dobra laski z nebraski
spadam.wypadaloby sie ubrac:-D:rofl2:
malej dac leki a pozniej drugie sniadanie.pranie juz sie ukrecilo i musze rozwiesic.mialam ie palic w piecu bo niby na dworzu cieplo ale w domu tak jakos niemilo przez ta zgnilizne:no::no::no::no::no:
U mnie tez tak
A i ja mam pranie, kurcze, ale musi najpierw jedno doschnąć, bo jak tyle powiesze to mi pokój popłynie i nic nie poschnie, na raty musze, a ja tak nie cierpie.

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)
Tak daleko nie cofałam sie z nadrabianiem. Bardzo mi przykro kochana:no:

Luna jakby chciał to by na pewno poszedł :-D:-D:-D
Oj, nie sądzę, chociaż kiedys chcieliśy spac na balkonie latem, i o mało żeśmy tego nie zrobili:-D

I ja się witam ;-)
Ania dzisiaj obudziła się o 8...Ale ja byłam tak nieprzytomna że nie wstałam do niej,usnęłam chyba spowrotem...No i tym sposobem dopiero co zjadła poranną butlę...
Ehh kiepsko się czuję :-(
Mąż w pracy,a ja zlana cała potem już byłam jak tylko zmieniałam pieluchę małej :-(
Ale mam nadzieję że mi się nastrój poprawi jak wkońcu wypłata będzie na koncie :-D

reklama
Witam
Dominik w szkole,a mlode wlasnie jedza platki:tak::tak::tak:W nocy mi kaszlaly wiec pozniej pospaly mi do 10:-)
Mnie boli cala szyja bo chyba jakos krzywo spalam:crazy:
Jak szwagier zaprowadzil mlodego do szkoly to mi dzwonil ze mieli byc ubrani na galowo,ale jakos dziewne ze nikt mi w piatek tego nie powiedzial jak Go odbieralam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Pogoda taka sobie wiec na dwor nie wychodzimy,tylko jak pojdziemy po Dominika

Do góry