Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Beatak. ja bede sciagac nowy 6 sezona w tv chyba 5 leci....albo 4 nie pamietam.a te niestety z dysku dawno juz wywalialm,wiec sorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko zdrówka dla MTrzymam mocno kciuki aby wszystkie badania i wyiki były ok.no dużo tych specjalistów Was jeszcze czeka ale to dobrze niech odrazu sparwdza wszystko i będziecie miec z głowy.
Oliwka jeszcze nie śpi.usnęła by ale niestety nie mogłam jej połozyc bo czekaliśmy 2h na pogotowie.aż wreszcie raczyli przyjechać.
Pogotowie przyjechało do mojego M bo coś mu strzeliło w kręgosłupie i nie mógł się parwie ruszyć , a o chodzeniu nie było mowy.
dałam mu ketonal 100mg bo miałam w domu i nasmarowałam ketonalem w żelu.kurcze i to nie usmierzyło bólu.
pogotowie za bardzo nie pomogło,praktycznie w ogóle dali mu tylko zastrzyk z peralginy i tak go boli nadal.
jutro raczej nie będzie w satnie iść do pracy.
az ma nerwa bo jego szef jest pier......zaraz będzie wojna że niby wymysla chorobę, ale i tak mam papier że było pogotowie to niech sie pocałują w du.......
no zobaczymy.
w poniedziałek migiem ma iśc do lekarza,ma zrobić pzreswietlenie kręgosłupa i ortopeda go chyba czeka.
Ci z pogotowia móia ze ma chodzić obowiązkowo na basen i przydałaby się siłownia aby wzmocnic mięście przy kręgosłupie.
a wszystko dlatego ze jest za wysokii co jakiś zcas cos mu tam wyskakujecos strzela,no masakra jakaś
juz mam dość normalnie dzisiejszego dnia
śliczne to wasze mieszkanko a to z narożnymi oknami to pokój dzieci???????kocham narożnen oknadobra wrzucam troche poczatkowych zdjec
z nastepnych dni nie wrzuce bo cos imageshack mi sie buntuje
pierwszy dzien... Sewek dzielnie pomagal - szufelka
a to jest nasz pokoj... tapety jeszcze nie wydrapane ale juz teraz sa :-)
a to widok z kuchni na okna i moj brat - mlodszy
Seweryn w skutej lazience w gruzach sie bawil
a to widok calej naszej kuchni
świetny pomocnik:-)A tu nadal zadnej nie ma
Ja usmazylam sobie kotlecik,a robil je DominikKlaudia juz wstala a Wiktoria jeszcze spi
MH
Tez bym sie przeszła na bilard:-)Albo na lotkiuwielbiam te gry
A oto moj pomocnik podczas pracy;-)
ile ona ma wzrostu????jak ona długaAle masz fajneo pomocnika
A ja dzisiaj zrobiłam spaghetti I jadłam je sama M najadł się u babci fasolówki,a Helenka w ogóle nie chciała jeść Ale jakie dobre, nie wiedza co tracą
Moja Helenka też lubi babrac sie we wszystkiem co lepię w kuchni, ale o efektach nie będę wspominać
Niki własnie poszła spać ciekwa jestem ile pośpi
A Nikusia to ostatnio szleje , kręci się w koło z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek Do tego doszło czołganie Juz nie można jej na 5 sekund zostawić samej
A to moja lalunia:
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-07
oj kochana mam to samo z adamem trzymaj sięa ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana :----(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę :---(
oj przykro mi kochana:-(Witam!
Dawnooo mnie nie było
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.
Pozdrawiam!:-)
zdrówkaMnie tez strasznie zmulilo bardzo zle sie czulamPolezalam sobie ponad godzinke i pozniej wzielam sobie ibuprom sprint capsPrzyjechala siora, zjedlismy obiadek i siora wziela dziewczynki na krotki spacerek:-)
Ja czuje sie troszke lepiej ale gardlo mnie boli i oczy mi sie same zamykaja
Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie
trzymam kciukasy:-)a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.współczuję bólu
Ja sie teraz ładnie witam.
Za duzo to mnie nie było na bb przez ten weekend,wczoraj to przez m bo trzeba było koło niego chodzić a dziś byliśmy u teściów.M tam został my z oliwka sami wróciliśmy bo M tam idzie z rana do lekarza z tym nieszczęsnym kręgosłupem
Oliwka pięknie usnęła o 20.30 superrrr mam cisze w domu :-):-):-):-):-):-)
A ja własnie wcinam Grzeska ale pyszny
No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior
więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno
ide na 10.00 rano
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.
taka teściowa to skarbA tesciowa to nas dzis z jedzeniem rozpieszczała,normalnie jestem taka opchana ze szok
na obiadek był rosół,na drugie danie ziemniaczki,kotlety mielone i buraczki.
tesciowa zrobiła specjalnie dla mnie bo wie ze lubię gołabki w sosie pomidorowym
upiekła szarlotkę i nakupowałanam mnóstwo słodyczy.
normalnie ja nigdy ie schudne mając taką teściową
Oliwka dziś tez wpierniczała jak głupia dopisywał jej apetyt
wariował dziś z dziadkiem na całego.
podsłyszała jak do psa mówiłam daj głos,kazałam mu szczekać.
to cos jej odwaliło podeszła do dziadka i mówi dziadek daj głos
a dziadek wariatuńcio zaczął sie wygłupiać i szczekał ale tak realistycznie
ubaw mieliśmy po pachy,normalnie tak komicznie to wyglądało że szok
fajny filmdobra spadam
wlaczylam sobie "wyznania zakupoholiczki"
obejrze i spac.milej nocy
to i tak długono i moje dziecko juz sie naspalo
od 22.30 do 8 cale mnostwo
oczywiscie zaczela ryczen w niebogloy i zeby nie obudzila p to wlaczylma jej "prosiaczka i przjaceile" i oglada spokojnie
z pewnoscia dzis pojdzie spac.moze akurat jak bedziemy wracac do domu to w wozku pospi
baaaaa tyle kasy że nie wiem co z nią zrobić i czasu brak na jej wydawanieMalinka to zes kasiorki natrzepala!!!!!!!11;DDDDDDDDDDDDDD
czemu lzy?
Luna-to czemu masz takie niwygodne lozko?musialas miec straylne mieszkanie skoro nie miala sie do zeg przeyczepic))
a u mnie jest 9 stopni ;p
ale pada;(
jutro mam isc na bilans.normlnaie bym zapomniala...
Nie obrażę się,przecież masz rację, ae nie iwedzieliśy jak kupowaliśmy, no cóż, wyrzucić nie da rady, bo na nowe nie am:-)oj to szczegolow sie czenela.a ze niby jej dzieci byly takie idealne?????????mi jakby tesciowa tak sieczepila to bymjej powiedziala ze jak jej nie pasuje to niech sama to popsrzata
a co do lozka-bez obrazy ale narozniki to najgorsze chyba co moze byc do spania na codzien.
ja mam werslake-gondole.
nie jest bardzo szeroka a wiadomo moj tezspi w poprzek,ale jak wczesniej wstaje to idzie jakos.ale za to jestbardzo wygodna twarda itd
No i ja uwielbiam spac na podłodze, ale P mnie nie pusci, i sam ze mna tez nie pójdzie na glebe, hihiLuna to wywalaj wyro i nowe albo podłoga oj ja uwielbiam na podłodze spać
U mnie tez takdobra laski z nebraski
spadam.wypadaloby sie ubrac
malej dac leki a pozniej drugie sniadanie.pranie juz sie ukrecilo i musze rozwiesic.mialam ie palic w piecu bo niby na dworzu cieplo ale w domu tak jakos niemilo przez ta zgnilizne
Tak daleko nie cofałam sie z nadrabianiem. Bardzo mi przykro kochanaWitam!
Dawnooo mnie nie było
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.
Pozdrawiam!:-)
Oj, nie sądzę, chociaż kiedys chcieliśy spac na balkonie latem, i o mało żeśmy tego nie zrobiliLuna jakby chciał to by na pewno poszedł