reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka to zes kasiorki natrzepala!!!!!!!11;DDDDDDDDDDDDDD
czemu lzy?

Luna-to czemu masz takie niwygodne lozko?musialas miec straylne mieszkanie skoro nie miala sie do zeg przeyczepic;)))

a u mnie jest 9 stopni ;p
ale pada;(

jutro mam isc na bilans.normlnaie bym zapomniala...

reklama
Do zdrowo myślących to mi daleko, ale jak dojdę do siebie to przynajmniej przeczytam, hihi

Agnes moje kciuki dziś należą do Ciebie:-)
No i bardzo fajna wizyta u teściów widze była. U nas z teściową nie ma tak słodko, hihi, a teść nawet małej na oczy nie widział...

Pati , ja Cie kobito rozumie doskonale, ale szlifowanie ścian, to absolutnie nie jest robota dla ciężarnej!!!! Dbaj o kruszynkę!

Anabuba współczuję ósemki-szkoda, że nie mieszkasz bliżej, mam tu geniusza stomatologicznego, wyrywa najgorsze! zęby . Nikt z mojej rodziny nie odwiedza chirurgów!
No ale będziesz musiała to załatwic, nie ma co cierpieć.
Ja również sprzątam na wieczór, tylko, że ja wieczorem to już umieram nan kolana, kręgosłup, albo głowę , do tego mała, i roboty się odechciewa.
A tą zakupocholiczkę warto ściągać?

A ja dziś strajkuję z obiadem, mąż zje kurczaka z wczoraj, dogotuję tylko ziemniaków a ja jakoś przeżyję bez albo coś na szybko sobie zmącę;-);-);-)
Ja tez tylko pyrki obieram...

A z tym łóżkiem to porypana historia, no skrucie, to musieliśmy pozbyc się najwspanialszego i najwygodniejszego łóżka z sypialni ( 2m na 2 m- i nigdy go nie przeżyję! ) a kupić coś nowego rozkładanego do dużego pokoju, żeby malej zwolnić sypialnię.
Padło na narożnik, szukaliśmy największego powierzchniowo do spania, bo spać z P i znaleźć kąt dla siebie, hihi... rozumiecie... No i kupiliśmy, po tygodniu okazało się że kręgosłupy nam siadają, wyspać się jest ciężko, a faktura poszła do śmieci i nie mogliśy już oddać. No i się tak z nim męczymy.

Narzeczonego widziałam, dobry!, a ta zakuocholiczke sobe ściągne na dzisiejsza nicke. P znów 2 razy dzis idzie do roboty, na rano i na nocke

oj to szczegolow sie czenela.a ze niby jej dzieci byly takie idealne?????????mi jakby tesciowa tak sieczepila to bymjej powiedziala ze jak jej nie pasuje to niech sama to popsrzata:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a co do lozka-bez obrazy ale narozniki to najgorsze chyba co moze byc do spania na codzien.
ja mam werslake-gondole.
nie jest bardzo szeroka a wiadomo moj tezspi w poprzek,ale jak wczesniej wstaje to idzie jakos.ale za to jestbardzo wygodna:tak::tak::tak::tak::tak: twarda itd

Witam Laseczki w poniedziałek :tak:
Normalnie śpię na stojąco :no: ta durna pogoda taka, mgła, mży ale na szczęście nie wieje :tak: może uda się wyjść z małym na mały spacer :tak: ja już mam wszystko zrobione, muszę jeszcze tylko torbę zszyć bo M nie dba o nic :crazy:
Aga trzymam kciuki za nową pracę
Anabuba to ja poproszę o kopię chirurgów :tak: jeśli można :-) bo ja to nawet w sobotę nie mam jak obejrzeć bo zawsze coś wyleci :tak:
Malinka to żeś się kobito napracowało w ten weekend :tak: oj jak ja bym chciała do jakiejś roboty iść :-(
Luna to wywalaj wyro i nowe :tak: albo podłoga :-D oj ja uwielbiam na podłodze spać :-D

reklama
dobra laski z nebraski
spadam.wypadaloby sie ubrac:-D:rofl2:
malej dac leki a pozniej drugie sniadanie.pranie juz sie ukrecilo i musze rozwiesic.mialam ie palic w piecu bo niby na dworzu cieplo ale w domu tak jakos niemilo przez ta zgnilizne:no::no::no::no::no:

Do góry