reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam porannie:-):-):-)
A co to ja dzisiaj pierwsza:szok::szok::szok:
Za oknem pochmurno i chyba będzie coś padać więc wymyśliłam sobie na dzisiaj pranie dywanu:-p:-p:-p

ale mam mega stresem przed jutrzejszym dniem,az mi sie spać odechciało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oj ten stres czasem odbiera ludziom sen:-p:-p:-p
nie martw się będziemy wszystkie trzymały kciuki:tak::tak:

A to dla wszystkich u których też brak słonka:tak::tak::tak:

reklama
witam porannie

Paulina juz w szkole.kawka wypita.mala o 7 wypila kasze i dalej spi(wczoraj wytrzyamla az do 9 bez jedzenia!:szok:).
p wrocil z pracy i spi.dzis w nocy maja klupe roboty bo dnoiwka jutro nie przychodzi,wiec on pracuje do bolu.ale chociaz na glupoty nie ma czasu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

za oknem az 9 stopni:szok::szok::szok::szok::szok:,ale mzawka jakas leci z nieba:wściekła/y: i wieje troche.

dzis do szkoly,male zakupy,moze do bratwoej wpadne i sciagne "chirurgow" nowy sezon:tak::tak: bo braciakowi niie chce sie bo nie oglada,ale bratowa tak.a ona nie umie scigac.
ja kiedys u sebie sciagalam jak mialam normlnego neta:eek:

no i jakso dzien minie.
mam lenia,.zaraz wstawie tylko pranie,a obiad?zero pomyslu.niby wczoraj od mamy przynioslam ale by sie zupe przydalo zrobic dla dziewczyn

A ja dziś strajkuję z obiadem, mąż zje kurczaka z wczoraj, dogotuję tylko ziemniaków a ja jakoś przeżyję bez albo coś na szybko sobie zmącę;-);-);-)

no i moje dziecko juz sie naspalo:crazy::crazy::crazy:
od 22.30 do 8 cale mnostwo:wściekła/y::wściekła/y:
oczywiscie zaczela ryczen w niebogloy i zeby nie obudzila p to wlaczylma jej "prosiaczka i przjaceile" i oglada spokojnie

z pewnoscia dzis pojdzie spac.moze akurat jak bedziemy wracac do domu to w wozku pospi:tak::tak:

Witam,

my pospaliśmy dzisiaj do 8 :tak:

Agnes trzymam kciuki za dzisiejszy dzień &&&

Pati ty nie szarżuj, bo dzidzia ważniejsza niż remont :tak:

A my dzisiaj do lekarza z Anika, cały czas się zastanawiam czy nie przesunąć jaj szczepienia :eek:

witam laski po mega przepracowanym weekendzie:happy:
jutro casto nasze obchodzi 10 lecie przyjedzie cała śmietanka więc jest szał:confused2:w sobotę pracowałam od 6 do 22:wściekła/y: jak prz\ysz;lam do domu to zasnełam w fotelu w niedzielę od 8 do 19:wściekła/y:oj było ciężko w sobotę tylko 2 przerwy jedna aż 7 minut druga 15:wściekła/y:ale ok mineło:confused2::confused2::confused2:
zaraz ponadrabiam weekend bo czytałam że trzymamy kciukasy za agnes a nie wiem za co pewnie jakaś praca????????????????????????????
julka dziś już w szkole ale było ciężko i były łzy:confused2:

reklama
Cześć dziewczyny, witam nowotygodniowo-nic fajnego za oknem, wieje na potęgę, pada, ale 7* na termometrze-jaka piękna pogoda dla bakcyli!!!

Przeżyłam wczorajszą wizytację i nawet było miło. Poza tym, że obiad był umówiony na 12 oteściowa przyszła o 12.50 ( wszystko wystygło ), obmacała mi całą łazienkę, ale nic nie znalazła, hihihihihihihi!, to było oki.

Posiedziała dość długo, później razem wyszliśy się przejść, ale mimo, ze cipło w miarę byo, to wiatr przegnał nas do domu. W domu sen złapał nas ogromny, no i P zasnął , a ja musiałąm z małą siedzieć i garaż i stajnię budować. Jak się w końcu obudził to mi przeszło.

Nocka dziś okropna, nawet P mimo, że na rano do pracy wstawał do małej, bo ja już nie mogłam. Plecy bolą mnie okrutnie, to wro mnie wykończy!

Do góry