reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBKA
Ja mam takie wentylatorki za kratka:tak::tak:One sie uruchamiaja w momencie jak zapalam swiatla a jak gasze swiatla to wentylatorki przestaja dzialac:-):tak:

ANACONDA
Dobranoc:-)

ja tez mamm za kratka.a za ta kratka jest taka siateczka u mnie.i srednio co 2mieiasace p musi sciagac ta kratke i musze mys ta siateczke bo strasznie zachodzi kurzem i pylem.a jak calkiem sie zatka to silnic sie moze przegrzac w wentylatorku i spalic.radze wiec Ci sprawdzic

moje bydle zasnelo dopiero jakies 5minut temu

reklama
ja tez mamm za kratka.a za ta kratka jest taka siateczka u mnie.i srednio co 2mieiasace p musi sciagac ta kratke i musze mys ta siateczke bo strasznie zachodzi kurzem i pylem.a jak calkiem sie zatka to silnic sie moze przegrzac w wentylatorku i spalic.radze wiec Ci sprawdzic

no to długo wytrzymała ,moja na szczęście ostatnio coraz bardziej przyzwyczaja sie do wczesnego chodzenia spać i bardzo mnie to cieszy :tak::tak::tak:
usypia przewaznie do 20.30 max 21.00 to juz prawie tydzień tak :-p:-p:-p:-p:-p

włosy wyszuszone i ułozone i pazurki mam juz pomalowane więc juz mam luzik:tak::tak::tak::tak:

ale mam mega stresem przed jutrzejszym dniem,az mi sie spać odechciało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Eeee no dasz rade Kochana:tak::tak::tak:Zobaczysz:-)
A to jest wogole Twoj zawod czy poprostu szukalas jakiejkolwiek pracy???

BYDLE:szok::szok::szok::-D:-D:-DOj matka:-D:-D:-D:-D;-)

No to sprawdze,a jak mi sie samej nie uda to zapytam sie tego faceta

no to długo wytrzymała ,moja na szczęście ostatnio coraz bardziej przyzwyczaja sie do wczesnego chodzenia spać i bardzo mnie to cieszy :tak::tak::tak:
usypia przewaznie do 20.30 max 21.00 to juz prawie tydzień tak :-p:-p:-p:-p:-p

moja rano wstaje 8-9 i jak spi w dzien to zazwyczaj ok 22 usypia.jak w dzien nie spi to tez miedzy 20-21 juz spi wtedy

Eeee no dasz rade Kochana:tak::tak::tak:Zobaczysz:-)
A to jest wogole Twoj zawod czy poprostu szukalas jakiejkolwiek pracy???

nie to nie jest mój zawód :no::no::no: ale jakos tak się złozyło ze od zawsze pracowałąm w handlu i tak zostało :tak::tak::tak:

moja rano wstaje 8-9 i jak spi w dzien to zazwyczaj ok 22 usypia.jak w dzien nie spi to tez miedzy 20-21 juz spi wtedy

Oliwka wstała dzis tez prawie o 9.00,usnęła o 14.15- 15.30 i na noc usnęła o 20.30 idealnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no to jestem dzis pierwsza :-)
Oliwka zrobiła mi dziś pobudke o 6.00,ale przyszła do mnie do łózka i jakoś podrzemałysmy do 7.00,tzn ja podrzemała a Oliwka raczej leżała i bawiła sie lalką :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry