reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak Aniu są dwie panie.
Doszłyśmy z dyrektorką do wniosku,że integracja klasy do tej pory polegała na tym ,że pedagog wspomagająca pilnowała małego ,by pilnie przepracował podany program podstawowy razem z książkami dodatkowymi tak jak zdrowe dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Jedynym elementem integracji było wyciszanie na zasadzie wygaszeń a nie zamienników co mnie doprowadzało do szału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A przecież w integracji nie o to chodzi prawda?
:-:)-(

reklama
Dobra dziewczyny ja spadam :tak: Jedziemy z M do mojej mamy dziewczyny podrzucić na 2-3 godzinki :tak: Idziemy wpaćś na chwilkę na podwójne urodziny, ale jakoś nie mam ochoty za specjalnie :eek:

Miłego wieczorku :tak:

Mamy, aż cztery mamy z Lublina :szok::tak:

:tak::tak::tak:

Hej
Mogę się przyłączyć :sorry:
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś :tak::happy2:

elfiko witaj

laski odwaliłam numer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:anabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

chciała bym to zobaczyć:-D:-p

a pani na poczcie bez komentarza. co za wredna baba.

MH widzę że zakupy się udały. fajne.

AS_76 ja tulam Cię mocno (ja nie znam się na tych sprawach więc pozostaje mi tylko Cię mocno przytulić)

witajcie mamuśki
ja na chwilkę tylko.
pogoda u nas była super prawie 2 godzinki spacerowaliśmy. mały znowu nie chciał mi zjeść zupy- chyba mu kalafiorowa nie smakuje.
zaraz jadę do reala. skończyło mi się mleko dla małego i takie tam drobne zakupy.
jak dam radę to zajrzę wieczorkiem. (jutro mam imprezkę w domu M kończy 30;-))- trzeba by trochę ogarnąć mieszkanko.

witamy nową mamusie:happy2:
napisz nam coś o sobie:tak:
laski odwaliłam numer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:anabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na poczcie pani doprowadziła mnie do furii wysyła fax wraca i ona wszystkiego nie przefaxuje:wściekła/y::wściekła/y:pytanie czemu bo jej nie wychodzi:szok::szok::szok:ja to proszę próbować....pani -nie widzi pani jaka kolejka!!!!!!!!!!!!! ja no widzę przecież w niej stałam !!!!!! pani próbuje no poszło pytam z dwóch stron??pani a co pani jeszcze wymyśla?!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i poszło!!!!!!!!!!!zrobiła jak należy wezwałam naczelnika zapakowałam wszystko jeszcze do koperty poleconym puściłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodam że spędziłam na poczcie 50 minut antek się darł musiałam go trzymać na ręku wypełniać druki !!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nerwa mam :wściekła/y:mam nadzieję że wszystko zapakowałam jak trzeba bo mi tak wymieszała te dokumenty a ja antka miałam drącego się na rękach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
malinka świetnie musiałąś wyglądac z tą maseczką :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jesli chodzi o ta babke na poczcie no masakra :no::no::no:

śliczne ciuszki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam nowa mamę :tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis cały dzień zalatana.
byłam na dwóch spotkaniach w sprawie pracy ,mieli jakby coś zadzwonić ale nikt nie zadzwonił.wkurzona znowu jestem.

znwou mam doła.

teraz oglądam brzydulkę,moze mi sie humor poprawi.

No to po Brzydulce:tak::tak::tak:Mlodym wlaczylam teraz Gdzie jest Nemo i mam chwilke:-)
Chociaz juz dzwonil szwagier ze zaraz do mnie przyjdzie:no:i pewnie znowu bedzie truł hehe:no:
Na kolacyjke bede robila tosty-ale mam juz ochote:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny ja na momencik Pisze z swietlicy szpitalnej Ktora zaraz zamykaja
Oliwka wlasnie usnela Bo spala dzis 30 minut
Jakos od wczoraj nie spi w dzien
Ja zjem i tez sie klade bo w nocy spalam ze 3 godziny A jeszcze dzis o 24 beda Oliwce pobierac krew na hormon STRESU wiec jak ja obudza o 24 to nie wiem o ktorej zasniemy :-(
O 14 odlaczyli nas od cewnika Ale Oliwka ma wenflon w stopie Wiec chodzic za raczke zabardzo nie moze :-(
Caly dzien dzis na rekach Caly dzien jestem sama Plecy strasznie mnie bola Jutro mozemy wyjsc na przepustke W poniedzialke do 8 rao mamy byc spowrotem
Czeka nas jesczze LARYNGOLOG,NEUROLOG,KARDIOLOG,OKULISTA,I GENETYK takze zbadaja ja na calego Nie wiem ile bedziemy tutaj od poniedzialku
Odezwe sie jutro w domu POZDRAWIAM

MH zaktualizowała byś nasza mapę ,brakuje teraz wielu mam???:tak:
Na NK masz namiar a ja to z Chełma (woj.lubelskie) jestem:tak:.
As,super,że Kubulek ma taką wyrozumiałą dyrektorkę i tak dobrze Ci się z nią współpracuje;-):tak:.
No i wszystko wiadomo,nasza alergolog nogę złamała:tak:.
Ja po pracy padnięta:tak:,jutro Julu do kuzynki na służbę idzie:-p a ja z Olkiem na basen:cool: i do drukarni,bo robię akcję w przedszkolu dla naszego forumowego Wiktorka i plakaty podrukować muszę i naklejki w podziękowaniu za udział w akcji:tak:.
Olek zrobił pracę na konkurs do muzeum,to co byli na Animowanym Kalejdoskopie:tak:,SAM,powycinał wszystkie elementy z papieru kolorowego a pani tylko przykleiła i cudny Reksio z kurami na podwórku wyszedł.W poniedziałek zrobię foty to wrzucę:tak:.

Czesc dziewczyny ja na momencik Pisze z swietlicy szpitalnej Ktora zaraz zamykaja
Oliwka wlasnie usnela Bo spala dzis 30 minut
Jakos od wczoraj nie spi w dzien
Ja zjem i tez sie klade bo w nocy spalam ze 3 godziny A jeszcze dzis o 24 beda Oliwce pobierac krew na hormon STRESU wiec jak ja obudza o 24 to nie wiem o ktorej zasniemy :-(
O 14 odlaczyli nas od cewnika Ale Oliwka ma wenflon w stopie Wiec chodzic za raczke zabardzo nie moze :-(
Caly dzien dzis na rekach Caly dzien jestem sama Plecy strasznie mnie bola Jutro mozemy wyjsc na przepustke W poniedzialke do 8 rao mamy byc spowrotem
Czeka nas jesczze LARYNGOLOG,NEUROLOG,KARDIOLOG,OKULISTA,I GENETYK takze zbadaja ja na calego Nie wiem ile bedziemy tutaj od poniedzialku
Odezwe sie jutro w domu POZDRAWIAM
Kochana ja ci wszystkiego dobrego życzę ,super wyników i zdrowia:tak:
Ja na moment tylko ,m sie kąpię zaraz przyjdziewięc trzeba będzie zwiać stą ,my juz po siłowni ,koniec męczarni na dzis:-Dno chyba że jeszcze jakaś nocna gimnastyka:-D:-D
As dobrze ,ze ta dyrektorka na mądrą kobietę wyglada ,dobrze mieć takie oparcie na kimś w szkole:tak:
Agnes ja też szukam pracy ,nie łam sie ,będzie jeszcze dobrze

reklama
Ja śmigam,bo obiecałam Olkowi że pociąg z pudełek po lekach z nim zrobię.Wczoraj w przedszkolu robili :tak: a jego nie było:-( i żal za dupcię go rano ścisnął:-:)confused::-(,jak zobaczył wystawę prac.Będę po Kocham Cię Polsko;-):tak:

Do góry