Czesc dziewczyny ja na momencik Pisze z swietlicy szpitalnej Ktora zaraz zamykaja
Oliwka wlasnie usnela Bo spala dzis 30 minut
Jakos od wczoraj nie spi w dzien
Ja zjem i tez sie klade bo w nocy spalam ze 3 godziny A jeszcze dzis o 24 beda Oliwce pobierac krew na hormon STRESU wiec jak ja obudza o 24 to nie wiem o ktorej zasniemy :-(
O 14 odlaczyli nas od cewnika Ale Oliwka ma wenflon w stopie Wiec chodzic za raczke zabardzo nie moze :-(
Caly dzien dzis na rekach Caly dzien jestem sama Plecy strasznie mnie bola Jutro mozemy wyjsc na przepustke W poniedzialke do 8 rao mamy byc spowrotem
Czeka nas jesczze LARYNGOLOG,NEUROLOG,KARDIOLOG,OKULISTA,I GENETYK takze zbadaja ja na calego Nie wiem ile bedziemy tutaj od poniedzialku
Odezwe sie jutro w domu POZDRAWIAM
Trzymam mocno kciuki aby wszystkie badania i wyiki były ok.no dużo tych specjalistów Was jeszcze czeka ale to dobrze niech odrazu sparwdza wszystko i będziecie miec z głowy.
Oliwka jeszcze nie śpi.usnęła by ale niestety nie mogłam jej połozyc bo czekaliśmy 2h na pogotowie.aż wreszcie raczyli przyjechać.
Pogotowie przyjechało do mojego M bo coś mu strzeliło w kręgosłupie i nie mógł się parwie ruszyć , a o chodzeniu nie było mowy.
dałam mu ketonal 100mg bo miałam w domu i nasmarowałam ketonalem w żelu.kurcze i to nie usmierzyło bólu.
pogotowie za bardzo nie pomogło,praktycznie w ogóle dali mu tylko zastrzyk z peralginy i tak go boli nadal.
jutro raczej nie będzie w satnie iść do pracy.
az ma nerwa bo jego szef jest pier......zaraz będzie wojna że niby wymysla chorobę, ale i tak mam papier że było pogotowie to niech sie pocałują w du.......
no zobaczymy.
w poniedziałek migiem ma iśc do lekarza,ma zrobić pzreswietlenie kręgosłupa i ortopeda go chyba czeka.
Ci z pogotowia móia ze ma chodzić obowiązkowo na basen i przydałaby się siłownia aby wzmocnic mięście przy kręgosłupie.
a wszystko dlatego ze jest za wysokii co jakiś zcas cos mu tam wyskakujecos strzela,no masakra jakaś
juz mam dość normalnie dzisiejszego dnia