reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witamy nową mamusie:happy2:
napisz nam coś o sobie:tak:
laski odwaliłam numer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:anabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na poczcie pani doprowadziła mnie do furii wysyła fax wraca i ona wszystkiego nie przefaxuje:wściekła/y::wściekła/y:pytanie czemu bo jej nie wychodzi:szok::szok::szok:ja to proszę próbować....pani -nie widzi pani jaka kolejka!!!!!!!!!!!!! ja no widzę przecież w niej stałam !!!!!! pani próbuje no poszło pytam z dwóch stron??pani a co pani jeszcze wymyśla?!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i poszło!!!!!!!!!!!zrobiła jak należy wezwałam naczelnika zapakowałam wszystko jeszcze do koperty poleconym puściłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodam że spędziłam na poczcie 50 minut antek się darł musiałam go trzymać na ręku wypełniać druki !!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nerwa mam :wściekła/y:mam nadzieję że wszystko zapakowałam jak trzeba bo mi tak wymieszała te dokumenty a ja antka miałam drącego się na rękach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Malina nieźle z tą maseczka, chciał bym to zobaczyć ;-):-p

A jeśli chodzi o pania na poczcie to nie skomentuję :no:

Ja ostatni na jedna poczte się nie zmieściłam, tzn wózek przez drzwi nie przejechał :szok: A na drugiej pani wydawała mi polecony przez 20 min. Nie to żeby go szukała, porostu cos tam klepała nie wiem poco :wściekła/y::no:

A tu coś na porawę humoru :tak:

W przypadku konieczności opuszczenia pomieszczeń w okresie epidemii grypy
N1H1

podajemy domowy sposób na wykonanie maski, którą każdy może wykonać we
własnym zakresie

(działa również u osób noszących okulary).

reklama
To ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami :tak:

To niunia w swojej nowej kurtce :-D
p1130563t.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-06

A to wspominane sztruksiki na polarku :tak: Kosztowały 28 zł :-p

p1130568.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-06
a ja nie widzę tych zdjęć:-(
No malinka ,pięknie pana listonosza załatwiłyście
~KAKO~NOWA zimowa na baranku ARMY ok.128 khaki Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(787849010)

to Ksawierka
ŚLICZNA DZIEWCZĘCA 158 {tq209teb-b8693} Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(759761407)
a to Klaudii,milutkie cieplutkie i wyglądają o wiekle lepiej niż na fotkach,a poza tym nie były drogie:tak:
świetne :tak::tak:a klaudia nosi już rozmiar 158:szok::szok::szok::szok:

Malina nieźle z tą maseczka, chciał bym to zobaczyć ;-):-p

A jeśli chodzi o pania na poczcie to nie skomentuję :no:

Ja ostatni na jedna poczte się nie zmieściłam, tzn wózek przez drzwi nie przejechał :szok: A na drugiej pani wydawała mi polecony przez 20 min. Nie to żeby go szukała, porostu cos tam klepała nie wiem poco :wściekła/y::no:

N1H1

własnym zakresie

jak dobrze że działa u okularników bo ja do takowych należę:-):-):-):-):-)

No, chyba nikogo nie pominęłam :tak:

Mamy, aż cztery mamy z Lublina :szok::tak:
a A&E,bo jej tam zdaje sie nie ma,albo ślepa jestem:-D
Hej
Mogę się przyłączyć :sorry:
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś :tak::happy2:
Witamy oczywiście i zapraszamy serdecznie:tak:
witamy nową mamusie:happy2:
napisz nam coś o sobie:tak:
laski odwaliłam numer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:anabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na poczcie pani doprowadziła mnie do furii wysyła fax wraca i ona wszystkiego nie przefaxuje:wściekła/y::wściekła/y:pytanie czemu bo jej nie wychodzi:szok::szok::szok:ja to proszę próbować....pani -nie widzi pani jaka kolejka!!!!!!!!!!!!! ja no widzę przecież w niej stałam !!!!!! pani próbuje no poszło pytam z dwóch stron??pani a co pani jeszcze wymyśla?!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i poszło!!!!!!!!!!!zrobiła jak należy wezwałam naczelnika zapakowałam wszystko jeszcze do koperty poleconym puściłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodam że spędziłam na poczcie 50 minut antek się darł musiałam go trzymać na ręku wypełniać druki !!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nerwa mam :wściekła/y:mam nadzieję że wszystko zapakowałam jak trzeba bo mi tak wymieszała te dokumenty a ja antka miałam drącego się na rękach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malinka ,jak ja załuje że nie byłam na tej poczcie razem z tobą:-D:-D:-D:-D
CXZY ty maseczke zdjęłaś dopiero po powrocie do domu???????:-D
Aco pani z poczty to kij jej w oko:tak:

witam:-D:-D:-D:-D
korzystam z okazji ze mala usnela i nie mam nic do roboty:-D:-D:-D
spacer zaliczony,wszytsko pozalatwiane,
cos jakby wlasnie sie zaczynalo przejasniac za oknem:-)
wczorajszy obiad zjedzony,dzis nic nie gotuje bo ide do mamy jak mala wstanei a p pozno wroci,to sobie fasolki po bretonsku odgrzeje:-D
kurcze cos mi spacja jakos dziwnie stuka.czyzby sie rozwalala?

madziula z maseczką częściowo zdjętą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no taki białe frędzle jak złażąca skóra miałam na nosie policzkach czole brodzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:no miałam to ściągnąć do końca ale zapomniałam:-p

grunt to zdrowa dieta:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no julka z adamem to już piją antek nie no ale z drugiej strony skoro je serki jogurty mleko to czemu nie actimel??????ja bym dała:tak:

wracajcie kochane szybciutko ze szpitala:tak:
a do kiedy planowo macie być????

oj lunka lunka MAMY LISTOPAD:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

napiszę tak:
adam jest zdrowym dzieckiem poszedł do zerówki jak miał 6.5 roku do pierwszej 7.5 i nigdy ale to nigdy nie zrobił tak starannych szlaczków:no::no:
potem przeczytam tą decyzje ale to tak na spokojnie jak antek zaśnie:tak:
Witam lasencje:happy2:
za oknem mamy słonko piękne i +5:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
antek noc mial dobrą jedna pobudka o 1 i do 6 .15 spał:tak:
uwaga:MAM WSZYSTKIE DOKUMENTY DO WYCHOWAWCZEGO I RODZINNEGO jak Antek wstanie to idę to puścić faxem i poleconym:-):-):-):-):-)i będe miała kasę 20 na kącie:-):-):-):-)juppppiiiiii:happy2::happy2::happy2:dziękuję dziewczyny za kciukasy:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez odebralam to zaswiadczenie.ksiegowe wsytawily jak chcialam wiec jest git:tak::tak::tak:

A ja już po zakupach:tak:
To najlepsze lekastwo na smutki i chandrę :-p Dobrze, ze miałam na to już kaskę odłożoną:tak: Kupiłam Helenie kurtkę i sztruksowe ogrodniczki ocieplane polarem :tak: a małej niuni nową czapeczkę na zimę :tak: Jak będę miała chwilkę to zrobię fotki :tak:

Malina, super, ze sie udało skompletować dokumenty :tak:

As, brak mi słów na o wszystko co piszesz:no: bądz dzielna :tak:

ja tych fotek tez nie widze.a nie mozesz tutaj normalnie jako zalacznik wkleic?????????????
a ile za kurtke?
ja wczoraj malej w ciucholandzie wzielam jasno rozowa taka gdzies na 98cm,za 15zł;)taka lekko ocieplana na nieduzy mroz,a jak wiekszy to kamizelka pod spod i tez bedzie ok:tak::tak::tak:

Witam
No to sobie dzisiaj pospalam:tak::tak::tak:Od razu lepiej sie czuje:tak::tak::tak:
Wstałam,wyszykowalam mlodego do szkoly i z powrotem do wyrka:-)Dziewczynki daly mi pospac do 9;45 a same sie w tym czasie grzecznie bawily:szok::tak::tak::tak:
Ale w zamian za to zazyczyly sobie sniadanko w lozku:szok:w moim lozku ze dodam;-):-)
Za oknem sliczne sloneczko wiec za niedlugo wybywamy

no prosze.szczypioty the best:tak::tak::tak:

Nie no,weekend tylko :-D Urlopu to on już od dawna nie ma :wściekła/y:

Tak,wiesz,jakby jednak ci zleciało to się podziel nie :-p:-D:-D

Ania właśnie biega po pokoju i jak jej nie pozwalam czegoś wziąć to wściekła tupie nogami i woła "abudabudapopduba " :-D :-D :-D Uwielbiam jak te moje dziecie się wkurza :tak:;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze Ci sie odpodoba:-p
moja bunt dwulatka.wszytsko chce sama i na polowe rzeczy krzyczy "nie!"
dzis sama prowadzila wozek ze szkoly w strone domu.zeby nie to weszlam do gminy i pozniej ja do wozka,to bym pewnie jeszcze tak lazla:sorry2:
i ciagle wola "nie,nie":cool2: bo nie umie powiedziec sama:-p

HEJ witam sie z rana:-D
u nas bez zmian ,czyli jestem wyspana:-Di sama w domu:-D
posprzatałam sobie ,na obiad rybke plaanuję,jakoś leci,listonosz własnie przyniósł zimową kurtkę Ksawierka,oby pasowała jak ulał:tak::tak:
Przymierzam sie do weidera z rana ,bo dziś siłownia,a po siłowni nie mam siły na wedera.Muszę sie pochwalić ,że dzieki siłowni 3 razy w tygodniu i codziennemu weiderowi schudłam w tydzień 1.3 kg normalnie puchnę ze szczęścia:-D

gratki chdzino!:-)

no będą na lotnisku nawoływać tatusia:-):-)

oby kyrtka była dobra:tak:pokaż jaką kupiłaś:tak::tak::tak:
ty cholero 1.3 kg:szok::szok:no ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej:tak::tak:
Anabubka dosta,łam paczkę DZIĘKUJĘ:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:a te niespodzianki:szok::szok::szok:no julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonosza:-D:-Ddzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. i cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
a julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkę:-D:-Dza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
listonosz w śmiech:-D:-D-ja z tą paczką:-D:-D:-Dotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mną:-D:-D:-Dpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek:-D:-D:-D:-D:-D
u nas cieplusio na dworze teraz jest +9 i słoneczko:tak::tak:

chcialabym to zobaczyc:-)
a Julka-to Julka:-):-):-):-):-)
dobrze ze sie domyslilas ze mazaki dla niej:-D

To ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami :tak:

Hej
Mogę się przyłączyć :sorry:
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś :tak::happy2:

witamy i zapraszamy:-)
Twoja corcia ma imie mojej :-)
i tez oldiczasz do swiat?to tak jak ja:-D

N1H1

własnym zakresie

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a A&E,bo jej tam zdaje sie nie ma,albo ślepa jestem:-D

Witamy oczywiście i zapraszamy serdecznie:tak:

Malinka ,jak ja załuje że nie byłam na tej poczcie razem z tobą:-D:-D:-D:-D
CXZY ty maseczke zdjęłaś dopiero po powrocie do domu???????:-D
Aco pani z poczty to kij jej w oko:tak:

JEst jest, :tak: Razem z Anką :tak:

Anabuba, za kurtkę dałam 55 zł :tak: Zaraz coś podumam z tymi zdjęciami :tak:

Do góry