Marta1981
Rodzyneczka
Malinuś,bo Ty to prawdziwa Matka Polka jesteś;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaaaaaaaaaaaaaaaaMalinuś,bo Ty to prawdziwa Matka Polka jesteś;-).
Kciuki zacisnięteJak dla dzieci to mi sie podoba ale dla doroslego to jakos nie jestem przekonana
Gratulacje dla M
U nas to tez kiepskoz rozmowa Tylko ze jak my chcemy powaznie pogadac to sie klocimy Wczoraj chcialam zagadac ale Oliwka zasnela o 23 i juz nie mielismy sily gadac Oboje padlismy spac
Wiec Oli usnela o 23 od 2 placz Wiecie jak sie wkurzylam Kurna to dziecko jest jakies dziwne jak mozna spac 3 godziny i sie wydzierac?
G byl nieugiety i stal nad lozeczkiem i mowil do niej ze trzeba spac i ze nie pojdzie do nas do lozka Bo ona raczki wyciagala aby on ja wyciagnal z lozeczka i dal do naszego lozka I po jakis pol godziny placzu zasnela Wczesniej ja jej dalam cherbatke Troche wypila
Teraz sie juz bawi Ide naszykowac jakies ciuchy dla niej bo o 9,15 chce dzwonic do doktorki i jak powie ze jest miejsce to szybko musze nas szykowac i leciec na autobus
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce
Oj fajnie jak dziecko wczesniej zasypiaDziś znowu jestem wyspana :-):-):-):-)
super ale się cieszę.
Oliwka jak usnęła wczoraj o 20.10 tak wstała dzis o 7.45 rewelacja normalnie
przebudziła się tylko o 2.00 w nocy,wysikałą się i posżła dalej spać.
wreszcie moje dziecko przestawia się na normalne spanie.
dorota wies co jak Ty tak mówisz o tym spaniem to mi się zdaje ze ona się wybuca w nocy bo chce z Wami spać a wy ją bierzecie za każdym razem do łózka i to chyba w tym lezy problem.przypomina sobie że lezy w łózeczku,wybudza się i domaga się spania a zWami.
takie mam spostzreżenia.
Moim zdaniem wystarczy nie brac ją do Was do łózka.
A czy ma zaczerwienione jesli tak i ją to swędzi to moze miec taką bakterie która sie przenosi Martynka takie cos miała nie wiem jak sie to nazywa ale ja smarowałam jej to filoetem i masciązdje;am malej pampersa bo siku chciala i patrze ze ma wysypke na posladkach.moze ja w nocy swedzialo i daltego plakala?
tylko nie wiem od czego.proszek i plyn ten sam,nic takiego nie jadla.a pampersow tez juz dluzszy czas uuzywamy dady
Kciuki zacisniete jak najmocniejLece jest miejsce w szpitalu Jade z przyjaciolkka G ma dojechac Na szybjko sie pakuje Bede pisac do agnes to wam bedzie mowic co u nas 3 majcie kciuki pa
No to fajnie ze kaska jestkochana ja często nawet zimą nie noszę mnie ma co grzać:-)
będzie dobrze kochana oby ty;lko miejsce w szpitalu było zrobicie wyniki i ok
no kochana nareszcie:-)
świetne
śliczna ma zadatki na fotomodelkę
ty szkapino ty mi tu przestań się odchudzac bo mężowemu naskarżę:-)
no zgadłaś:-):-)
sama bym taką nosiła serio serio ja kocham inność
kochana moja mama pietruszki nie toleruje bo jejnzdaniem on rozwalił mi związek ale to jej punkt widzenia całkiem różny od prawdy
a na rozmowę mój patent tak ją kieruj by musiał odpowiadać
o kurcze antek ostatnio miał nogi wysypane ale to dlatego że mamusia proszek zmieniła a mała po czym??????????????????????
witam laski
widzę że wszystkie miałyśmy mało przespaną noc u mnie antek się budził płakałtylko agnes się wyspała
dzwonił były pracodawca M ma wszystkie dokumenty M od niego odbierze i mi dziś przyniesie jutro puszczę faxem i będę mieć pieniądze o czasie oby się udałotrzymajcie kciukasy
Fajne butkiAgnes no ma troche tych krostek.moglo ja to swedziec skoro miala pampersa na pupie i wiadomo posladki byly spocone.
no i wygralam te rozwe koazki dlamPaulimy:-)
a wczoraj kupilam malej kozaczki u nas w sklepie za 40zl:-)cale na kozuszku:-)
chrzetsny nie kupil jej prezentu na urodziny tylko wczoraj dal kase.myslalam ze da z 50zl a on 100zl sypnal
wiec do tego kupilam jej 5 par grubych rajstop dobrych gatunkowo po 11zl za sztuke
ale w tamtym roku bralam z tej samej firmy i sa dobre.tak bym jej takich nie kupila tyle ale ze kasa od chrzestnego to co mi tam:-)
dzis mam dzien otwrty u Pauluiny.nie chce mi sie isc ale pojde.i tak pewnie nic nowego sie nie dowiem,no ale pojde
sasoad dzis dzieci przywiezie wiec jak ogarne chalpuke to pojde z mala na dwor zrobic porzadek z doniczkami,przewietrzy sie bo od poniedzialku nie byla na dworzu przez ten wiatr
a to butki:-)
Bedzie lepiej zobaczysz jeszcze bedziesz smigac po drogachwitam :-) ja jak po ogień Wczorakj pojechaliśmy po samochod do elektryka i mialm stres i bylam spieta jak agrafka jak wracałam Balam sie okropnie jechalismy akurat w godzinach szczytu zapomnialam zmienic pas i musialimy wraca inna droga na skrzyzowaniu mi zgasl i podejrzewam ze jakby to byl egzamin to bym oblala :-(Zła jestem na siebie strasznie moglam jechac lepiej :-wściekła/y:
Pozatym wczoraj wysmarowalm cv i zamierzam poroznosic po firmach moze jakas praca sei znajdzie
pomysłu na obiad brak
Milego dnia :-)
Oj z dziecmi do banku powodzeniaCześc kobiety
U mnie niewyspania ciąg dlaszy Poczytałam ,ale jakos tak bezmyślnie
Anika śpi, helenka, nawet grzeczna Ale M ma dzisiaj ważne spotkanie w pracy i cały w nerwach A ja jeszcze muszę się w auto z dziewczynami zapakować i do banku gnac, przez całe miasto
No nieźleWizytę potwierdzałam 25 października,zajeżdżam i co - doktorka po zabiegu w szpitalu a mendom ciężko było zadzwonić,że wizyty nie będzie.I na 19-go przełożona wizyta.
Zobaczcie jak laska kombinowała
Dwa lata bez pracy, ale z pensją - Biznes w Onet.pl
No to fajnie ze masz orzeczeniewitam.
Odebrałam właśnie Kuby orzeczenie o przyznaniu klasy integracyjnej.
Orzeczenie zawiera 7 stron opisu diagnoza 3 str,zalecenia 3 str i 1 strona uzasadnienia.
Dziś mam to specjalne spotkanie w szkole w sprawie Kubusia.
Teraz to mnie mogą w dupę przez papierek pocałować.
W poradni się postarali i wszystko pięknie napisali a ja idę się kłócić o indywidualne prawa mojego dziecka.
No a unas snieg pada i zimnoA u mnie jest jakis cieplejszy dzień na termometrze +7C,słońce jako tako świeci,trzeba dziś korzystać z pogody.
A u mnie po sniegu nie ma sladuAle zdecydowanie wole taka pogode jak jest u mnie terazZero wiatru i opadow a do tego sloneczko
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce
tak pytam bo u moich znajomych zeby dziecko wieczorem zasnelo musi byc wszytsko pogaszone i idealna cisza!a jak cos mocniej stuknie to sie budzi dziecko.
u mnieby sie tak nie dalo bo nie moge zamknac pokoju.ale chociaz na dworzu czy na ulicy gdzies jak ma zasnac w wozku toz asnie
ha no tak musi wcześniej żeby na pewno doszedł.Bylysmy na spacerku i bylo całkiem przyjemnieTeraz mlode juz spia od prawie godziny a Dominik pisze list do Gwiazdora