reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam.
Odebrałam właśnie Kuby orzeczenie o przyznaniu klasy integracyjnej.
Orzeczenie zawiera 7 stron opisu :szok::szok::szok::szok::szok: diagnoza 3 str,zalecenia 3 str i 1 strona uzasadnienia.
Dziś mam to specjalne spotkanie w szkole w sprawie Kubusia.
Teraz to mnie mogą w dupę przez papierek pocałować:-D:-D:-D:-D.
W poradni się postarali i wszystko pięknie napisali a ja idę się kłócić o indywidualne prawa mojego dziecka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes no ma troche tych krostek.moglo ja to swedziec skoro miala pampersa na pupie i wiadomo posladki byly spocone.

no i wygralam te rozwe koazki dlamPaulimy:-)

a wczoraj kupilam malej kozaczki u nas w sklepie za 40zl:-)cale na kozuszku:-)
chrzetsny nie kupil jej prezentu na urodziny tylko wczoraj dal kase.myslalam ze da z 50zl a on 100zl sypnal:-D:-D:-D:-D:-D
wiec do tego kupilam jej 5 par grubych rajstop dobrych gatunkowo:tak::tak::tak: po 11zl za sztuke:eek:
ale w tamtym roku bralam z tej samej firmy i sa dobre.tak bym jej takich nie kupila tyle ale ze kasa od chrzestnego to co mi tam:-)
a pokażesz te rajstopy?może to z frotte?gdzie je kupiłaś?bo ja też szukam u mnie są grube frotte po 23zł :szok::szok::szok: masakra a przynajmniej3 pary trzeba kupić,na allegro znalazłam po 15zł za szt to chyba tam kuoię bo wszędzie drogo,to nawet z przesyłką wyjdzie mi mniej niż umnie w sklepie miałąbym kupić :sorry2:

Wizytę potwierdzałam 25 października,zajeżdżam i co - doktorka po zabiegu w szpitalu a mendom ciężko było zadzwonić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,że wizyty nie będzie:no:.I na 19-go przełożona wizyta:wściekła/y::wściekła/y:.
Zobaczcie jak laska kombinowała:szok:
Dwa lata bez pracy, ale z pensją - Biznes w Onet.pl
no niezła agentka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nieźle sobie wykombinowała i przez takie cwane naciagaczki pracodawcy nie chcą przyjmowac młodych kobiet bo myslą ze zaraz ajdzie w ciążę i potem matek z małymi dziećmi bo dzieci zaczną chorować.i weź ti człowieku znadx pracę :no::no::no::no::no:

Oliwka z M posżła na spacer i na drobne zakupy :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra biorę sie za sprzątanie :tak::tak::tak::tak::tak:

Jestesmy juz po sniadanku:tak::tak::tak:Chata posprzatana:-)Zostaly mi tylko podlogi do pomycia ale to jak mlode usna dopiero:-)
Po sloncu nie ma nawet sladu:szok::szok::szok:ale na spacerek chyba sie wybierzemy jak tylko sie ubiore hehe;-)

Ja to chyba muszę do was od samego rana zaglądać bo o tej godzinie to już ciężko nadrobić :-(
Anulka obudziła mnie dopiero przed 9tą,i nie wiem,czy ja taki mocny sen miałam czy ona tak późno się obudziła :-D Ale chyba obstawiam tą pierwszą opcje...
Ania pobiegała po całym domu,i zaczęła się robić marudna więc dałam ją do łóżka,może zaśnie bo coś oczka pocierała mocno..No nic,zobaczymy ;-)
Właśnie z psem byłam,kurcze,ubrałam bluzkę na krótki rękaw na to dość cienki sweterek i było mi ciepło...Fajnie dzisiaj jest na dworze :-) Może namówię męża dzisiaj na jakiś wspólny spacerek ;-) hihi
Coś mi przemknęło o pracy....Powiem wam że ja szukałam jakiś czas temu,zresztą wsumie to nawet pracowałam od 16-21 ale jak wracałam do domu to Ania spała...Wychodziłam to też spała,ona zawsze rano musi się jeszcze zdrzemnąć...Więc jak budziła się ok.9 tak gdzieś o 11-12 szła spać.więc praktycznie nic czasu nie spędzałam z dzieckiem...Pewnego dnia mąż mi zaczął coś opowiadać ile Anie nauczył itp.stwierdziłam dość...Wolę nie tracić tych najpiękniejszych chwil u dziecka,kiedy mówi pierwsze mama itd....No i tak sobie siedzę w domu teraz :-)
Z tym że ja mam o tyle lepiej że od biedy dajemy sobie radę jak ja nie pracuję...Mąż jest górnikiem,więc źle nie jest,ale wiadomo,są momenty kiedy mocno nam brakuje do 10-tego...Ale to bardziej wina kredytów i naszego rozwalania niż małych zarobków...
Szczerze to niezazdroszczę tym mamom które naprawde zmuszone syt.finansową muszą iść do pracy...Chociaż,jest też druga strona :-D Ja po roku siedzenia w domu mimo że wtedy to już wogóle nie musiałam pracować stwierdziłam że mam dość,że chcę do ludzi :-D hihi
Tak źle tak niedobrze ;-)

reklama
Malinka jak poszłabym do pracy to Gabi poki nie pojdzie do przedszkola to bedzie mój mąż albo mama :tak:
no i super to obyś szybko znalazła pracę powiem ci w sekrecie znajdziesz i to szybko;-)
idę bo mąż rozdarciuch sie drze ze siedze zamiast pomyslec o obiedzie :eek:
no to niech on dziś dla odmiany pomyśli:-D:-D
witam.
Odebrałam właśnie Kuby orzeczenie o przyznaniu klasy integracyjnej.
Orzeczenie zawiera 7 stron opisu :szok::szok::szok::szok::szok: diagnoza 3 str,zalecenia 3 str i 1 strona uzasadnienia.
Dziś mam to specjalne spotkanie w szkole w sprawie Kubusia.
Teraz to mnie mogą w dupę przez papierek pocałować:-D:-D:-D:-D.
W poradni się postarali i wszystko pięknie napisali a ja idę się kłócić o indywidualne prawa mojego dziecka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i bardzo dobrze popieram i trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&daj znać po:tak:

a ja wam powiem tak a prpo tego artykułu poszłm do pracy jak adam miał 13 m-cy pracowałam ponad 4 lata bez dnia zwolnienia ba nawet 3 urlopy miałam nie odebrane i 300 godzin nadgodzin zaszłam w ciążę z julką szefowa wysłała mnie na urlop a następnego dnia trafiłam do szpitala i do końca ciąży na zwolnienie urodziłam julę wcześniej potem macierzyński 3 m-ce urlopu i 2 lata wychowawczego pracoowałam 2 lata znów zero zwolnień opieki nad dzieckiem tylko kilka dni urlopu....i zaszłam w ciążę z antonim ..i znów w 3 m-cu zwolnienie do końca ciąży macierzyński zaległy urlop i wychowawczy na 3 lata i nie mam żadnych wyrzutów sumienia :no::no:

Do góry