reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spotkanie pozostawiam bez komentarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
As o co chodzi?????????????????????????????????????

my już po gościach mama z tatą byli przed 12 a 10 minut temu pojechali:-:)-:)-(
mama była pierwszy raz a mieszkam tu od prawie półtora roku:-(ale pierwszy krok zrobiła:tak::tak::tak::tak:
antoni dostał pakę pieluch ,autko z dzwiękami (które już kofffaaa),2 komplety pościeli,butelkę 300ml:-) 2 smoki do butelek:-) i 2 bodziaki na długi rękaw:tak::tak:
julka opaskę do włosów 4 gumki lalkę agatkę mini ,masę słodyczy i 10 zł:-)
adam 2 hot welssy czy jak to się pisze z jakimś stoperem ,komiks kaczora donalda 10 zł i masę słodtczy
ja 80 pierogów ruskich kilogram białej kiełbasy ,słodycze a i kaczkę wiejską:-)
no moc prezentów jak po mikołaju:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
było milusio i wesoło byliśmy na spacerku bo cieplutko +6 i słoneczko a i autem jechałam po taaakiej przerwie:-)dałam radę:-)

reklama
Jasne,obiecuję że będę starała się oddzielać ;-)

Wyszłam dzisiaj z Anulką po męża na przystanek ;-) Nastałyśmy się i naczekałyśmy na niego,ale jaki zadowolony był :-D

Potem poszliśmy spacerkiem do domu i na zakupy,Ania była zachwycona chodzeniem po liściach i rozkopywaniem ich :-D a teraz chodzi po domu i marudzi ;-)
Idziemy zjeść wkońcu jakiś obiad bo dopiero wróciliśmy,
Zajrzę wieczorkiem :-)

As o co chodzi?????????????????????????????????????

mama była pierwszy raz a mieszkam tu od prawie półtora roku:-(ale pierwszy krok zrobiła:tak::tak::tak::tak:
antoni dostał pakę pieluch ,autko z dzwiękami (które już kofffaaa),2 komplety pościeli,butelkę 300ml:-) 2 smoki do butelek:-) i 2 bodziaki na długi rękaw:tak::tak:
adam 2 hot welssy czy jak to się pisze z jakimś stoperem ,komiks kaczora donalda 10 zł i masę słodtczy
było milusio i wesoło byliśmy na spacerku bo cieplutko +6 i słoneczko a i autem jechałam po taaakiej przerwie:-)dałam radę:-)
Ale zgarneliscie prezentow:szok::szok::szok::tak::tak::tak:Ja tez tak chce;-):-)
A tak serio to super ze spotkanie sie Wam udalo:tak::tak::tak:

Ja zalapalam mega lenia:no:Zezarlam paczke chipsow smietankowo-cebulowych i zupke kurczakowa vifon:szok::-DI kompletnie nic mi sie nie chce:no:Czekam na wieczor,az mlodzi pojda spac

A ja sobie przeglądałam blog tej intrygantki ,w głowie sie nie mieści co ludzie wstawiają na nk,zero skrupułow ,wstydu ,,smaku-ble,ale fajnie sie ogląda ,wyobrażam sobie miny bliskich tych osób ,wchodzących na profil:-D:-D:-D:-D:-D

ja też to oglądałąm to normalnie nie wiem czy Ci ludzie wstydu nie mają ale fajnie jest pooglądac i się posmiac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ode mnie tez dopiero posżła teściowa.bylismy na spacerze w czwórkę,Oliwka się wyszalała,była strasznie spocona mimo ze była lekko ubrana ale nie am co się dziwic bo cały czas ganiała jak szalona :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zaraz będe oglądać Brzydulę.
A jak sie film skończy to M idzie Oliwkę kąpać.
a ja mam okazję odpocząć.:-):-):-):-):-):-)

Edit:

kurcze jak ja mam chwilę luzu to nie ma żadnej :sorry2:
chyba robicie to specjalnie:tak::tak::tak::tak:

Oliwka już sie kąpie :tak::tak::tak::tak:

własnie miałąm się was spytaj Oliwka ostatnio spróbowała Actimela i ciągle sie domaga tak jej posmakowało :tak::tak::tak::tak:
jak myslicie mogę jej dawać?czy to za wcześnie?dajecie swoim dzieciakom?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
CZESC-DZIEWCZYNY-JESTEM-W-SZPITALU-SPACJA-NIE-DZIALA-TUTAJ-ODKRYLAM-NETA-OCZYWISCIE-PLATNY-ALE-NA-CHWILE-MUSIALAM-WEJSC-NIE-WIEM-CZY-AGNES-WAM-PISALA-ALE-PEWNIE-TAK-DZIEKI-AGNES-oliwka-juz-spi-bo-na-caly-dzien-spala-15-minut-wiec-o-19usnela-musze-zaraz-isc-zobaczyc-czy-sie-nie-przebudzila-aby-nie-pakala-i-nie-wyrwala-sobie-cewnikaWiec-do-jutra-do-15mamy-caly-czas-cewnik-Szpital-o-tyle-fakny-ze-mozna-chodzic-po-korytarzu-sa-dzieci-Oliwak-chodzi-na-nozkach-za-raczkePOZDRWIAM-WAS-SERDECZNIE

Cześć dziewczyny, cały dzień mnie nie byó, ale juz jestem

A u mnie jest jakis cieplejszy dzień na termometrze +7C,słońce jako tako świeci,trzeba dziś korzystać z pogody.:tak::tak::tak:
U nas tez tak pięknie, poszłyśmy z rana na zakupy, weszłam przy okazji do jednego sklepu z utami, przymierzałam małej piękneeeeeeee! kozaczki, ale jedne nie dały sie dopiąć w łydce., ,a drugie za ciasne w pięcie, no masakra, ma pulchną nogę, ale nie az tak chyba. Zła jestem, bo Anabubka znalazła mi śliczniusie kozaczki, i nie wezme ich, bo bez przymiarki to masakra z tą jej girą!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spotkanie pozostawiam bez komentarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No może lepiej skomentuj

A ja sobie przeglądałam blog tej intrygantki ,w głowie sie nie mieści co ludzie wstawiają na nk,zero skrupułow ,wstydu ,,smaku-ble,ale fajnie sie ogląda ,wyobrażam sobie miny bliskich tych osób ,wchodzących na profil:-D:-D:-D:-D:-D
O jaka intrygantke chodzi???

Prezenty prezentami ciesze sie ogromnie, ze spotkanie było udane!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZESC-DZIEWCZYNY-JESTEM-W-SZPITALU-SPACJA-NIE-DZIALA-TUTAJ-ODKRYLAM-NETA-OCZYWISCIE-PLATNY-ALE-NA-CHWILE-MUSIALAM-WEJSC-NIE-WIEM-CZY-AGNES-WAM-PISALA-ALE-PEWNIE-TAK-DZIEKI-AGNES-oliwka-juz-spi-bo-na-caly-dzien-spala-15-minut-wiec-o-19usnela-musze-zaraz-isc-zobaczyc-czy-sie-nie-przebudzila-aby-nie-pakala-i-nie-wyrwala-sobie-cewnikaWiec-do-jutra-do-15mamy-caly-czas-cewnik-Szpital-o-tyle-fakny-ze-mozna-chodzic-po-korytarzu-sa-dzieci-Oliwak-chodzi-na-nozkach-za-raczkePOZDRWIAM-WAS-SERDECZNIE
Oj, co za pośwęcenie, nawet ze szpitala, ale nic sie nie bój, jak wrócisz i tak tona do nadrobienia, hihi
A poważnie, trzymam kciuki za badanie, cewnik-ochyda, miałam.

reklama
No , nadrobiłam, ale malutko dziś....
Widać, że pogoda wszedzie pięna, szkoda, że Anabubka nie ma tyle szczęścia, no ale Mrozy!zobowiązują...

A my dzis u teściowej na urodzinach, powiem wam, że nawet bylo calkiem fajnie, no jakoś tak dziwnie az. HIHI. Piotr musiał zmyć się wczesniej, bo do pracy na 18, a my zpstalysmy i po Brzyduli poszłyśmy na spacer, spacer w drodze do domu, ale z tesciową, no szok. Pierwszy raz zyciu.

na jutro zostaliśmy zaproszeni na kawuche do brata ( ale P nie pojdzie, bo po nocce i przed nocką ), kurcze, jutro MIKOŁAJ, cholera, a jak nic w buty nie mam.
Dlaczego nie przypomnialyscie wczesniej?????????????????????????????

Do góry