Cześć dziewczyny, cały dzień mnie nie byó, ale juz jestem
U nas tez tak pięknie, poszłyśmy z rana na zakupy, weszłam przy okazji do jednego sklepu z utami, przymierzałam małej piękneeeeeeee! kozaczki, ale jedne nie dały sie dopiąć w łydce., ,a drugie za ciasne w pięcie, no masakra, ma pulchną nogę, ale nie az tak chyba. Zła jestem, bo Anabubka znalazła mi śliczniusie kozaczki, i nie wezme ich, bo bez przymiarki to masakra z tą jej girą!
No może lepiej skomentuj
O jaka intrygantke chodzi???
my już po gościach mama z tatą byli przed 12 a 10 minut temu pojechali:---(
mama była pierwszy raz a mieszkam tu od prawie półtora roku:-(ale pierwszy krok zrobiła
antoni dostał pakę pieluch ,autko z dzwiękami (które już kofffaaa),2 komplety pościeli,butelkę 300ml:-) 2 smoki do butelek:-) i 2 bodziaki na długi rękaw
julka opaskę do włosów 4 gumki lalkę agatkę mini ,masę słodyczy i 10 zł:-)
adam 2 hot welssy czy jak to się pisze z jakimś stoperem ,komiks kaczora donalda 10 zł i masę słodtczy
ja 80 pierogów ruskich kilogram białej kiełbasy ,słodycze a i kaczkę wiejską:-)
no moc prezentów jak po mikołaju
było milusio i wesoło byliśmy na spacerku bo cieplutko +6 i słoneczko a i autem jechałam po taaakiej przerwie:-)dałam radę:-)
Prezenty prezentami ciesze sie ogromnie, ze spotkanie było udane!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZESC-DZIEWCZYNY-JESTEM-W-SZPITALU-SPACJA-NIE-DZIALA-TUTAJ-ODKRYLAM-NETA-OCZYWISCIE-PLATNY-ALE-NA-CHWILE-MUSIALAM-WEJSC-NIE-WIEM-CZY-AGNES-WAM-PISALA-ALE-PEWNIE-TAK-DZIEKI-AGNES-oliwka-juz-spi-bo-na-caly-dzien-spala-15-minut-wiec-o-19usnela-musze-zaraz-isc-zobaczyc-czy-sie-nie-przebudzila-aby-nie-pakala-i-nie-wyrwala-sobie-cewnikaWiec-do-jutra-do-15mamy-caly-czas-cewnik-Szpital-o-tyle-fakny-ze-mozna-chodzic-po-korytarzu-sa-dzieci-Oliwak-chodzi-na-nozkach-za-raczkePOZDRWIAM-WAS-SERDECZNIE
Oj, co za pośwęcenie, nawet ze szpitala, ale nic sie nie bój, jak wrócisz i tak tona do nadrobienia, hihi
A poważnie, trzymam kciuki za badanie, cewnik-ochyda, miałam.