reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINUS
Ty nie nosisz jeszcze kutki:confused::szok::szok::szok:Pogieło Cie babulcu Ty jeden:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Popraw mi sie szybciutko
kochana ja często nawet zimą nie noszę mnie ma co grzać:-)
No to niezle Klaudio pokazala A wlasnie mialam zapytac W jaki wozku je wozisz?Takim podwojnym ?
Ja to moja cieplo ubueram nie wiem sama dlaczego Ja mysle ze jej zimno hihihi

Powodzenia w szukaniu domku dla kotka

No to pocieszylas mnie z tym wozkiem :-p

No i doczekalam sie wynikow i lekarza :tak:Wyniki z krwi sa ok Ale lekarka woli jej zrobic jeszcze kilka innych badan w szpitalu :sorry:
Ale bedziemy tak jakies 2-3 dni tak babka powiedziala Maja jej zrobic USG pobrac jesczez raz krew :-(Laryngolog I 24 godzin kontrolowac mocz Przed 24 h pod cewnikiem i:sorry2:
Jutro rano mam do niej dzwonic Bo juz sa zaklepane terminy i miejsca do szpitala Ale ona tam pracuje i postara sie nas jak najszybciej wsadzic Moze uda sie na jutro Ja bym wolala jak najszybciej :tak:Wiec jutro dzwonie i sie dowiem czy jutro Czy w poatek czy w inny dzien
Jak jutro mi rano powie abysmy przyjechaly to pojedzie z nami moja orzyjaciolka Bo G w pracy bedzie On po pracy postara sie do nas przyjechac Dobrze ze nie bede tam dlugo Bo to jest szpital w innym miescie Dosc daleko od nas A my niet samochodu G do pracy Roznie konczy i nie wiem kiedy mialby przyjezdzac Gosci tez niet bo kazdy z tad a szpital w katowicachWiec bede tam z Oli sama Ale ja juz chce tam isc i upewnic sie ze bedzie ok

Po tych dzisiajszych wynikach jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze :tak:
będzie dobrze kochana oby ty;lko miejsce w szpitalu było zrobicie wyniki i ok:tak:
Witajcie dawno mnie nie było ale postaram sie teraz wpadac częściej moje bobaski jak zwykle spią ja zaraz ide na Na wspólnej ale taka jakas przybita dzisiaj jestem ale to chyba przez to ze mąż pojechał :-( :-( a musze wam sie pochwalic ze kupilismy lodówke nowy dywan do kuchni i m kupił mi telefon taką małą niespodzianke mi zrobił zaraz wżuce fotki

PS. witam nowe mamusie
no kochana nareszcie:-)
Oj szkoda :tak::tak::-( a wiecie ze przy @ tez sie seksowac można :-p:-p:-p:-p:sorry::sorry::sorry2::sorry2:ja sprawdziłam i jest dobrze
No a teraz fotki
świetne:tak:
A to moja Kochana Psota :-):-):-):-)
śliczna ma zadatki na fotomodelkę:tak:
A to teraz wam poaze moją foteczke tak na odmienne
i mojego m tylko zasłonił sie piwkiem bo nie chciał dac sie sfotografowac:dry:
ty szkapino ty mi tu przestań się odchudzac bo mężowemu naskarżę:-)
Ale żes mnie zawstydziła ja laska gdzie tam jeszcze duzo brakuje Malinka mnie za tego posta zbije:-p:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no zgadłaś:dry::dry::dry::-):-)
Co myslicie o takich czapach:confused:Mysle o tej bialej z jasnym rozem:tak::tak::tak:Lub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
sama bym taką nosiła serio serio ja kocham inność:tak::tak::tak:
zazdroszczę ci tych rozmow mojego w zaden sposob nie moge namowic, jak mowie kotek powinnismy powaznie porozmawiac to siadamy i... prowadze monolog a on milczy :-:)-:)-:)-:)-(
nie umie mi nic powiedziec mowie mu ze naprawde lepiej byloby mi zeby on powiedzial o co chodzi co go gryzie itd, ale on mi na to : nic :no::no::no::no::no:
nie wiem jak mam z nim gadac

to może poprostu musicie się dotrzeć :confused::confused::confused::confused::confused:

my sie docieramy juz od roku :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a małżeństwem jesteśmy ponad półtora roku a razem jesteśmy już 6 lat (minie 6 listopada :tak::tak::tak::tak:)
i cały czas sie docieramy, naprawde:tak::tak::tak::tak:
czasem tez siadam i mysle sobie ze go nie kocham i ze wogole ja go nie interesuje i ze on jest do dupy albo na odwrot i baaaaaaardzo czesto mysle ze nie powinnismy byc razem, ale potem przychodzi takie tąpnięcie kur** co ty pier****** on cie kocha a ty bez niego zyc nie mozesz no i on przyjezdza i w koło macieju...

jak w piosence wlażł kotek na płotek pier****** go młotek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sorki ze pytam ale czemu pod nieobecnosc pietruszki :confused::confused::confused::confused:
nie trawią się :confused::confused::confused::confused::confused:

nawet dwie widzę :tak::tak::tak:;-);-);-);-)

laska i lasek ;-);-);-);-);-)

ja na szczęście nie miałam tego problemu mieszkam na 1 pietrze i nie chcialo mi sie tarabanic wozka na gore zreszta czarek spał ze mna tylko tydzień czasu (no czasem zasypialam podczas karmienia wiec cześciej)
pozniej spał sam w łóżeczku, i nie usypiałam go nigdy na rękach, nigdy mi sie nie zdażyło usypiać go na rękach dzieki czemu mialam pozniej spokój :tak::tak::tak::tak:

witojcie ja "juz" po pracy dzis sie wynudziłam jak mops, ale co tam ;-);-);-);-)
kochana moja mama pietruszki nie toleruje bo jejnzdaniem on rozwalił mi związek ale to jej punkt widzenia całkiem różny od prawdy:dry:
a na rozmowę mój patent tak ją kieruj by musiał odpowiadać:tak:
zdje;am malej pampersa bo siku chciala i patrze ze ma wysypke na posladkach.moze ja w nocy swedzialo i daltego plakala?:confused::confused::confused:

tylko nie wiem od czego.proszek i plyn ten sam,nic takiego nie jadla.a pampersow tez juz dluzszy czas uuzywamy dady
o kurcze antek ostatnio miał nogi wysypane ale to dlatego że mamusia proszek zmieniła a mała po czym??????????????????????

witam laski:happy2:
widzę że wszystkie miałyśmy mało przespaną noc u mnie antek się budził płakał:dry:tylko agnes się wyspała:-D:-D:-D:-D
dzwonił były pracodawca M ma wszystkie dokumenty M od niego odbierze i mi dziś przyniesie jutro puszczę faxem i będę mieć pieniądze o czasie:tak::tak::tak: oby się udało:tak::tak::tak::tak:trzymajcie kciukasy:tak:

reklama
Agnes no ma troche tych krostek.moglo ja to swedziec skoro miala pampersa na pupie i wiadomo posladki byly spocone.

no i wygralam te rozwe koazki dlamPaulimy:-)

a wczoraj kupilam malej kozaczki u nas w sklepie za 40zl:-)cale na kozuszku:-)
chrzetsny nie kupil jej prezentu na urodziny tylko wczoraj dal kase.myslalam ze da z 50zl a on 100zl sypnal:-D:-D:-D:-D:-D
wiec do tego kupilam jej 5 par grubych rajstop dobrych gatunkowo:tak::tak::tak: po 11zl za sztuke:eek:
ale w tamtym roku bralam z tej samej firmy i sa dobre.tak bym jej takich nie kupila tyle ale ze kasa od chrzestnego to co mi tam:-)

dzis mam dzien otwrty u Pauluiny.nie chce mi sie isc ale pojde.i tak pewnie nic nowego sie nie dowiem,no ale pojde

sasoad dzis dzieci przywiezie wiec jak ogarne chalpuke to pojde z mala na dwor zrobic porzadek z doniczkami,przewietrzy sie bo od poniedzialku nie byla na dworzu przez ten wiatr

a to butki:-)

Załączniki

• DSC00386.jpg
    DSC00386.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 20
witam :-) ja jak po ogień Wczorakj pojechaliśmy po samochod do elektryka i mialm stres i bylam spieta jak agrafka jak wracałam Balam sie okropnie jechalismy akurat w godzinach szczytu zapomnialam zmienic pas i musialimy wraca inna droga na skrzyzowaniu mi zgasl i podejrzewam ze jakby to byl egzamin to bym oblala :zawstydzona/y::-(Zła jestem na siebie strasznie moglam jechac lepiej :-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pozatym wczoraj wysmarowalm cv i zamierzam poroznosic po firmach moze jakas praca sei znajdzie :dry:
pomysłu na obiad brak :no:
Milego dnia :-)

Cześc kobiety :tak:

U mnie niewyspania ciąg dlaszy :dry: Poczytałam ,ale jakos tak bezmyślnie :zawstydzona/y:
Anika śpi, helenka, nawet grzeczna :tak: Ale M ma dzisiaj ważne spotkanie w pracy i cały w nerwach :no: A ja jeszcze muszę się w auto z dziewczynami zapakować i do banku gnac, przez całe miasto :wściekła/y:

witam :-) ja jak po ogień Wczorakj pojechaliśmy po samochod do elektryka i mialm stres i bylam spieta jak agrafka jak wracałam Balam sie okropnie jechalismy akurat w godzinach szczytu zapomnialam zmienic pas i musialimy wraca inna droga na skrzyzowaniu mi zgasl i podejrzewam ze jakby to byl egzamin to bym oblala :zawstydzona/y::-(Zła jestem na siebie strasznie moglam jechac lepiej :-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pozatym wczoraj wysmarowalm cv i zamierzam poroznosic po firmach moze jakas praca sei znajdzie :dry:

dobrze ze nic sie nie stalo
ja tez nie mam pomyslu na obiad.jaka s zupke by sie przydalo zrobic

U mnie niewyspania ciąg dlaszy :dry: Poczytałam ,ale jakos tak bezmyślnie :zawstydzona/y:
Anika śpi, helenka, nawet grzeczna :tak: Ale M ma dzisiaj ważne spotkanie w pracy i cały w nerwach :no: A ja jeszcze muszę się w auto z dziewczynami zapakować i do banku gnac, przez całe miasto :wściekła/y:

czemu az tak daleko?

no moi cieła nie lubią po mamusi zreszta bo ja tez koszulka bluza i bez kurtki jeszcze :confused:bo dla mnie bluza rozpinana to jak kurtka:-D:-D
czeka mnie romans z żelazkiem taki godzinny:confused:
a jutro mam gości to tajemnica dla dzieciaków moi rodzice przyjadą mama po raz pierwszy no i oczywiście ona pod nieobecność pietruszki ale zawsze to jakiś krok do przodu:-)
Malinka ,pamiętny dzień dzisiaj -powodzenia ,miłej atmosfery życzę:tak:

No to niezle Klaudio pokazala A wlasnie mialam zapytac W jaki wozku je wozisz?Takim podwojnym ?
Ja to moja cieplo ubueram nie wiem sama dlaczego Ja mysle ze jej zimno hihihi

Powodzenia w szukaniu domku dla kotka

No to pocieszylas mnie z tym wozkiem :-p

No i doczekalam sie wynikow i lekarza :tak:Wyniki z krwi sa ok Ale lekarka woli jej zrobic jeszcze kilka innych badan w szpitalu :sorry:
Ale bedziemy tak jakies 2-3 dni tak babka powiedziala Maja jej zrobic USG pobrac jesczez raz krew :-(Laryngolog I 24 godzin kontrolowac mocz Przed 24 h pod cewnikiem i:sorry2:
Jutro rano mam do niej dzwonic Bo juz sa zaklepane terminy i miejsca do szpitala Ale ona tam pracuje i postara sie nas jak najszybciej wsadzic Moze uda sie na jutro Ja bym wolala jak najszybciej :tak:Wiec jutro dzwonie i sie dowiem czy jutro Czy w poatek czy w inny dzien
Jak jutro mi rano powie abysmy przyjechaly to pojedzie z nami moja orzyjaciolka Bo G w pracy bedzie On po pracy postara sie do nas przyjechac Dobrze ze nie bede tam dlugo Bo to jest szpital w innym miescie Dosc daleko od nas A my niet samochodu G do pracy Roznie konczy i nie wiem kiedy mialby przyjezdzac Gosci tez niet bo kazdy z tad a szpital w katowicachWiec bede tam z Oli sama Ale ja juz chce tam isc i upewnic sie ze bedzie ok

Po tych dzisiajszych wynikach jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze :tak:
Cieszę się ze wybniki ok,mam nadzieję ze i następne takie będą ,trzymam kciuki:tak:

Pojechał dzisiaj o 10:30 do krakowa z krakowa do warszawy i z warszawy do helsinek pewnie juz są po odprawie i pojadą na mieszkanie więdz gdzies na 23-24:00 powinni byc na miejscu .
To zależy jak nie zwolnią go (bo duzo osób zwalniają bo robota sie kończy)to przyjedzie 20 grudnia no a jak zwolnią to 20 listopada ale mam nadzieje ze nie zwolnią i bedzie robił dalej :tak:bo wiadomo bez kasy ani rusz a moze porobi do konca umowy bo później bedzie miał 2 miesięczną przerwe i bedzie 2 miesiące w domku:tak::tak:
życzę powrotu m wprost na święta:tak:

A to teraz wam poaze moją foteczke tak na odmienne
i mojego m tylko zasłonił sie piwkiem bo nie chciał dac sie sfotografowac:dry:
Wiktoria wyglądasz jeszcze ładniej,a m twój to co taki skromny??:-D
kochana ja często nawet zimą nie noszę mnie ma co grzać:-)

będzie dobrze kochana oby ty;lko miejsce w szpitalu było zrobicie wyniki i ok:tak:

no kochana nareszcie:-)

świetne:tak:

śliczna ma zadatki na fotomodelkę:tak:

ty szkapino ty mi tu przestań się odchudzac bo mężowemu naskarżę:-)

no zgadłaś:dry::dry::dry::-):-)

sama bym taką nosiła serio serio ja kocham inność:tak::tak::tak:

kochana moja mama pietruszki nie toleruje bo jejnzdaniem on rozwalił mi związek ale to jej punkt widzenia całkiem różny od prawdy:dry:
a na rozmowę mój patent tak ją kieruj by musiał odpowiadać:tak:

o kurcze antek ostatnio miał nogi wysypane ale to dlatego że mamusia proszek zmieniła a mała po czym??????????????????????

witam laski:happy2:
widzę że wszystkie miałyśmy mało przespaną noc u mnie antek się budził płakał:dry:tylko agnes się wyspała:-D:-D:-D:-D
dzwonił były pracodawca M ma wszystkie dokumenty M od niego odbierze i mi dziś przyniesie jutro puszczę faxem i będę mieć pieniądze o czasie:tak::tak::tak: oby się udało:tak::tak::tak::tak:trzymajcie kciukasy:tak:
Super Malinka ,jakby sie udało:tak:
U mnie też nocka git ,ale ja to mam duze dzieci ,więc sie codziennie wysypiam:-D:-D weszłam na tą intrygantkę ,ludzie są po***ani,zero wstydu jakiegoś:szok:

Agnes no ma troche tych krostek.moglo ja to swedziec skoro miala pampersa na pupie i wiadomo posladki byly spocone.

no i wygralam te rozwe koazki dlamPaulimy:-)

a wczoraj kupilam malej kozaczki u nas w sklepie za 40zl:-)cale na kozuszku:-)
chrzetsny nie kupil jej prezentu na urodziny tylko wczoraj dal kase.myslalam ze da z 50zl a on 100zl sypnal:-D:-D:-D:-D:-D
wiec do tego kupilam jej 5 par grubych rajstop dobrych gatunkowo:tak::tak::tak: po 11zl za sztuke:eek:
ale w tamtym roku bralam z tej samej firmy i sa dobre.tak bym jej takich nie kupila tyle ale ze kasa od chrzestnego to co mi tam:-)

dzis mam dzien otwrty u Pauluiny.nie chce mi sie isc ale pojde.i tak pewnie nic nowego sie nie dowiem,no ale pojde

sasoad dzis dzieci przywiezie wiec jak ogarne chalpuke to pojde z mala na dwor zrobic porzadek z doniczkami,przewietrzy sie bo od poniedzialku nie byla na dworzu przez ten wiatr

a to butki:-)
śliczne te kozaczki:tak:a ile dałaś za te tchibo???? bo w realu na sytoisku tchibo kosztują 119.99:tak:
kochana to początki ja mam prawko już 14 lat i gdybym teraz wsiadła po 2 letniej przerwie to bym się pogubiła:tak::tak::tak:
trzymam kciukasy za pracę:tak:a co wtedy z gabi???

witaj w klubie niedospanych mamusiek;-)
antek przysypia to ja pranie nastawiam obiadek pdszykuje i wypadało by ten syf przed gośćmi ogarnąć:tak::tak:

reklama
Malinka jak poszłabym do pracy to Gabi poki nie pojdzie do przedszkola to bedzie mój mąż albo mama :tak:

idę bo mąż rozdarciuch sie drze ze siedze zamiast pomyslec o obiedzie :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry