reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Dominik w szkole,Wiktoria lezy a Klaudia jeszcze spi:tak:Za oknem piekne sloneczko :-):tak:

ANABUBKA
Moi wszyscy zasypiaja przy zgaszonym swietle:tak::tak::tak:Jak ida spac wieczorem to nie musze sie zachowywac ciszej niz w ciagu dnia bo Ich to wcale nie rusza:no:Jak dziewczynki klade w dzien to przy spuszczonych roletach i przy zamknietych drzwiach i wtedy staram sie byc troszke ciszej ale nie zawsze mi to wychodzi:-)Bo wiadomo trezba cos porobic w domu no i Dominik sie bawi
Ogolnie to sa nauczeni ze zasna mi w kazdych warunkach:tak::tak:

reklama
Co myslicie o takich czapach:confused:Mysle o tej bialej z jasnym rozem:tak::tak::tak:Lub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla dzieci to mi sie podoba ale dla doroslego to jakos nie jestem przekonana
Witam nocną porą,nie nadrobię:no::sorry:,bo coś głowa boli:dry::-(.
Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał:tak::cool::cool2::happy2::happy2:.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50:zawstydzona/y:.
W pracy tak sobie,Julu wywieziony na "służbę " do chrzestnej,bo na 9-tą mam z Olkiem alergologa i na rano do pracy nie muszę:no::cool: tylko potem na 14:30 do18-ej.
M wyjeżdża jutro o 7:14,więc do wtorku Słomianka znowu jestem:tak:.
Gratulacje dla M :tak:
zazdroszczę ci tych rozmow mojego w zaden sposob nie moge namowic, jak mowie kotek powinnismy powaznie porozmawiac to siadamy i... prowadze monolog a on milczy :-:)-:)-:)-:)-(
nie umie mi nic powiedziec mowie mu ze naprawde lepiej byloby mi zeby on powiedzial o co chodzi co go gryzie itd, ale on mi na to : nic :no::no::no::no::no:
nie wiem jak mam z nim gadac

to może poprostu musicie się dotrzeć :confused::confused::confused::confused::confused:

my sie docieramy juz od roku :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a małżeństwem jesteśmy ponad półtora roku a razem jesteśmy już 6 lat (minie 6 listopada :tak::tak::tak::tak:)
i cały czas sie docieramy, naprawde:tak::tak::tak::tak:
czasem tez siadam i mysle sobie ze go nie kocham i ze wogole ja go nie interesuje i ze on jest do dupy albo na odwrot i baaaaaaardzo czesto mysle ze nie powinnismy byc razem, ale potem przychodzi takie tąpnięcie kur** co ty pier****** on cie kocha a ty bez niego zyc nie mozesz no i on przyjezdza i w koło macieju...

jak w piosence wlażł kotek na płotek pier****** go młotek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sorki ze pytam ale czemu pod nieobecnosc pietruszki :confused::confused::confused::confused:
nie trawią się :confused::confused::confused::confused::confused:

nawet dwie widzę :tak::tak::tak:;-);-);-);-)

laska i lasek ;-);-);-);-);-)

ja na szczęście nie miałam tego problemu mieszkam na 1 pietrze i nie chcialo mi sie tarabanic wozka na gore zreszta czarek spał ze mna tylko tydzień czasu (no czasem zasypialam podczas karmienia wiec cześciej)
pozniej spał sam w łóżeczku, i nie usypiałam go nigdy na rękach, nigdy mi sie nie zdażyło usypiać go na rękach dzieki czemu mialam pozniej spokój :tak::tak::tak::tak:

witojcie ja "juz" po pracy dzis sie wynudziłam jak mops, ale co tam ;-);-);-);-)
U nas to tez kiepskoz rozmowa Tylko ze jak my chcemy powaznie pogadac to sie klocimy Wczoraj chcialam zagadac ale Oliwka zasnela o 23 i juz nie mielismy sily gadac Oboje padlismy spac

Wiec Oli usnela o 23 od 2 placz Wiecie jak sie wkurzylam Kurna to dziecko jest jakies dziwne jak mozna spac 3 godziny i sie wydzierac?
G byl nieugiety i stal nad lozeczkiem i mowil do niej ze trzeba spac i ze nie pojdzie do nas do lozka Bo ona raczki wyciagala aby on ja wyciagnal z lozeczka i dal do naszego lozka I po jakis pol godziny placzu zasnela Wczesniej ja jej dalam cherbatke Troche wypila
Teraz sie juz bawi Ide naszykowac jakies ciuchy dla niej bo o 9,15 chce dzwonic do doktorki i jak powie ze jest miejsce to szybko musze nas szykowac i leciec na autobus
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce :tak:

witam porannie
dzisisejsza nocka nie nalezala do udanych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mala poszla o 21 spac a o 2 sie obudzila z placzem.dostala troche pic i przysnela ale nie na dlugo.lezala w lozeczku i plakala nie wiem czemu.o 3 zrobilam jej rzadkie mleko bo chciala,wypila i dalej wyla.wzielam ja do nas do lozka w koncu.krzyczala atylko "mamo mamo" i dalej wyla.przytulialm ja siebie i co chwiel przysnela to znowu ryk.myslalam ze cos ja boli ale nie moglam zlokalizwoac nic.nie wiem moze uszy-ostatnio tez tak miala ze 2 nce plakaala aa w dzien nic i zapalenei uszu,to rok temu.
w koncu jakos kolo 4 rano zasnela i wstala przed 8 .to sie naspaal.wiec dzis pewnie w dzien pojdzie spac

u mnie +3 stopnie,wiatr slaby i takie cieple fajne powietrze,w nocy jakis snieg z deszczem padal ale juz nie ma sladu.jest troche chmur ale tez troche slomnca

Witam i ja
Dominik w szkole,Wiktoria lezy a Klaudia jeszcze spi:tak:Za oknem piekne sloneczko :-):tak:

ANABUBKA
Moi wszyscy zasypiaja przy zgaszonym swietle:tak::tak::tak:Jak ida spac wieczorem to nie musze sie zachowywac ciszej niz w ciagu dnia bo Ich to wcale nie rusza:no:Jak dziewczynki klade w dzien to przy spuszczonych roletach i przy zamknietych drzwiach i wtedy staram sie byc troszke ciszej ale nie zawsze mi to wychodzi:-)Bo wiadomo trezba cos porobic w domu no i Dominik sie bawi
Ogolnie to sa nauczeni ze zasna mi w kazdych warunkach:tak::tak:

ja mam w sumie wszytsko razem-nie mam zadnych drziw oprocz do lazenki i do kotlowni.no i jeden dzielace salon i korytarz ale miedzy kuchnia a saolnem nie ma drzwi.
moja w nocy zasypia przy swietle w kuchni,.bo zawsze wczeniej.ale po ciemnku tez zasnie.zrsezta zawsze gra albo radio albo tv i zasypia bez problemu w halasie.Paulina tez.ile razy my balujemy w pokoju a dziewczyny spia:-D
w dziemn tez zawsze w halasie zasypia,tzn w troche mniejszym niz wieczorem,ale ja w domu normlanie zmywam czy gotuje a mala spi.

tak pytam bo u moich znajomych zeby dziecko wieczorem zasnelo musi byc wszytsko pogaszone i idealna cisza!a jak cos mocniej stuknie to sie budzi dziecko.
u mnieby sie tak nie dalo bo nie moge zamknac pokoju.ale chociaz na dworzu czy na ulicy gdzies jak ma zasnac w wozku toz asnie

Jak dla dzieci to mi sie podoba ale dla doroslego to jakos nie jestem przekonana

Gratulacje dla M :tak:

U nas to tez kiepskoz rozmowa Tylko ze jak my chcemy powaznie pogadac to sie klocimy Wczoraj chcialam zagadac ale Oliwka zasnela o 23 i juz nie mielismy sily gadac Oboje padlismy spac

Wiec Oli usnela o 23 od 2 placz Wiecie jak sie wkurzylam Kurna to dziecko jest jakies dziwne jak mozna spac 3 godziny i sie wydzierac?
G byl nieugiety i stal nad lozeczkiem i mowil do niej ze trzeba spac i ze nie pojdzie do nas do lozka Bo ona raczki wyciagala aby on ja wyciagnal z lozeczka i dal do naszego lozka I po jakis pol godziny placzu zasnela Wczesniej ja jej dalam cherbatke Troche wypila
Teraz sie juz bawi Ide naszykowac jakies ciuchy dla niej bo o 9,15 chce dzwonic do doktorki i jak powie ze jest miejsce to szybko musze nas szykowac i leciec na autobus
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce :tak:

trzymamy kciuki.dobrze bedzie

Ale masz fajnie ze tak szybciutko Tobie usnela:tak::tak::tak:
A nie spala w dzien czy co:confused:

Jak zwykle super
Kurcze co dajesz nowe foteczki to wydaje mi sie ze Oliwka jest coraz bardziej dojrzala:-):tak:

dowikla spała ale tylko 1h :tak::tak::tak::tak::tak:

mi tez tak się zdaje że bardzo szybko się z mienia :tak::tak::tak::tak:

Eeee no,ja jestem :tak:Ale mialam duuzo do nadrobienia

własnie jak ja posżłam spać to wszystkie się zeszły:cool::cool::cool:

Co myslicie o takich czapach:confused:Mysle o tej bialej z jasnym rozem:tak::tak::tak:Lub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro

fajna ale ja bym w takiej nie wyszła na ulicę ,smieszna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co chcesz sobie taką kupić????

Witam nocną porą,nie nadrobię:no::sorry:,bo coś głowa boli:dry::-(.
Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał:tak::cool::cool2::happy2::happy2:.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50:zawstydzona/y:.
W pracy tak sobie,Julu wywieziony na "służbę " do chrzestnej,bo na 9-tą mam z Olkiem alergologa i na rano do pracy nie muszę:no::cool: tylko potem na 14:30 do18-ej.
M wyjeżdża jutro o 7:14,więc do wtorku Słomianka znowu jestem:tak:.

Gratulacje dla M :tak::tak::tak::tak::tak:
Fajna ale nie mój styl.

Witam i ja unas pada snieg:szok::szok:ja ide ubierac sie bo ide do sklepu. Wpadne później

śnieg??? dobrze że u nas nie coś sie słońce przebija :tak::tak::tak::tak:

Dziś znowu jestem wyspana :tak::tak::tak::-):-):-):-)

super ale się cieszę.

Oliwka jak usnęła wczoraj o 20.10 tak wstała dzis o 7.45 rewelacja normalnie :tak::tak::tak::tak:

przebudziła się tylko o 2.00 w nocy,wysikałą się i posżła dalej spać.

wreszcie moje dziecko przestawia się na normalne spanie.

dorota wies co jak Ty tak mówisz o tym spaniem to mi się zdaje ze ona się wybuca w nocy bo chce z Wami spać a wy ją bierzecie za każdym razem do łózka i to chyba w tym lezy problem.przypomina sobie że lezy w łózeczku,wybudza się i domaga się spania a zWami.
takie mam spostzreżenia.
Moim zdaniem wystarczy nie brac ją do Was do łózka.:tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zdje;am malej pampersa bo siku chciala i patrze ze ma wysypke na posladkach.moze ja w nocy swedzialo i daltego plakala?:confused::confused::confused:

tylko nie wiem od czego.proszek i plyn ten sam,nic takiego nie jadla.a pampersow tez juz dluzszy czas uuzywamy dady

zdje;am malej pampersa bo siku chciala i patrze ze ma wysypke na posladkach.moze ja w nocy swedzialo i daltego plakala?:confused::confused::confused:

tylko nie wiem od czego.proszek i plyn ten sam,nic takiego nie jadla.a pampersow tez juz dluzszy czas uuzywamy dady

no to ja też nie wiem od czego może byc ta wysypka :no::no::no::no: a dużo tego? bolec to może ja nie bolało a może tylko swędzi no nie wiem :sorry2:

reklama
Do góry