reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale nadal nie wiem po co to zaswiadczenie z ostatniego miesiaca pracy.skor maja w pit to uwzglednioneprzeczytsłam wszystko od ciebie anabubka z tej strony ministerstwa i na podstawie tego kumam że do rodzinnego i wychowawczego będzie brany dochód za pierwszy i ostatni przepracowany miesiąc u jednego pracodawcy tj za marzec i czerwiec i za pierwszy i ostatni u drugiego pracodawcy tj za lipiec i październikbo to jest podstawa do rodzinnego i wychowawczego albo ja to źle czytam.najgorsze jest w tym to że skoro kja im wysłałam papiery we wrześniu i one były nie kompletne to moim zdaniem oni powinni w ciągu 2-3 tygodni od ich otrzymania rządać uzupełnienia dokumentacji a nie na chwilę przed godziną W
dzwoniłam do ex byłego pracodawcy i wytłumaczyłam mu co i jak jest mi potrzebne na wczoraj świadectwo jego pracy ma ,pit 11 ex musi mieć no bo przecież jakoś się ze skarbówką rozliczał a te zaświadczenia o dochodach "postara" się dziś od księgowej wziąść i ex dostarczyc oby to była prawda to jeszcze zdążędziewczyny proszę o mocne kciukasy żeby się udało wszystko dostarczyć i bym w listopadzie na koncie miała kasę
Malina &&&&
Ach, Anabuba, Helenka od rana z młotkiem gania
trafilam z prezentem
szkoda ze nie anice:-)
To chyba tylko moje sa tak cienko ubieraneOne tylko maja pod kurtka body z dlugim rekawkiem,wiadomo rajstopki,spodnie i buty:-)Dzisiaj chciala Im zalozyc jakies bluzeczki na body to nie chcialay i zalozyly tylko takie kamizeleczki dosyc cienkieNo ale widocznie nie jest Im zimno skoro nie marudza i nie choruja
]
moja ma podkoszulke z krotkim rekaem,na to bluzeczka i kurtka taka srednio ciepla.szalik,czapka rekawiczki.na nogi rajstopki i spodnie i zimowe buty ale poki co takie na polarku.i na tokocyk jak siedzi w wozku
800zl na jedno dziecko???????az tyle?Kochana,ok bedzie to 800zl wiecej:-)Ale licz sie z tym ze mal dziecko ma duuuze potrzeby i z wlasnego doswiadczenia wiem ze duzo sie wtedy wydajeWiec sie zastanow czy z tych 800zl wystarczy na potrzeby niemowlaczka plus na cos innego jeszcze;-):-)
A co ja mam powiedziec hihi:-);-)Ale nie narzekam,siedze w domku i jest ok
Bede trzymala kciuki
ja po oplatach wszelkich i kredytach itd to mam jakis 1tys na 4 osoby
moze teraz po zmninie racy bedzie ciut elpiej,ale to trzeba debet w banku spalacic
Moja Helenka na dwór nosi, podkoszulkę na ramiączka, na to bluzka z długim rekawem. Golfik zamiast szalika. Rajstopy i spodenki. Kurtka zimowa, czapka, kozaki jeszcze jesienne. Jak złapie mróz zakładam dodatkowo sweterek
ja na mroz zakladam spodnie od kombinezonu takie z karczkiem oi do tego cipelejsza kurtka
poza tym czy to -5 czy -15 to juz sie nie odczuwa tak tej roznicy jak nie ma wiatru
no moi cieła nie lubią po mamusi zreszta bo ja tez koszulka bluza i bez kurtki jeszcze bo dla mnie bluza rozpinana to jak kurtka
czeka mnie romans z żelazkiem taki godzinny
a jutro mam gości to tajemnica dla dzieciaków moi rodzice przyjadą mama po raz pierwszy no i oczywiście ona pod nieobecność pietruszki ale zawsze to jakiś krok do przodu:-)
super
Wpadałam tylko napisać dobranoc, paDAM NA PYSK od 6 na nogach, anika dziaj spała po 5 min Jestem wykończona, a M jeszcze nie wrocił do domu
Dobranoc
widacurok tylko na jeden dzien zadzialal
wez ja tym mlotkiem
No i doczekalam sie wynikow i lekarza Wyniki z krwi sa ok Ale lekarka woli jej zrobic jeszcze kilka innych badan w szpitalu
Ale bedziemy tak jakies 2-3 dni tak babka powiedziala Maja jej zrobic USG pobrac jesczez raz krew :-(Laryngolog I 24 godzin kontrolowac mocz Przed 24 h pod cewnikiem i
Jutro rano mam do niej dzwonic Bo juz sa zaklepane terminy i miejsca do szpitala Ale ona tam pracuje i postara sie nas jak najszybciej wsadzic Moze uda sie na jutro Ja bym wolala jak najszybciej Wiec jutro dzwonie i sie dowiem czy jutro Czy w poatek czy w inny dzien
Jak jutro mi rano powie abysmy przyjechaly to pojedzie z nami moja orzyjaciolka Bo G w pracy bedzie On po pracy postara sie do nas przyjechac Dobrze ze nie bede tam dlugo Bo to jest szpital w innym miescie Dosc daleko od nas A my niet samochodu G do pracy Roznie konczy i nie wiem kiedy mialby przyjezdzac Gosci tez niet bo kazdy z tad a szpital w katowicachWiec bede tam z Oli sama Ale ja juz chce tam isc i upewnic sie ze bedzie ok
Po tych dzisiajszych wynikach jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze
bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!
taaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk???????????????????????????Oj szkoda :-( a wiecie ze przy @ tez sie seksowac można ja sprawdziłam i jest dobrze
No a teraz fotki
kobieto ja ti juz wiele mozliwosci wyprobowalam
no ale jestem troch e strasza i mam wieksze doswiadzcenie na pewno
OLIWKA ŚPI :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jakie swietne to uczucie jak dziecko usypia o takiej porze a nie jak zawsze mi usypiała o 22.00 albo i póxniej.
rewelacja ,teraz mam czas już tylko dla siebie.
Właczam sobie Barwwy szczęścia :-):-):-):-):-):-)
moja jak wstaje o 9 to juz w dzien nie spi bo nie poszlaby spac wczesniej jak o 16,a to oznaczaloy siedzenie do polnocy.i dzis poszla spac przed 21:-):-):-):-)
od razy zasnela sama
]ehhhhh.No mówię Wam, masakra, ja wszystko przez mgłę pamiętam, ale pamiętam, straszne rzeżycie dla mnie.
Zastanawiam się ile to 3 miesiące różnicy w mowie u takiego dziecka. Mam wrażenie, że gdyby nie te szczepionki mała gadałaby teraz jak najęta. A tak, wszytko od początku szło.
nic juz nie mow
witajcie wieczorkiem
mały już śpi. dziewczyny poradźcie jak nauczyć małego zasypiania w łóżeczku. jak on mi się wierci po całym łóżeczku i jęczy. nie wiem już czy mam siedzieć przy nim aż zaśnie i nie ruszać czy wyjmować go, ponosić i znowu odkładać. kiedyś ładnie spał, leżał sobie grzecznie, rozglądał się, aż sam usnął. Od czasu jak zaczął ząbkować M zaczął nosić go na rękach (szybciej mu usypiał). wczoraj był naprawdę zmęczony i położyłam go do łóżeczka bez problemu, zasnął w 5 minut, a dzisiaj nie chciał.
Agnes śliczna dziewczynka
Wiki fajne zakupy
Luna coś Ty zrobiła biednemu kotkowi.
Dorota myśl pozytywnie z Oliwką będzie dobrze
kladz go do lozeczka.
lepie posiedziec przy lozeczku nic go na rekachusypiac.mozesz go glaskac po glowce i cos nucic
No nie tylko Malina da Ci wciry, tu cholero jedna, zachudziłaś się na szkapę, cyce nic ci nie spadły, odstrzelona, wypindrzona i jeszce śmie cos tu kwestionować nasze zdanie-poczekaj, bo napuszcze na ciebie miotłe Anabubki!!!
oja nalje!!!!!!!!!!!
]
Witam nocną porą,nie nadrobię,bo coś głowa boli:-(.
Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50.
W pracy tak sobie,Julu wywieziony na "służbę " do chrzestnej,bo na 9-tą mam z Olkiem alergologa i na rano do pracy nie muszę tylko potem na 14:30 do18-ej.
M wyjeżdża jutro o 7:14,więc do wtorku Słomianka znowu jestem.
gartylacje!!!!!!!!!!
moj za 2tygodnie ma testy
tez trzymajcie ocno kciuki
my sie docieramy juz od roku
a małżeństwem jesteśmy ponad półtora roku a razem jesteśmy już 6 lat (minie 6 listopada )
i cały czas sie docieramy, naprawde
czasem tez siadam i mysle sobie ze go nie kocham i ze wogole ja go nie interesuje i ze on jest do dupy albo na odwrot i baaaaaaardzo czesto mysle ze nie powinnismy byc razem, ale potem przychodzi takie tąpnięcie kur** co ty pier****** on cie kocha a ty bez niego zyc nie mozesz no i on przyjezdza i w koło macieju...
j
my w sumie razem 11 lat i tez bywa bardzo ciezko
laski a mama takie pytanie przy jakim switle zasypiaja wasze dzieci?czy przy lampce czy w ciemnosci?czy w calkowitej ciszy czy w halasie tez?
Marta1981
Rodzyneczka
Anabuba,&&& masz jak w banku;-).Mój tylko praktyczny miał.
Natalineczka555
kocham kochać :)
ja mam taka lame solną 25 wat wiec malo pradu a przy okazji jod wydziela wiec jest zdrowo przy tej lampce zawsze maly zasypia i ja teżlaski a mama takie pytanie przy jakim switle zasypiaja wasze dzieci?czy przy lampce czy w ciemnosci?czy w calkowitej ciszy czy w halasie tez?
tak wiec cala noc sie ta nasza lampeczka pali
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra,ja mykam,bo o 6-ej pobudka.Miłej nocki wszystkim.
Marta1981
Rodzyneczka
Pierwsza,hehe;-)!
M wysłany na pociąg i przez tydzień słomianką jestem.
M wysłany na pociąg i przez tydzień słomianką jestem.
maltanka
Fanka BB :)
druga:-):-):-);-)
witajcie
wpadłam się tylko przywitać.
młody mi właśnie wstał, lecę dać mu jeść i może jeszcze przyśnie.
nocka przespana
hmmmm nie w moim stylu
Marta gratulacje dla M
u mnie we wtorek mama zdała prawko. będzie miał kto dodatkowo nas wozić:-)
zajrzę później
witajcie
wpadłam się tylko przywitać.
młody mi właśnie wstał, lecę dać mu jeść i może jeszcze przyśnie.
nocka przespana
Co myslicie o takich czapachMysle o tej bialej z jasnym rozemLub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
hmmmm nie w moim stylu
Witam nocną porą,nie nadrobię,bo coś głowa boli:-(.
Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50.
Marta gratulacje dla M
u mnie we wtorek mama zdała prawko. będzie miał kto dodatkowo nas wozić:-)
zajrzę później
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Fajna ale nie mój styl.Co myslicie o takich czapachMysle o tej bialej z jasnym rozemLub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
Witam i ja unas pada sniegja ide ubierac sie bo ide do sklepu. Wpadne później
Podziel się: