reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla no to masz super pore na jedzenie kolacji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na polasacie leci mecz,M wie że ja nienawidzę i poszedł oglądac na dół do mojego taty :tak::tak::tak::tak::tak:

Edit:
dobra nikogo nie ma to ja tez spadam,nie będe tu sam pzreciez siedzieć.ide spać.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj szkoda :tak::tak::-( a wiecie ze przy @ tez sie seksowac można :-p:-p:-p:-p:sorry::sorry::sorry2::sorry2:ja sprawdziłam i jest dobrze
No a teraz fotki
Super zakupki:-):tak:No i niezla niespodzianke Tobie mezulek sprawił:tak::tak:

OLIWKA ŚPI :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jakie swietne to uczucie jak dziecko usypia o takiej porze a nie jak zawsze mi usypiała o 22.00 albo i póxniej.

rewelacja ,teraz mam czas już tylko dla siebie.

Właczam sobie Barwwy szczęścia :-):-):-):-):-):-)
Ale masz fajnie ze tak szybciutko Tobie usnela:tak::tak::tak:
A nie spala w dzien czy co:confused:

a ja dzis na kolację zrobiłam pastę jajeczną,ale Oliwka się zajadała,pyszna mniam mniam :tak::tak::tak::tak:zjadła aż prawie 2 kanapki :tak::tak::tak::tak::tak::-)
uwielbiam paste jajeczna:tak::tak::tak:mniam,mniam
Ostatnio sobie kupilam taka mala i sama cala wpierdzielilam smarujac nia chleb-pycha:tak::tak::tak:
A to moja Kochana Psota :-):-):-):-)
Jak zwykle super
Kurcze co dajesz nowe foteczki to wydaje mi sie ze Oliwka jest coraz bardziej dojrzala:-):tak:
A to teraz wam poaze moją foteczke tak na odmienne
i mojego m tylko zasłonił sie piwkiem bo nie chciał dac sie sfotografowac:dry:
WIKI
Fiu,fiu:-):tak:Wygladasz bosko
A M to lepiej schowaj przed nami hehe

dobra nikogo nie ma to ja tez spadam,nie będe tu sam pzreciez siedzieć.ide spać.:-)
Eeee no,ja jestem :tak:Ale mialam duuzo do nadrobienia

Witam nocną porą,nie nadrobię:no::sorry:,bo coś głowa boli:dry::-(.
Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał:tak::cool::cool2::happy2::happy2:.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50:zawstydzona/y:.
W pracy tak sobie,Julu wywieziony na "służbę " do chrzestnej,bo na 9-tą mam z Olkiem alergologa i na rano do pracy nie muszę:no::cool: tylko potem na 14:30 do18-ej.
M wyjeżdża jutro o 7:14,więc do wtorku Słomianka znowu jestem:tak:.

Dzięki za kciukasy,na 4 zdających tylko jeden z placu nie wyjechał a M zdał:tak::cool::cool2::happy2::happy2:.W formularzu z egzaminu miał tylko jeden negatyw - wyprzedzał i przekroczył prędkość 62/50:zawstydzona/y:.
W pracy tak sobie,Julu wywieziony na "służbę " do chrzestnej,bo na 9-tą mam z Olkiem alergologa i na rano do pracy nie muszę:no::cool: tylko potem na 14:30 do18-ej.
Gratulacje dla M:tak::tak::tak:

Co myslicie o takich czapach:confused:Mysle o tej bialej z jasnym rozem:tak::tak::tak:Lub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
Ale odjechane. No nie mój styl, to na pewno, ale u kogos, no usmiech murowany, pozytywna czapa jak nic!!!

No to gratulacje dla męża! Za zdanie nie za pęd, hihi, bo toć to pęd nad pędy-przesadzają-jak wyprzedzić bez gazu?

Przekazane.I na placu mu raz zgasł,bo nie miał wyczucia do Toyoty Rav4,na kursie to Oplem Frontierą jeździł.Ale najważniejsze,że ma to już za sobą:tak::huh::huh::huh:.
Co do czapki,to fajowska i każdy kto ją kupi,i fotę na NK wrzuci to u Intrygantki się na blogu znajdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja napiszę ci tak ja mam 2 dzieci z poprzedniego związku poczęte z big miłości i kiedy przychodziły na świat było między nami dobrze kochaliśmy się.rozstaliśmy się bo to ja odeszłam pokochałam innego ....
ale wiem jedno że gdybym wiedziała że jest między nami nie tak na starcie to bym się na dziecko nie decydowała mimo wielkiej chęci:no::no::no:
z pietruszką mamy antka kochamy się ogromnie jest dobrze ale uwierz mi w ubiegłym roku na początku naszego wspolnego mieszkania ,ciąży myślałam boze w co ja się wpakowałam jestt źle odejdę i co 3 dzieci:szok::szok::szok:jak ja dam radę:confused:na szczęście nasze problemy były przejsciowe tzw docieranie się,wspólne mieszkanie inne patrzenie początkowo ja miałam już 2 dzieci w tym dorastającego syna pietruszka nie miał pojęcia jak do nich dotrzeć szczególnie do adama z julką nie miał problemu bo ona jest tylko rok starsza od jego córki ale było kiepsko wyła,m non top nic mi się nie chciało gryzłam się od środka.aż nadszedł sądny dzień 1 listopad 2008 chwilę przed porodem.nie było dzieci w domu i mieliśmy mega poważną rozmowe taką od podszewki szczerą bez ozdobników co boli co nie tak powiedziałam że mm dość że jak tak dalej pójdzie to odchodzę że nie czuję sie dobrze pewnie bezpiecznie a to podstawa związku on powiedział mi co jego boli czego nie znosi co go drażni były łzy bolało ale pomogło zakończyliśmy to sexem a mieliśmy dłuuugą abstynencję i powiem ci że nas to uzdrowiło pomogło a wspólny poród i to jaki jest piotr na codzień utwierdzają mnie w przekonaniu że gdybyśmy wtedy nie przeprowadzili tak szczerej rozmowy nie było by już nas a szkoda bo kochamy się bardzo:tak:a co najważniejsze wyciągneliśmy z tego wnioski dziś nie pozwalamy by nawarstwiły się nam problemy , kłopociki jeżeli któreś coś boli albo uważa że coś jest nie tak to rozmawiamy o tym na bierząco od ręki najczęściej jest to szczera rozmowa wieczorem kiedy dzieci śpią i można spokojnie pogadać:tak:
i każde z nas nauczyło się szanować i respektować poglądy drugiego:tak:
a zanim padło między nami magiczne KOCHAM była przyjaźń a dla mnie to podstawa mieć w partnerze kochanka przyjaciela kompana:tak:
przepraszam za długi wywód ale to tyle ode mnie :tak:
zazdroszczę ci tych rozmow mojego w zaden sposob nie moge namowic, jak mowie kotek powinnismy powaznie porozmawiac to siadamy i... prowadze monolog a on milczy :-:)-:)-:)-:)-(
nie umie mi nic powiedziec mowie mu ze naprawde lepiej byloby mi zeby on powiedzial o co chodzi co go gryzie itd, ale on mi na to : nic :no::no::no::no::no:
nie wiem jak mam z nim gadac
Ciesze sie ze wam sie udalo No nie mialas lekko
Wiesz co z moim G juz nieraz powanie rozmawialismy i przwaznie konczy sie to klotnia
Bojsie ze jakbym podjela jeszcze raz kolejna taka rozmowe to zas byloby tak samo Ale mysle ze warto podjac taka rozmowe jak myslimy o drugim dziecku
Warto byloby to wszystko przedyskutowaz jeszcze raz Moze in= nam sie uda po takiej rozmowie jaka wy mieliscie :tak:
No elansie dzieci spia a rodzice rozmwaiaja U nas tego nie ma :no:MUSZE TO WPROWADZIC musze ja zaczac taka rozmowe Dzieki za motywacje

NATALINECZKA 3 marca 2010 roku bedzie 3 lata po slubie wiec nie tak dlugo A jestesmy ze soba od 15 sierpnia 2003 roku Zamieszkalismy ze soba pod koniec roku 2004 czyli juz dosc dlugo mieszkamy razem
to może poprostu musicie się dotrzeć :confused::confused::confused::confused::confused:

my sie docieramy juz od roku :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a małżeństwem jesteśmy ponad półtora roku a razem jesteśmy już 6 lat (minie 6 listopada :tak::tak::tak::tak:)
i cały czas sie docieramy, naprawde:tak::tak::tak::tak:
czasem tez siadam i mysle sobie ze go nie kocham i ze wogole ja go nie interesuje i ze on jest do dupy albo na odwrot i baaaaaaardzo czesto mysle ze nie powinnismy byc razem, ale potem przychodzi takie tąpnięcie kur** co ty pier****** on cie kocha a ty bez niego zyc nie mozesz no i on przyjezdza i w koło macieju...
Dowikla ,a to ze szczypiorak agentka:-D:-D:-D:-Dteż sobie pogodę na striptis wybrała:-D:-D

Malinka trzymam kciuki

MH mojej szwagierki syn jak miał z 2 latka dorwał sie do młotka gdzieś na podwórzu,nawinął sie kotek i dostał młotkiem w głowe ,niby lekko ,ale wystarczyło,kotka już nie ma wsród nas ,a Szymon do tej pory nie wie co zrobił ,bo on nie pamięta ,a przeież nikt mu tego nie powie,po prostu splot niezbyt dobrych okoiczności:szok:
jak w piosence wlażł kotek na płotek pier****** go młotek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no moi cieła nie lubią po mamusi zreszta bo ja tez koszulka bluza i bez kurtki jeszcze :confused:bo dla mnie bluza rozpinana to jak kurtka:-D:-D
czeka mnie romans z żelazkiem taki godzinny:confused:
a jutro mam gości to tajemnica dla dzieciaków moi rodzice przyjadą mama po raz pierwszy no i oczywiście ona pod nieobecność pietruszki ale zawsze to jakiś krok do przodu:-)
sorki ze pytam ale czemu pod nieobecnosc pietruszki :confused::confused::confused::confused:
nie trawią się :confused::confused::confused::confused::confused:
A to moja Kochana Psota :-):-):-):-)
nawet dwie widzę :tak::tak::tak:;-);-);-);-)
A to teraz wam poaze moją foteczke tak na odmienne
i mojego m tylko zasłonił sie piwkiem bo nie chciał dac sie sfotografowac:dry:
laska i lasek ;-);-);-);-);-)
AGNES JA SIE NIE GNIEWAM przeciez moglabym wam tego nie pisac a pisze jak jest Wiem ze jestem niekonsekwentna Rzn ucze sie pomalu tego Przy nie dawaniu jej mleka w nocy tez sie tego ucze
Mysle sobie ze jak ucichnie juz to z tym szpitalem to wezme sie za Oliwki usypianie
]
Mysle zeby dziewczyny jesczze raz napisaly o swoich sposobach Chyba nie zasmiecimy tym bb :-)
ja na szczęście nie miałam tego problemu mieszkam na 1 pietrze i nie chcialo mi sie tarabanic wozka na gore zreszta czarek spał ze mna tylko tydzień czasu (no czasem zasypialam podczas karmienia wiec cześciej)
pozniej spał sam w łóżeczku, i nie usypiałam go nigdy na rękach, nigdy mi sie nie zdażyło usypiać go na rękach dzieki czemu mialam pozniej spokój :tak::tak::tak::tak:

witojcie ja "juz" po pracy dzis sie wynudziłam jak mops, ale co tam ;-);-);-);-)

Co myslicie o takich czapach:confused:Mysle o tej bialej z jasnym rozem:tak::tak::tak:Lub sa jeszcze takie kroliczki i mi podoba sie tez biala z jasnym rozem lub ewentualnie biala z fioletem
ODJECHANA czapka MYSZKA bardzo ciepła polecam!!! (801316576) - Aukcje internetowe Allegro
a to dla ciebie czy dla szczypiorków:confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-)
No to gratulacje dla męża! Za zdanie nie za pęd, hihi, bo toć to pęd nad pędy-przesadzają-jak wyprzedzić bez gazu?
:tak::tak::tak::tak::tak: zgadzam sie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Przekazane.I na placu mu raz zgasł,bo nie miał wyczucia do Toyoty Rav4,na kursie to Oplem Frontierą jeździł.Ale najważniejsze,że ma to już za sobą:tak::huh::huh::huh:.
Co do czapki,to fajowska i każdy kto ją kupi,i fotę na NK wrzuci to u Intrygantki się na blogu znajdzie.
jakiej intrygantki:confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry