reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
luna o jakich szczepionkach mówisz??????
zobaczysz I twoja niedługo sie rozgada :tak::tak::tak::tak:

Oliwka też niedawno zaczęła gadac ajk najeta,jeszzce niedawno pojedyncze słowa,potem zaczęła wszystko powtarzać a teraz już gada zdaniami prostymi ,w sumie zaczęła z dnia na dzień :tak::tak::tak::tak::tak:

dorota ja widziałąm twój post tylko że my sms-owałyśmy to dlatego juz nic nie pisałm bo nie chciałam powielac tego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No własnie Luna o jakich szczepionkach bo tez sie zastanawiam:eek::eek:
a i zgadzam sie z Agą jeszcze sie Wiki rozgada ja mam sąsiadke która ma teraz to ona ma juz 5 lat ale jak miała 3 latka to jak cos gadała to tylko tak szybko dulu dulu i tak w kółko a Martynka juz jak rok skonczyła to mówiła pełnymi zdaniami tak ze każde dziecko jest inne o a własnie Martynka mówiła juz jak skonczyła rok a Kamilek nic nie mówi tylko takie pojedyncze wyrazy typu Mama,Tama dac nie tak, no itam jeszcze pare innych czekaj cierpliwie

A to moja Kochana Psota :-):-):-):-)

Załączniki

• DSC04743.jpg
    DSC04743.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC04744.jpg
    DSC04744.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC04747.jpg
    DSC04747.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 21
oj i to bardzo lubi sie fotografować jak tylko widzi aparat to już sie ustawia ,nawet wybiera sobie miejsca gdzie ma jej zdjęcie zrobić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Haus sie zaczął
No to bedzie modelka no zaczą sie ide oglądac

A to teraz wam poaze moją foteczke tak na odmienne
i mojego m tylko zasłonił sie piwkiem bo nie chciał dac sie sfotografowac:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie wieczorkiem

mały już śpi. dziewczyny poradźcie jak nauczyć małego zasypiania w łóżeczku. jak on mi się wierci po całym łóżeczku i jęczy. nie wiem już czy mam siedzieć przy nim aż zaśnie i nie ruszać czy wyjmować go, ponosić i znowu odkładać. kiedyś ładnie spał, leżał sobie grzecznie, rozglądał się, aż sam usnął. Od czasu jak zaczął ząbkować M zaczął nosić go na rękach (szybciej mu usypiał). wczoraj był naprawdę zmęczony i położyłam go do łóżeczka bez problemu, zasnął w 5 minut, a dzisiaj nie chciał.:no:

Agnes śliczna dziewczynka
Wiki fajne zakupy
Luna coś Ty zrobiła biednemu kotkowi.
Dorota myśl pozytywnie z Oliwką będzie dobrze

reklama
Do góry