wiktoria12
Mama i żona :)
Oj szkoda :-( a wiecie ze przy @ tez sie seksowac można ja sprawdziłam i jest dobrzehej Wiki, fajna niespodzianka, i bardzo Ci teraz potrzebna...
Szkoda, że ten wspólny czas tak szybko leci...
No a teraz fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj szkoda :-( a wiecie ze przy @ tez sie seksowac można ja sprawdziłam i jest dobrzehej Wiki, fajna niespodzianka, i bardzo Ci teraz potrzebna...
Szkoda, że ten wspólny czas tak szybko leci...
Ale tu pustki
My zjedlismy obiadek i ja poszlam sie wykapac:-)pozniej ze smieciami i od razu na papieroska;-)
Teraz mlodz sobie koloruja kolorowanki-ciekawe jak dlugo wiec mam troszke luzu
Myslalam ze bede miala czytania a czytania a tu tylko jeden post
Moje dziewczynki zalozyly sobie czapki w domu,kazaly je zawiazac i tak chodza
MALINUS
Ty nie nosisz jeszcze kutkiPogieło Cie babulcu Ty jeden
Popraw mi sie szybciutko
Witajcie!
Ja jestem po pracy. Maksio nie chciał opiekunce usnąć i w koncu padł o 15.30 i spał 3 godziny musialam go budzic!
Wpadałam tylko napisać dobranoc, paDAM NA PYSK od 6 na nogach, anika dziaj spała po 5 min Jestem wykończona, a M jeszcze nie wrocił do domu
Dobranoc
To Wera mówi już " czesc mamo"? Bomba!
moja czesc i mamo powie, ale nie razem
Jest okazja, to siewyspowiadam
Jak byłam mała, miałam 5 lat byłam u ciotki na mazurach na wakacjach. Kochałam kotki, a tam zawsze cała mamsa kociaków, jednego sobie przygarnęłam. Siedziałam sobie na schodach pod domem z kotkiem na kolanach, a ten miał i miał, ciotka drzemka poobiednia-krzyczy ucisz kota, ja chce spac- nożycie. Stało wiadro z wodą to kota do wody, żeby nie miałczał, no pod wodą to o n nie miałczał. W końcu ciotka przyszła, patrzy, a kot ledwo żywy, położyła go na słońcu, ale biedak oślepł w szoku, w końcu zdechł. Trauma na całe życie!!!
wiki no wreszcie się pojawiłaśWitajcie dawno mnie nie było ale postaram sie teraz wpadac częściej moje bobaski jak zwykle spią ja zaraz ide na Na wspólnej ale taka jakas przybita dzisiaj jestem ale to chyba przez to ze mąż pojechał :-( :-( a musze wam sie pochwalic ze kupilismy lodówke nowy dywan do kuchni i m kupił mi telefon taką małą niespodzianke mi zrobił zaraz wżuce fotki
PS. witam nowe mamusie
Pojechał dzisiaj o 10:30 do krakowa z krakowa do warszawy i z warszawy do helsinek pewnie juz są po odprawie i pojadą na mieszkanie więdz gdzies na 23-24:00 powinni byc na miejscu .wiki fajne zakupy,telefon super ja zawsze mam sentyment do noki teraz tez mam nokie i jakoś najbardziej mi odpowiada
to kiedy M pojechał?
a kiedy teraz zjedzie?pewnie na święta tak?
A ja ogladam na wspólnejOLIWKA ŚPI :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jakie swietne to uczucie jak dziecko usypia o takiej porze a nie jak zawsze mi usypiała o 22.00 albo i póxniej.
rewelacja ,teraz mam czas już tylko dla siebie.
Właczam sobie Barwwy szczęścia :-):-):-):-):-):-)
No mówię Wam, masakra, ja wszystko przez mgłę pamiętam, ale pamiętam, straszne rzeżycie dla mnie.moja Oliwka tez tak zawsze mówi jak wstanie
cześć mamo,śpisz?obudź się
stałe teksty poranne mojego dziecka
o ty sadystko jedna,jak mogłaś ??? wiesz co nie spodziewałabym sie tego po Tobie,małego biednego kotecka
Dobrze ze jestes dobrej mysli i ze wniki są dobre duzo zdrówka dla was i bedzie wyszystko dobrze bo musi bycNo to niezle Klaudio pokazala A wlasnie mialam zapytac W jaki wozku je wozisz?Takim podwojnym ?
Ja to moja cieplo ubueram nie wiem sama dlaczego Ja mysle ze jej zimno hihihi
Powodzenia w szukaniu domku dla kotka
No to pocieszylas mnie z tym wozkiem
No i doczekalam sie wynikow i lekarza Wyniki z krwi sa ok Ale lekarka woli jej zrobic jeszcze kilka innych badan w szpitalu
Ale bedziemy tak jakies 2-3 dni tak babka powiedziala Maja jej zrobic USG pobrac jesczez raz krew :-(Laryngolog I 24 godzin kontrolowac mocz Przed 24 h pod cewnikiem i
Jutro rano mam do niej dzwonic Bo juz sa zaklepane terminy i miejsca do szpitala Ale ona tam pracuje i postara sie nas jak najszybciej wsadzic Moze uda sie na jutro Ja bym wolala jak najszybciej Wiec jutro dzwonie i sie dowiem czy jutro Czy w poatek czy w inny dzien
Jak jutro mi rano powie abysmy przyjechaly to pojedzie z nami moja orzyjaciolka Bo G w pracy bedzie On po pracy postara sie do nas przyjechac Dobrze ze nie bede tam dlugo Bo to jest szpital w innym miescie Dosc daleko od nas A my niet samochodu G do pracy Roznie konczy i nie wiem kiedy mialby przyjezdzac Gosci tez niet bo kazdy z tad a szpital w katowicachWiec bede tam z Oli sama Ale ja juz chce tam isc i upewnic sie ze bedzie ok
Po tych dzisiajszych wynikach jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze
O ty teraz doczytałam co ty biednemu kotkowi zrobiłaśNo mówię Wam, masakra, ja wszystko przez mgłę pamiętam, ale pamiętam, straszne rzeżycie dla mnie.
Zastanawiam się ile to 3 miesiące różnicy w mowie u takiego dziecka. Mam wrażenie, że gdyby nie te szczepionki mała gadałaby teraz jak najęta. A tak, wszytko od początku szło.