reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i ja też dotarłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Oliwka juz lezy w łóżeczku spokojnie o dziwo i ziewa więc jest git,zaczęłam ją przestawiac na wcześniejsze chodzenie spać i mniej spania w dzień i na razie się udaje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a więc poodpisuję teraz troszkę :-p:-p:-p:-p:-p

Ale tu pustki:szok::szok::szok:
My zjedlismy obiadek i ja poszlam sie wykapac:-):tak:pozniej ze smieciami i od razu na papieroska;-)
Teraz mlodz sobie koloruja kolorowanki-ciekawe jak dlugo wiec mam troszke luzu:tak::tak::tak:
Myslalam ze bede miala czytania a czytania a tu tylko jeden post:szok::szok::szok:

Moje dziewczynki zalozyly sobie czapki w domu,kazaly je zawiazac i tak chodza:-D:-D:-D

A Ty znowu fajczysz :cool::cool::cool::cool::cool:

nie zagorąco im w tych czapkach :-D:-D:-D:-D:-D oj one zawsze cos wymyslą jak to szczypiorki :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

MALINUS
Ty nie nosisz jeszcze kutki:confused::szok::szok::szok:Pogieło Cie babulcu Ty jeden:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Popraw mi sie szybciutko

dowikla ma rację ,popraw się :tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie!

Ja jestem po pracy. Maksio nie chciał opiekunce usnąć i w koncu padł o 15.30 i spał 3 godziny:szok::szok::szok::szok: musialam go budzic!

no to nieźle :szok::szok::szok::szok: to o której on Ci pójdzie spać na noc?:szok::szok::szok::szok: współczuję siedzenia do późna,troche bym sie wkurzyła na ta opiekunke za takie późne spanie :tak::tak::tak:

Wpadałam tylko napisać dobranoc, paDAM NA PYSK :no: od 6 na nogach, anika dziaj spała po 5 min :wściekła/y: Jestem wykończona, a M jeszcze nie wrocił do domu :no:

Dobranoc :tak:

To Wera mówi już " czesc mamo"? Bomba!
moja czesc i mamo powie, ale nie razem:no:

moja Oliwka tez tak zawsze mówi jak wstanie :tak::tak::tak:
cześć mamo,śpisz?obudź się :tak::tak::tak::tak:
stałe teksty poranne mojego dziecka :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Jest okazja, to siewyspowiadam
Jak byłam mała, miałam 5 lat byłam u ciotki na mazurach na wakacjach. Kochałam kotki, a tam zawsze cała mamsa kociaków, jednego sobie przygarnęłam. Siedziałam sobie na schodach pod domem z kotkiem na kolanach, a ten miał i miał, ciotka drzemka poobiednia-krzyczy ucisz kota, ja chce spac- nożycie. Stało wiadro z wodą to kota do wody, żeby nie miałczał, no pod wodą to o n nie miałczał. W końcu ciotka przyszła, patrzy, a kot ledwo żywy, położyła go na słońcu, ale biedak oślepł w szoku, w końcu zdechł. Trauma na całe życie!!!

o ty sadystko jedna,jak mogłaś ??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiesz co nie spodziewałabym sie tego po Tobie,małego biednego kotecka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie dawno mnie nie było ale postaram sie teraz wpadac częściej moje bobaski jak zwykle spią ja zaraz ide na Na wspólnej ale taka jakas przybita dzisiaj jestem ale to chyba przez to ze mąż pojechał :-( :-( a musze wam sie pochwalic ze kupilismy lodówke nowy dywan do kuchni i m kupił mi telefon taką małą niespodzianke mi zrobił zaraz wżuce fotki

PS. witam nowe mamusie
wiki no wreszcie się pojawiłaś :tak::tak::tak::tak:

a myslałąm dzis o Tobie że Cię nie ma i miałam wieczorkiem pisać gdzie sie podziewasz kobito :-p:-p:-p:-p:-p

fajna niespodzianka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:chwal się :-p

wiki fajne zakupy,telefon super ja zawsze mam sentyment do noki teraz tez mam nokie i jakoś najbardziej mi odpowiada:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to kiedy M pojechał?
a kiedy teraz zjedzie?pewnie na święta tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiki fajne zakupy,telefon super ja zawsze mam sentyment do noki teraz tez mam nokie i jakoś najbardziej mi odpowiada:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to kiedy M pojechał?
a kiedy teraz zjedzie?pewnie na święta tak?
Pojechał dzisiaj o 10:30 do krakowa z krakowa do warszawy i z warszawy do helsinek pewnie juz są po odprawie i pojadą na mieszkanie więdz gdzies na 23-24:00 powinni byc na miejscu .
To zależy jak nie zwolnią go (bo duzo osób zwalniają bo robota sie kończy)to przyjedzie 20 grudnia no a jak zwolnią to 20 listopada ale mam nadzieje ze nie zwolnią i bedzie robił dalej :tak:bo wiadomo bez kasy ani rusz a moze porobi do konca umowy bo później bedzie miał 2 miesięczną przerwe i bedzie 2 miesiące w domku:tak::tak:

OLIWKA ŚPI :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jakie swietne to uczucie jak dziecko usypia o takiej porze a nie jak zawsze mi usypiała o 22.00 albo i póxniej.

rewelacja ,teraz mam czas już tylko dla siebie.

Właczam sobie Barwwy szczęścia :-):-):-):-):-):-)

moja Oliwka tez tak zawsze mówi jak wstanie :tak::tak::tak:
cześć mamo,śpisz?obudź się :tak::tak::tak::tak:
stałe teksty poranne mojego dziecka :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

o ty sadystko jedna,jak mogłaś ??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiesz co nie spodziewałabym sie tego po Tobie,małego biednego kotecka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mówię Wam, masakra, ja wszystko przez mgłę pamiętam, ale pamiętam, straszne rzeżycie dla mnie.

Zastanawiam się ile to 3 miesiące różnicy w mowie u takiego dziecka. Mam wrażenie, że gdyby nie te szczepionki mała gadałaby teraz jak najęta. A tak, wszytko od początku szło.

AGNES super ze Oliwka juz spi Zazdroszcze :-)

Mojego posta o szpitalu i wynikach badan chyba nikt nie zauwazyl?
:-( zart Dobra ide kaszke dac niince Padam na twarz Mam nadzieje ze ze soaniem bedzie dzis ok

luna o jakich szczepionkach mówisz??????
zobaczysz I twoja niedługo sie rozgada :tak::tak::tak::tak:

Oliwka też niedawno zaczęła gadac ajk najeta,jeszzce niedawno pojedyncze słowa,potem zaczęła wszystko powtarzać a teraz już gada zdaniami prostymi ,w sumie zaczęła z dnia na dzień :tak::tak::tak::tak::tak:

dorota ja widziałąm twój post tylko że my sms-owałyśmy to dlatego juz nic nie pisałm bo nie chciałam powielac tego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
No to niezle Klaudio pokazala A wlasnie mialam zapytac W jaki wozku je wozisz?Takim podwojnym ?
Ja to moja cieplo ubueram nie wiem sama dlaczego Ja mysle ze jej zimno hihihi

Powodzenia w szukaniu domku dla kotka

No to pocieszylas mnie z tym wozkiem :-p

No i doczekalam sie wynikow i lekarza :tak:Wyniki z krwi sa ok Ale lekarka woli jej zrobic jeszcze kilka innych badan w szpitalu :sorry:
Ale bedziemy tak jakies 2-3 dni tak babka powiedziala Maja jej zrobic USG pobrac jesczez raz krew :-(Laryngolog I 24 godzin kontrolowac mocz Przed 24 h pod cewnikiem i:sorry2:
Jutro rano mam do niej dzwonic Bo juz sa zaklepane terminy i miejsca do szpitala Ale ona tam pracuje i postara sie nas jak najszybciej wsadzic Moze uda sie na jutro Ja bym wolala jak najszybciej :tak:Wiec jutro dzwonie i sie dowiem czy jutro Czy w poatek czy w inny dzien
Jak jutro mi rano powie abysmy przyjechaly to pojedzie z nami moja orzyjaciolka Bo G w pracy bedzie On po pracy postara sie do nas przyjechac Dobrze ze nie bede tam dlugo Bo to jest szpital w innym miescie Dosc daleko od nas A my niet samochodu G do pracy Roznie konczy i nie wiem kiedy mialby przyjezdzac Gosci tez niet bo kazdy z tad a szpital w katowicachWiec bede tam z Oli sama Ale ja juz chce tam isc i upewnic sie ze bedzie ok

Po tych dzisiajszych wynikach jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze :tak:
Dobrze ze jestes dobrej mysli i ze wniki są dobre duzo zdrówka dla was i bedzie wyszystko dobrze bo musi byc:tak:
No mówię Wam, masakra, ja wszystko przez mgłę pamiętam, ale pamiętam, straszne rzeżycie dla mnie.

Zastanawiam się ile to 3 miesiące różnicy w mowie u takiego dziecka. Mam wrażenie, że gdyby nie te szczepionki mała gadałaby teraz jak najęta. A tak, wszytko od początku szło.
O ty teraz doczytałam co ty biednemu kotkowi zrobiłaś :-D:-D:-D

Do góry