MALINKA mnie oni tez wkurzyli bo w listopadzie dostane jeszcze zalegla wyplate z pracy za kilka dni ale jak liczylam to bedzie tego maks 350 zl I juz nic w listopadzie nie dostane :-(
Dopiero pod koniec grudnia juz po swietach maja mi zaplacic za 2,5 misieca Ale za co ja do grudnia zyc bede to ich to nie obchodzi Rachunkow tez mamu masakrycznie duzo Wynajmujemy mieszkanie I G splaca alimenty Ona ma 2 dzieci z poprzedniego malzenstwa
Jak tak liczylam to mnie by sie oplacalo aby zajsc teraz w ciaze To bym przerwala wychowawczy Umowe mam do konca stycznia 2010 I musieliby mi ja przedluzyc do ndia porodu Pozniej maciezynski Wiec tak do konca roku 2010 mialam bym jakies 800 zl mojej wypkaty A to juz duzo Pozniej od 2011 bezrobotny I jakos by to bylo A w 2011 Oliwka poszlaby do 3 latkow Drugie dziecko do roczkow do zlobka a ja do pracy gdzies Plan jest ale nie wiem co z tym planem zrobic :-)
Kochana,ok bedzie to 800zl wiecej:-)Ale licz sie z tym ze mal dziecko ma duuuze potrzeby i z wlasnego doswiadczenia wiem ze duzo sie wtedy wydajeWiec sie zastanow czy z tych 800zl wystarczy na potrzeby niemowlaczka plus na cos innego jeszcze;-):-)
A co ja mam powiedziec hihi:-);-)Ale nie narzekam,siedze w domku i jest okPopieram, popieram Z samą Helenka to mogłam wszystko, a teraz lipa
A, że Aniki do złoba nie poślę Więc jeszcze dwa latka w domku Ale dobrze mi z tym
Bede trzymala kciukiDobra spadam nas szykowac za pol godziny wychodzimy 3 majcie caly czas kciuki Do pozniej
Ale bym sobie zjadla takie cosMniam,mniam:-)Ja dziś na obiad zapodałam medaliony z indyka pieczone we foli z cebulką w piekarniku ,no nic nie trzeba było robić ,bo największa praca to obranie i pokrojenie cebuli ,a jakie dobrei beztłuszczowe,a ponieważ mój m ma teraz obsesje na punkcie zdrowego odżywiania nie marudzi teraz że za chude ,itd,kiedyś o zupe na kostce rosołowej sie awanturował teraz sie cieszy ze zdrowo-zwariować mozna
Ale niestety nie mam piekarnika
Ostatnio edytowane przez moderatora: