reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzia tak chrząka od września i tak jest co roku jak sie zaczyna jesien i nie wiem dlacego czy to alergiczne czy jak ?nie wiem lekarze u mnie w ośrodku nie rozpoznali nic :no::wściekła/y:
chyba wybiore sie do laryngologa
a co do nauki to powiem szczrze ze nie chce juz pracowc w sklepi i dzwigac niestety latka leca jestm po 3 cesarkach i nie moge juz tak dzwigac chcialabym nawet gdzies na staż jako pomoc księgowej albo fakturzyska bo wiem ze sobie poradzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:(ale jestem skromna co?) a nauka jest bezplatnie i dlatego bo myslalm o innych studiach ale nie mam kasy bo mamy dlugi prze ttprawo jazdy no ikredyt mamy i wiadomo przy dzieciach zawsze sa wydatki

jak ma zwsze na jesieni to moze miec alergiczne.na plesnie i inne grzyby.najlepiej byloby zrobic jej testy.a bylas u alergologa?
milaa jakas alergie pokarmowa?

No moja Mycha właśnie wstała więc spadam :-):-):-):-)

moja tez wstala ale bawi sie w lozeczku:-)
zalozylam jej kamizelke bo dopeiro sie rozpala
dobrze ze do poldunia nigdzie nie musze sie spieszzyc.mam pol gara zupy z wczora i falki od mamy.
juro cos ugotuje

Witam
U mnie spi tylko Dominik,ale dziewczynki wygonilam do lozeczek i kazalam Im sie przykryc:-):tak:
U nas dzisiaj jakos zimno:no:Otworzylam na troche okna ale juz musialam pozamykac:szok::no:bo tak mi wiało ze szok:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze Dominik dzisiaj bedzie mial mniejszy kaszel i ze jutro bedzie mogl isc juz do szkoly

Asiu-moja Paulina tez zawsze na jesieni chrzakala,glownie rano.niby w testach za wiele jej nie wyszlo,ale jak dostala zyrtec i bierzez go caly czas od sierpnia to juz nie chrzaka
Mojemu Dominikowi tez sie ten kazel zawsze zaczyna jak tylko wlaczamy ogrzewanie:no::no::no:To jest taki wstretny kaszel szczekajacy z tym ze w jednym czasie potrafi byc i suchy i mokry:szok::no::no::no:Kiedys dostawal Zyrtec a teraz Xyzal i jak dla mnie jest lepszy:tak::tak::tak:Ale musze ale musze juz kupic nowy tylko musze podjechac po recepte

Żadna mi nie odpowiedziała, ae w końcu doszłam czego nie wiedziałam i znalazłam na torrentach. 9 odcinków już się ściąga, hura!!!
TYlko ja to "oglądam"?

No gdzie ta Brzudula??? Nie moge sie doczekać. I ytak w ogóle to za krótkie te odcinki, mi mało, hihi, !!!
gotowe na wszystko uwielbiam ale też ostatniego sezonu nie oglądałam:no:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to sobie chłopak przykład znalazł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

to co on szczypiorkom robi???????

jejku ale mi smaka narobiłaś :-p:-p:-p:-p podziel się z koleżanką :tak::tak::tak::tak::tak::-)

tez słyszałam ze będzie gdzieś ok tyle odcinków :tak::tak::tak::tak::tak:
ale mnie to wkurza ze ona się z Piotrem spotyka,ja to bym chciała zeby róciła do Marka :-p:-p:-p:-p:-p:-p

oooo tego to nie wiedziałam :no::no::no::no::no::no: może Ula pojedzie do niego do szpitala :sorry2::-):-):-):-):-):-)

dla mnie tez te odcinki są stanowczo za krutkie :tak::tak::tak::tak:

Jetsem dopiero teraz bo byłam na mieście w sprawie pracy.zostawiłam 3 CV-zobaczymy :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale z jednym kolesiem to się prawie pokłuciłam,na bank nie zadzwoni.wyobraźcie sobie że tylko zobaczył moje CV i jak dowiedział się ze mam dziecko to juz spuścił nos na kwintę,że to dla niego problem przyjąc matkę z dzieckiemz e ajk dziecko zachoruje to mu rzucę zwolnieniem i nie będzie miał kto pracować.wkurzyłam się na maksa ,no jak to tak skresla mnie z góry tylko dlatego ze mam dziecko no kurw.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to lekkie przegięcie nie uważacie?to z naczy ze jak kobieta zdecyduje sie na dziecko to ma już pzresrane bo w dzisiejszych czasach nie chcą przyjmować matek paranoja.
powiedziałąm mu że wiem ze do mnie nie zadzwoni niby powiedział że bym tak nie myslała ale ja wiem swoje,skreślił mnie za sam fakt ze jestem matką.jak bym była panną to by mnie przyjął bez żadnego ale.bo powiedział ze wywarłam na nim dobre wrażenie ze na 3punkty daje mi 2+ tylko dlatego że mam dziecko:no::no::no::no:

niech spada na drzewo,nawet gdyby zadzwonił to i tak nie przyjme tej pracy,zreszta godziny mi nie odpowiadają bo praca od 10.00-20.00,weekendy wolne ale co z tego skoro cały tydzień bym dziecka praktycznie nie widziała.do kitu.

a wkurzyłam się :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
kochana współczuję niestety tak jest niby nie mogą cię zapytać czy jesteś w ciąży czy planujesz ciążę itp ale w praktyce jest inaczej...to co ja man powiedzieć matka trojga??????????????
Laseczki wpadłam powiedzieć wam dobranoc :tak: Dziewczyny w łóżeczkach :tak:

No i mała scenka rodzajowa dla was ;-):eek:

Ach ta świńska grypa...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
witam witam
u mnie juz wszyscy spia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnawet stary:cool2::-D
ale luzik

dzien jakos minal.oczywsiscie spoznilam sie do szkoly,ale to norma.u mnie na podworku wialo tak starsznie ze weronike zatykalo i cofalo a drzwi sie zamykaly z impetem.teraz troche lepiej/.przez ten wiatr bylo duzo duzo mrozniej.no ale jakos do szkoly dolazlysmy.na szczecsie w sklepie spotkalam brata ciotecznego i zaoferowal sie ze nas do domu podwiezie.oczywsice skorzytsalam:-D:-D:-D:-D:-D

na jutro aki plan-Pauline ze szkoly odbeirzze sasiad,a z mala do przyjazdy mojej mamy posiedzi szwagier,w koncu ma dziecko w tym samym wieku.pozniej moja mama a poziej p.mysel ze do tej 21 powinnam wrocic do domu:-p:-p:-)
kochana to prawdziwe mrrrrooooozzzzyyyyy:szok::szok::szok:
znam ten ból porannych spacerów do szkoły i ołudniowych ze szkoły mam to samo:dry:
Ja jeszcze chwilke posiedze i tez zmykam spac:tak::tak::tak:
Jutro jeszcze Dominik zostanie w domu ale od srody juz chyba pojdzie do szkoly bo iaczej to na bank zwariuje
witaj w klubie:-):-)moja jula do końca tygodnia posiedzi:tak:
Dopiero dotarłam i padam,M cały czas na kompie ale już tylko do środy bo wyjeżdża:cool:.Olek ma jutro występ w przedszkolu,bo będą listonosza gościć i jego grupa wierszyki mówi:tak: - a on szczególną kwestię ma do powiedzenia:sorry::
Nawet gazety do domu przynosi,
gdy się go ładnie o to poprosi,
Emerytury,renty i inne świadczenia
przynosi nawet,bez opóźnienia.
Czy dziecko 5-letnie ma pojęcie co to jest renta:szok::confused::sorry:?
Garniturek mu wyprałam,bo na galowo trzeba być:tak::cool:.
świetny ten wierszyk:tak:
współczuję Anabuba ja bym tam niewytrzymała bo ja straszny zmarźluch jestem i zwłaszcza silnych wiatrów nienawidzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kochana wytrzymałabyś czego się nie robi dla dzieci:-)
witam :-) teraz będe częsciej zaglądac bo kurs sie skończył :-( od lutego ide dalej sie uczyc w studium policalnym 2-letnim specjalnośc technik rachunkowości :tak: teraz rozglądam sie za praca jutro jadę do biura pracy niestety autobusem bo samochod u elektryka bo nie mialam blokady w kierownicy a ponoć to niezbyt dobrze bo moze zablokowac sie w czasie jazdy Prawko odebralam 30 10 :-D no i mozna bezstresowo jezdzic
Smutno mi bo na kursie poznałam fajnych ludzi nioby mam numery i adresy ale widomo jak to jest
dzieciaki zdrowe Zuzia tylko chrząka caly czas inie wiem czy to nerwowe czy cos z gardłem :sorry2: z Wojtkiem zamierzam wybrac sie do psychologa bo cos mu nauka nie idzie i tez prze ten miesiac co mialam kurs mial bardzo duzo nieodrobinych prac domowych dostał kilka jedynek no izaległosci są :-:)zawstydzona/y:Gabrysia dobrze
Miłego dnia :-)
super że jesteś zadowolona:tak::tak::tak::tak:
ale ci zazdroszcze tej szkoły sama bym gdzieś jeszcze poszła:tak::tak::tak:marzy mi się jeszcze się pouczyć:tak::tak:
a wojtek to widzę że jak mój adam musi być trzymany twardą ręką i sprawdzany bo inaczej takie rezultaty:-(

witam lasencje wtorkowo:happy2:
nocka mrrrrrrrrrrrrrr świetna:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2:
antek spał ok jedna pobudka moje kochanie spisało się na 6+ wyspana jestem:happy2:
julina w domu ogląda bajki na jedynce antek atakuje podłoge autami adam w szkole pietruszka w pracy:happy2:ja mam full roboty ale to potem najpierw musiałam bb odwiedzić:-)

reklama
MALINUS
Po takiej nocce to z ta robota poradzisz sobie raz dwa;-):-)

Moje wylazly juz z lozeczek i atakuja moje wyrko:no:Co za male mendki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry