Mama Helenki
i Aniki :D
Anika juz sie naspala Dobrze, ze zdarzyłam choć troszkę ogarnąć
Trzeba by dzieciaki przewietrzyć, ale coś nie mam weny
Trzeba by dzieciaki przewietrzyć, ale coś nie mam weny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
papatki kochana to co wieczorkiem wpadniesz????????o AS nic nie weim a Ml4enka ma problemy z netem tylko gg jej dzialao wczoraj
Weronika oglada bajki na jedynce.ide w koncu sie ubrac
papapappa
Agnes dzieki
Dorota u mnie jest tylko jedna szkola,a jamieszkam na koncu swiata
niestety autobus szkolny nas nie obejmuje bo za krotka trasa i trzeba sobie jakos radzic.w sumie juz sie przyzwyczailam ze dalkeo.najgorezj jak w dzien jest z -10 i wiatr,bo sam mroz mi nie straszny.zreszta ja ide to mi cielo.tylko mala musze opatulac.a u mnie zawsze wieje.jak gdzies wieje mocniej to u mnie gwizdze rowno.mieszkam na gorce na odkrytym terenie.wokol lasy ale na tyle daleko ze wiatru nie zatrzymuja.
zabudowan prawie wcale wokol nie ma,tylko dalej.prawdziwe Mrozy
Aha i jeszcze jedno Jakby mi Bozia dala drugie dziecko to inaczej bym zrobila niz z Oliwka
Oliwka jest uczone nie noszenia na rekach Tzn nosimy ja ale nie przesadnie I usypia sama Nie da sie czasem przytulic i uspokoic na rekach jak sie cos dzieje A mysle sobie ze jakby byla nauczona usypianai na rekach to w nocy jakby sie obudzila machalbym kilka razy ja na rekach i moze by usnela A tak to czekam godzine czy 2 godziny az sama usnie Bo tak jest nauczona Albo jak ja cos mega boli to najlepiej byloby ja przytulic ale ona sie odpycha Przy drugim dziecku planuje inaczej :-)
gratuluję pójścia do szkoły. sama bym jeszcze poszła...witam :-) teraz będe częsciej zaglądac bo kurs sie skończył :-( od lutego ide dalej sie uczyc w studium policalnym 2-letnim specjalnośc technik rachunkowości
Ale mam nerwa Oliwka mnie wkurzyła na maksa.
Kaszy nie chciałą,zarzyczyła sobie kanapki,potem ze kanapek już nie chce.nakarmić mi się nie pozwoliła ,M tez nie to nie ,sama tez jeść nie chce
ma karę wyłaczyłąm jej telewizję i ma siedziec przy stole póki nie zje,jak narzie to ugryzła z 4 gryzy małe a siedzi już ponad 20min
nie odpuszczę jej,
nerwy mi juz puszczają,ja ja sadzam do stołu a ona bezczelnie schodzi i sobie śpiewa mi prosto w twarz i nic sobie z tego nie robi.
zarz ją rozszarpię
witaj kochanawitajcie dziewczeta!!!
dawno mnie tu nie bylo i bardzo duzo naskrobalyscie wiec nie ma mowy o nadrobieniu ja teraz na popoludniu, m byl w domku wiec trzeba bylo wykorzystac to i tamto ;-);-);-);-);-);-)
witaj kochana
pewnikiem nie nadrobisz to chociaż napisz co u ciebie???
witaj kochana
pewnikiem nie nadrobisz to chociaż napisz co u ciebie???