reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dopiero dotarłam i padam,M cały czas na kompie ale już tylko do środy bo wyjeżdża:cool:.Olek ma jutro występ w przedszkolu,bo będą listonosza gościć i jego grupa wierszyki mówi:tak: - a on szczególną kwestię ma do powiedzenia:sorry::
Nawet gazety do domu przynosi,
gdy się go ładnie o to poprosi,
Emerytury,renty i inne świadczenia
przynosi nawet,bez opóźnienia.
Czy dziecko 5-letnie ma pojęcie co to jest renta:szok::confused::sorry:?
Garniturek mu wyprałam,bo na galowo trzeba być:tak::cool:.

reklama
Dopiero dotarłam i padam,M cały czas na kompie ale już tylko do środy bo wyjeżdża:cool:.Olek ma jutro występ w przedszkolu,bo będą listonosza gościć i jego grupa wierszyki mówi:tak: - a on szczególną kwestię ma do powiedzenia:sorry::
Hihi świetny wierszyk:-D Nono zdjęcia elegancika poprosimy :-)
Ja już wykąpana ;-) siedzę w samej bieliźnie i mi nawet ciepło,więc źle chyba nie jest ;-)
Słodkich snów dla was i szkrabów;-) Do jutra :tak:

Hihi świetny wierszyk:-D Nono zdjęcia elegancika poprosimy :-)
Ja już wykąpana ;-) siedzę w samej bieliźnie i mi nawet ciepło,więc źle chyba nie jest ;-)
Słodkich snów dla was i szkrabów;-) Do jutra :tak:
No fotek raczej nie będzie,bo teraz pracuje a wcześniej to zawsze na takie kameralne imprezy wewnątrz przedszkolne chodziłam:tak:.Ale rano w domu cyknę;-):tak:.
Miłej nocki.

I ja się witam, Zaparzę herbatkę , doleje miodku i odpisuje.

dzien jakos minal.oczywsiscie spoznilam sie do szkoly,ale to norma.u mnie na podworku wialo tak starsznie ze weronike zatykalo i cofalo a drzwi sie zamykaly z impetem.teraz troche lepiej/.przez ten wiatr bylo duzo duzo mrozniej.no ale jakos do szkoly dolazlysmy.na szczecsie w sklepie spotkalam brata ciotecznego i zaoferowal sie ze nas do domu podwiezie.oczywsice skorzytsalam:-D:-D:-D:-D:-D

na jutro aki plan-Pauline ze szkoly odbeirzze sasiad,a z mala do przyjazdy mojej mamy posiedzi szwagier,w koncu ma dziecko w tym samym wieku.pozniej moja mama a poziej p.mysel ze do tej 21 powinnam wrocic do domu:-p:-p:-)
No dzis sobie raczej nie popiszemy.
A to Ty o takim wiatrzysku mówiłaś, ech, spółczuję, bo dokładnie wiem co to jest. Na tym osiedlu takie wiatry to norma. Nie wiem dlaczego tego lata było tak spokojnie, to niespotykane, za to juz wczoraj sie zaczęło,a wieczorem byo jak u Cebie. czyli od dzis łeb urywa.

hihi, no same tego dzieciaki nie wymyśłiły...
I o zdjęciu pamietaj!

No i tyle.
Tak w ogóle to wita Was zombi. Masakra nocka. Ale żyję. Obudziła się o 7 , niechciała sie uspokoic, chcesz mleko-tak. Przynosze mleko-odpycha-nieeeeeeeee
chcesz herbatki-tak, przynosze-nieeeeeeeeeeee
w koncu ululałam ja na rekach i sie uspokoiła, wziela meko, wiec jeszcze pospi, no ja juz nie.

A obudzima sie z zawalonymi zatokami, i jak sie do dziecka odezwałam to sie przstraszyłam swojego głosu-ale chrypa. No Piotrus powie, że bardzo seksi, wiadomo, ale skąd to ?
Mała wstanie trza będzie się wziąść za obiad, szybko porządek ( nie bedzie tak zle, bo jest dobrze:tak: ), do przychodni odebrać recepte najpierw i zanieśc do apteki żeby maść zrobili, i do chrzesniaczki na ratunek jej pupie. Piotrus po robocie musi sie przspac bo na nocke jeszcze idzie ( jak ja tego nie cierpie), to my sie zmyjemy, zeby mial spokój.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja:-)
nocka dobra.mala o 5 dostala kasze i spi.tyle ze sie kreci bo psy szczekaja a ona na psy i na koty reaguje jak ja na telefon:-D

paulina w szkole.sasiad ja przywiezie.
pogoda jak wczoraj.mroz 4 stopnie,slonce i waitr!!!!!!!!brrrrrrrrr

U mnie juz wszyscy spia.Najpierw cala trojka sie kapala,mlode wypily kaszke i poszli spac:tak:Klaudia sie troche rzucala i ryczala ale juz spi
Chyab troszke za bardzo nagrzalam przed kapiela bo az goraco mi jest i zaczyna mnie bolec glowa:no:Ale przynajmniej bedzie cieplutko do rana;-):-)
Teraz jem kolacyjke ,ogladam polsat i siedze przed laptopem
Jak tam samopoczucie dzisiaj???????????????
Oliwka właśnie padła więc ja też zmykam spać.połknę tabletkę od bólu głowy bo mi zaraz dyńkę rozsadzi:tak::tak::tak::tak:
I co przeszedl bol glowy????????????
mam 2.5 km w jedna strobe tyle ze ponad polowa to glownie miedzy polami i łakami.
na szczescie rano sasidka zawozi bo inaczej bym sie zadzgala chyba:eek:
ale coz zima nie zima trza isc.ale chociaz w tamtym roku dzieki tym spacerkom dziewczyny sie zhartowaly i Paulina wcala nie chorowala a Weronika malo:tak::-)
A nie ma gdziesz szkoly blizej???????

Oliwak usnela o 20 Ale do 22 budzila sie co chwile Przed 22 dalam jej jeszcze flache z mlekiemPozniej obudzila sie o 4 u nie spala do po 5 Usnela po 5 i wstala kolo 8 Nocka taka sobie Z jedna dluzsza pobutka ale na szczescie lezala grzecznie na lozku z nami :tak:

Po 11 jedziemy do zusu do rybnika Pozniej do mnie do urzedu Jutro wyniki krwi malej i endokrynolog Juz sie doczekac nie moge

Agnes ile Ty dalas za tego teletubisia?mozesz dac mi linka do tego psrzedawcy?

Anabuba proszę tu są linki :tak::tak::tak::tak:
Ja mam tego drugiego usypiacza , a tego pierwszego tez kiedys mielismy i tez fajny.w tej chwili oba sa w promocji to daje Ci linki do dwóch :tak::tak::tak::tak::tak:

TELETUBIŚ * Tinky Winky * Telewizorek Świeci Gra (797247320) - Aukcje internetowe Allegro

TELETUBIŚ BIG HUG GRA SWIECI TELETUBISIE PROMOCJA (801667523) - Aukcje internetowe Allegro

Wstałam, a Oliwka i M jeszcze śpią :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka sie juz wierci to lada moment wstanie :tak::tak::tak:

dorota dzięki za pamięć ,nie już na szczęście nie boli :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i co Spiochy???? Już po 8 dobrze.
Moja nadal śpi, szkoda, że ja już nie mogę. Latałam po allegro za kozaczkami, akilka dodałam do obserwowanych, do miasta i tak pójde, bo może jednak kupie tutaj. Zawsze lepiej przymierzyć, ona ma taką pulchną nóżkę, że numer to pólowa sukcesu, jeszcze wysokość, hihi.

Do góry