reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i dupa, kurza twarz, ale jestem zła. Zaplaanowaliśmy sobie taki fajniusi wieczorek, a tu jak nigdy tel z pracy, że jest potrzebny na już. Auto dopiero jutro do odbioru, my roz....eni, a tu klops. Lipa. No kurfa zła jestem jak nie iwem. A jutro idzie na 6 rano do 14. i óźniej na 22 do 6 rana. FUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale z jednym kolesiem to się prawie pokłuciłam,na bank nie zadzwoni.wyobraźcie sobie że tylko zobaczył moje CV i jak dowiedział się ze mam dziecko to juz spuścił nos na kwintę,że to dla niego problem przyjąc matkę z dzieckiemz e ajk dziecko zachoruje to mu rzucę zwolnieniem i nie będzie miał kto pracować.wkurzyłam się na maksa ,no jak to tak skresla mnie z góry tylko dlatego ze mam dziecko no kurw.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to lekkie przegięcie nie uważacie?to z naczy ze jak kobieta zdecyduje sie na dziecko to ma już pzresrane bo w dzisiejszych czasach nie chcą przyjmować matek paranoja.
powiedziałąm mu że wiem ze do mnie nie zadzwoni niby powiedział że bym tak nie myslała ale ja wiem swoje,skreślił mnie za sam fakt ze jestem matką.jak bym była panną to by mnie przyjął bez żadnego ale.bo powiedział ze wywarłam na nim dobre wrażenie ze na 3punkty daje mi 2+ tylko dlatego że mam dziecko:no::no::no::no:

niech spada na drzewo,nawet gdyby zadzwonił to i tak nie przyjme tej pracy,zreszta godziny mi nie odpowiadają bo praca od 10.00-20.00,weekendy wolne ale co z tego skoro cały tydzień bym dziecka praktycznie nie widziała.do kitu.

a wkurzyłam się :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
No niestey, ale tak jest i craz częściej sie zdarza. Matki- mamy przesrane!

No i mała scenka rodzajowa dla was ;-):eek:

Ach ta świńska grypa...
hihi, bomba!

Mała ogląda mini mini, zasnęła popołudniu-to wiecie, więc nie jestem pewna czy po kołysance ódzie grzecznie spać, ae postanowiłam ją i tak do łóżeczka wsadzić, jedna godzina to jedna godzina.

reklama
witam witam
u mnie juz wszyscy spia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnawet stary:cool2::-D
ale luzik

dzien jakos minal.oczywsiscie spoznilam sie do szkoly,ale to norma.u mnie na podworku wialo tak starsznie ze weronike zatykalo i cofalo a drzwi sie zamykaly z impetem.teraz troche lepiej/.przez ten wiatr bylo duzo duzo mrozniej.no ale jakos do szkoly dolazlysmy.na szczecsie w sklepie spotkalam brata ciotecznego i zaoferowal sie ze nas do domu podwiezie.oczywsice skorzytsalam:-D:-D:-D:-D:-D

na jutro aki plan-Pauline ze szkoly odbeirzze sasiad,a z mala do przyjazdy mojej mamy posiedzi szwagier,w koncu ma dziecko w tym samym wieku.pozniej moja mama a poziej p.mysel ze do tej 21 powinnam wrocic do domu:-p:-p:-)

Anabuba robię ci mapkę :-p Dasz rade otworzyc zdjęcie??

Poszlo na gg
:)

nic nie doastalaam,

HI ,HI dzień zaduszonych i przystojnego żołnierza widzi,może ona jest jak melinda gordon?????:-D:-D
witam sie i ja ,tylko poniedziałek wstał od razu jakie ożywienie na forum,,,ja mam dziś 2 dzieci w domu ,bo w naszej szkole 2 listopada zawsze maja wolne ,jakby ludzie tego dnia też do pracy nie chodzili:no:a potem będą sobotę jakąś odrabiać za to ,bezsens:tak::dry:
Sunday ,ale masz fajnie że idziesz do pracy ,a do tego do tak świetnej i miłej pracy:tak::tak:zazdroszczę ,bedziesz teraz opoiekunką ??

u nas nigdy 2 nie robia wolnego w szkole.co za obyczaje?

swietne, ja musze dzis albo jutro połazić za kozaczkami dla małej, póżniej może być jeszcze gorzej, zimniej znaczy.

No i witam
Wczoraj wstałam na chwilkęod kompa, wracam, a tu laptop zamknięty, mężuś w seksi majteczkach zaprasza do siebie, no musicie mnie zrozumieć, ze już kompa nie wlączyłam...

A dzis zimno, znów, rano na minusie, mała w nocy troszkę się budziła, bo sie rozkopywała i marzła, no jak nigdy, a nie moge tam za mocno kaloryfera rozkrecić, bo robi sie paskudne powietrze, i za gorąco i dopiero jest problem, ble.
Zaraz wsiadam na rowerek, później zakupy, spacer, jakiś obiad-rybka dokładniej, mam nadzieje, że samochód dziś bedzie do odbioru bo na zakupy trzeba jecgać, a siadka pod wózkiem to za mało.

no ja tez bede patrzec dla malej za kozaczkami bo ma takie na polarku od kolezanki odstsalam ale sa na styk,wiec do konca zimy nie starcza ani na wieksze mrozy.u nas wczesniej widzialam w sklepie,a chrzestny obiecal ze 50zl da na buty to nawe i za tyle kupie:-)

Wspolczuje nocki :-(
A ty bys juz tez miala chec miec kolejnego bobaska?

Dzis na innym forum widzialam dziewczyna ktora byla w 32 tygodniu ciazy A miala coreczke 10 miesiecy Jejku jak ludzie czasem szybko po urodzeniu dziecka zachodza w ciaze :szok:
:

jak to u nas mowia-CO ROK TO PROROK !

Witam,
u nas nieciekawie- wczoraj cały wieczór bek, ryk i panika:no:

mały wył od 20 do 24-zjadł i dalej wył- przebrany, najedzony, mowie a moze pi.c mu sie chce i zrobiłlam mu ta herbatke z kopru- pije i beczy- mowie no to moze głodny- je i becy i tak w kółko- na rekach beczy leży, beczy normalnie masakra jakaś- ja juz z besilności tez zaczełam beczec- potem zaczął sie pocić straszliwie to zmierzyłam mu temperature i miał 37,5.... w koncu o 24 jakos udało mis ie go uspac- ale sama juz zapłakanamy oczywiście niewyspani- bo potem znów sie obudził- ale całe szczescie zjadł iposzedł dalej spac- pewnie ju z wycienczenia- bo w koncu bez przerwy plakał 4 godziny a wcesniej jeszcze 3 godziny nie spał wogóle tylko siedział i sie rozglądał-całe sczęście spokojnie:sorry2:

no ale rano znow co godzine sie budził i znów jest caly gorący- dzwoniłam do lekarza go zapisać a baba do mnie że nie ma miejsc i że skoro ma niecałe 38 to nic sie nie dzieje:sorry2: to nic że ma katarek kicha i pokasłuje co jakiś czas:-( dzisiaj mnie nie przyjmie nikt i trudno:wściekła/y: pieprzona służba zdrowia:wściekła/y: mam nadzieje ze dzisiaj jakos nocka minie a jutro z samego rana bede dzwoniła żeby go zarejestrować jak mu nie przejdzie...

Medeuska kobieto po 1 bylo powiedziec ze to NOWORODEK!!!!!!!!!!!!
po 2 u 2tyg noworodka widzialam katar,i troche kaszlu,bez zadnej goraczki i mial zapalenie pluc!!!!!!!!!!!!!1
co za kurwy tam pracuyja!!!!!!!!1
u nas pytaja czy dziecko ma goraczke ale tez w wjkaim jest wieku!!!!!!!!1
ja Cie nie strasze ale u takiego malucha glupi katar moze sie zakonczyc.lec jutro do przychodni i sie kloc od razu z nimi jak nie to sie wpychaj do lekarza/1albo do szpitala!
tu chodzi o Twoje dziecko a wstyd schowaj w kieszen!

Można tak nieśmiało do was dołączyć?? ;-)

witamy witamy

widziałam je na żywo bo w realu jest stoisko tchibo są świetne:tak:

kochana ja bym na twoim miejscu nie czekała to jest noworodek jak nie przychodnia to szpital:tak:

pewnie zapraszamy napisz nam coś o sobie:happy2:

witam lasencje:happy2:
dziś dopiero teraz bo niedawno dopiero prąd nam włączyli:wściekła/y:
wczoraj spędziliśmy super miły dzień wspólne śniadanko zabawa w kalambury potem obiadek długi spacer po cmętarzu po powrocie herbatka ciasteczka zabawa w zgadywanki dzieciaki wesołe wtulone w nas cieszyły się że wreszcie rodzinna niedziela potem wspólna kolacja chłopakki robili kolacje a my dziewczyny śniadanie dzieciaki poszły spać my dobry sexik pogaduchy no dzień superaśny:tak::tak::tak::tak:
julka nadal w domku jeszcze kaszle więc ją trzymam:tak:
od godziny się zbieram pranie nastawić póki jest prąd ogarnąć chałpę i jakoś nie mogę:-):-)

malinka a po ile te buty sa w realu?
fajny dzionek:-D

Tak więc piszę conieco o sobie ;-)
Agnieszka jestem :-) Mam 21 lat,i cudowną córeczkę Anię.Urodziła się 13.03.2008.Jest wspaniałą rozgadaną dziewczynką ;-) Choć właśnie mi marudzi-dałam ją do łóżeczka żeby się zdrzemnęła a ona marudna :sorry:cosik zasnąć nie umie.Co jeszcze...Nie pracuję,siedzę w domku,ostatnio dość mocno zaangażowałam się w pomoc bezdomnym kociakom...Mamy w domu dwa koty i psa :-D Także zwierzyniec dość pokaźny ;-) No i zapomniałabym o moim kochanym mężusiu :-D On wkońcu też ci mój :-D
Nie wiem co jeszcze,jak o czymś zapomniałam to pytajcie :tak:
Już wiem co zapomniałam :-D Dać wam foteczkę mojej córci ;-)
Oto i Ania :-)

witam moja imenniczke mala:-D:-D

Cholerka...Moje słonko już stwierdziło że koniec spania...wrr ale nie ma opcji,jeszcze jej z łóżeczka nie wyciągam,niech jeszcze pośpi bo potem będzie cały dzień się awanturować hehe :-D
O,położyła się :-D
Się nie śmiejcie że tak na bieżąco mam możliwość pisania,bo mam komputer przy ścianie,a tuż obok komputera mam nowo postawiony piec kaflowy-i mam małą przerwę w ścianie,więc widzę prosto łóżeczko córy :-D Taki mały podgląd ;-)

ja do lozeczka mam 3metry po postej:-)w tymn samym pokoju:-)

Ja tez jeszcze nie nosze czapki a do tego dzisiaj mialam kurtke bez kaptura:no::no::no:Jeszcze troszke przypizdzi i chyba zaczne zakladac czapke chociaz bardzo,ale to bardzo nie lubie:no::no::no:A pozniej marzne i narzekam na bol glowy i uszow

Ja sobie przed spacerkiem posprzatama w "kanciapie"-takie pomieszczenie obok drzwi wejsciowych do domu w ktorym mam piec gazowy,liczniki wody i dosyc duzo miejsca na rozne klunkry.Wystawilam dziewczynek rowerki,zawinelam w folie i poszly na balkon a tam bede wstawiala wozek jak beda mrozy i snieg

ja dzis bylam w tej swojej czapce basebolowce i sluchawki w uszach wiec bylo ok:-D

MH
To dobra jestes z tym pieczem hehe
A to ze Helence tak sie podoba wyrko to chyba dobrze;-):-)Chcialabym Ja widziec buszujaca caly dzien kolo niego:-);-)

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:

ja taj czesto robie:-D:-D:-D:-D
ale u mnie prawie nie ma sasidow,no i szlqfrok zakaladm

Przyznam ze jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktos tak robil pieczarki:sorry2:Ale brzmi apetycznie:tak::tak::tak:

ja tez tak robie pieczarki tylko je kroje na mniejsze kawalkio czesto obtaczam w tym jajku co obtaczam kotlety.najelpiej jak maja pare minut zeby polezec w jaju z przyprawami:tak::tak::tak::tak::-)
no i robie je raczej jako dodatek do kotleta

J

Zrobiłam kopytka, chyba na trzy dni :szok: :-D Helenka wcinała takie z wody :-D A ja już zjadłam porcję odsmażanych na masełku :tak: pycha :-p
Tylko pranie cos kiepsko schnie :eek:

to zaden problem,my jutro zjemy:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a mi pranie dzis super-malo ze sznurkow nie zwailo:-)

Żadna mi nie odpowiedziała, ae w końcu doszłam czego nie wiedziałam i znalazłam na torrentach. 9 odcinków już się ściąga, hura!!!
TYlko ja to "oglądam"?

No gdzie ta Brzudula??? Nie moge sie doczekać. I ytak w ogóle to za krótkie te odcinki, mi mało, hihi, !!!

a ja potrzebuje 6 sezon Greys anatomy-czyli chirurdzy!jest jakie 6 odcinkow.tylko brat ma konto na rapidzie wa te co on szukal to sa na innych serwisach i mi nie sciagnie.ktoras chetna mi sciagnac i przyslac plytke?????????????
oczywiscie z napisami nalepiej:cool2::cool2::cool2::cool2:

Laseczki wpadłam powiedzieć wam dobranoc :tak: Dziewczyny w łóżeczkach :tak:

No i mała scenka rodzajowa dla was ;-):eek:

Ach ta świńska grypa...

hehhehehe
dibre

no i jak mowialm m nieraz
wlazalm o 21 na bb a tu tylko echoooooooo

wredne jestescie:dry:

U mnie juz wszyscy spia.Najpierw cala trojka sie kapala,mlode wypily kaszke i poszli spac:tak:Klaudia sie troche rzucala i ryczala ale juz spi
Chyab troszke za bardzo nagrzalam przed kapiela bo az goraco mi jest i zaczyna mnie bolec glowa:no:Ale przynajmniej bedzie cieplutko do rana;-):-)
Teraz jem kolacyjke ,ogladam polsat i siedze przed laptopem

Oliwka leży w łóżeczku,chciałabym aby szybko usnęła bo strasznie głowa mnie coś boli.
też z chęcią bym się już połozyła:tak::tak::tak:

to na co czekasz?m jeszcze nie ma?:-p:cool2:

U mnie juz wszyscy spia.Najpierw cala trojka sie kapala,mlode wypily kaszke i poszli spac:tak:Klaudia sie troche rzucala i ryczala ale juz spi
Chyab troszke za bardzo nagrzalam przed kapiela bo az goraco mi jest i zaczyna mnie bolec glowa:no:Ale przynajmniej bedzie cieplutko do rana;-):-)
Teraz jem kolacyjke ,ogladam polsat i siedze przed laptopem

no masz szczescie ze przyszlas bo zaraz bym zaczela na was uroki rzucac zle:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry