reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O Ty czarownico:-p:-D:-D:-D

Kochana jak Ty masz daleko do szkoly?Kurcze ,podziwiam Cie mroz nie mroz,deszcz,wiatr a Ty zapierniczasz bidulko z tymi dziewczynkami

mam 2.5 km w jedna strobe tyle ze ponad polowa to glownie miedzy polami i łakami.
na szczescie rano sasidka zawozi bo inaczej bym sie zadzgala chyba:eek:
ale coz zima nie zima trza isc.ale chociaz w tamtym roku dzieki tym spacerkom dziewczyny sie zhartowaly i Paulina wcala nie chorowala a Weronika malo:tak::-)

kurcze jestem w szoku bo dzis allegro dziala mi bez problemow:szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oliwka właśnie padła więc ja też zmykam spać.połknę tabletkę od bólu głowy bo mi zaraz dyńkę rozsadzi:tak::tak::tak::tak:
Ja tez dzisiaj bralam juz tabletke bo mnie wszystko bolalo:szok:
mam 2.5 km w jedna strobe tyle ze ponad polowa to glownie miedzy polami i łakami.
na szczescie rano sasidka zawozi bo inaczej bym sie zadzgala chyba:eek:
ale coz zima nie zima trza isc.ale chociaz w tamtym roku dzieki tym spacerkom dziewczyny sie zhartowaly i Paulina wcala nie chorowala a Weronika malo:tak::-)
To Ci wspolczuje:no::no::no:Ja bym dostala z glowa gdybym miala zapierniczac 2,5km w kazda pogode:no::no::no:To nie dla mnie
Dobrze ze macie ta sasiadke:tak::tak::tak:

kurcze jestem w szoku bo dzis allegro dziala mi bez problemow:szok::szok::szok::szok:
A czego szukasz na allegro:confused::confused::confused:
Ja czesto sobie tak patrze,ale nie chce juz nic kupowac bo mialabym gdzie tego pochowac,tylko ze zawsze cos tam mnie skusi i chociaz sobie obserwuje;-):-)

Mi cos BB teraz wolno chodzi i raz juz mnie wywalilo

A czego szukasz na allegro:confused::confused::confused:
Ja czesto sobie tak patrze,ale nie chce juz nic kupowac bo mialabym gdzie tego pochowac,tylko ze zawsze cos tam mnie skusi i chociaz sobie obserwuje;-):-)

Mi cos BB teraz wolno chodzi i raz juz mnie wywalilo

siora chciala zebym popatrzyla dla melj na swieta juz :szok: za preznetem i cos z teletubisow
powiem szczerze ze ja juz sama nie wiem co im kupowac i gorzej co powiedziec jak bacia pyta czy cos

siora chciala zebym popatrzyla dla melj na swieta juz :szok: za preznetem i cos z teletubisow
powiem szczerze ze ja juz sama nie wiem co im kupowac i gorzej co powiedziec jak bacia pyta czy cos
U mnie w rodzinie jest tak,ze kazdy z rodzenstwa daje na kazde dziecko 50 zl i wtedy jest calkiem spora sumka i mozna kupic cos konkretnego:tak::tak::tak:Zawsze sie pytamy co chcemy dla dzieci no i to jest kupowane:-):tak:
Swoim dzieciom oczywiscie kupujemy osobno od nas samych

A ja myślałam że wszystkie już śpicie :-D Ja właśnie nagrzewam sobie łazienkę grzejnikiem elektrycznym,idę się kąpać i lulu :-D Anulka śpi już od 20:30 ;-) także loozik :-D

Ja jeszcze chwilke posiedze i tez zmykam spac:tak::tak::tak:
Jutro jeszcze Dominik zostanie w domu ale od srody juz chyba pojdzie do szkoly bo iaczej to na bank zwariuje

U mnie w rodzinie jest tak,ze kazdy z rodzenstwa daje na kazde dziecko 50 zl i wtedy jest calkiem spora sumka i mozna kupic cos konkretnego:tak::tak::tak:Zawsze sie pytamy co chcemy dla dzieci no i to jest kupowane:-):tak:
Swoim dzieciom oczywiscie kupujemy osobno od nas samych

u nas nie ma kwoty ale tak nieumownie tez gdzies ,no chrzestni jak isch stac to wiecej.ale pki co tylko ja ma dzieci:-)
no i piotrkabrat.

A ja myślałam że wszystkie już śpicie :-D Ja właśnie nagrzewam sobie łazienkę grzejnikiem elektrycznym,idę się kąpać i lulu :-D Anulka śpi już od 20:30 ;-) także loozik :-D

a skad.o tej porze to ja z reguly dopiero wlaze trzymac nocna warte do polnocy,
ale ze dzis wczesnie wstalam,szybko teraz wlazlam na bb.oczy mi sie kleja a musze sie jesscze wykapac,i zaraz ide spac.
w domu amm 23stonie iwec cieplo a mi ostatnio ciagle zimno.nawetw nocy to i koldra gruba i jeszcze koc i wraz mi zimno.a jak mi marzna plaecy to sie budze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spadam bo zaraz usne na klawiatrurze
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry