reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka dziewczyny

Bardzo ładna fryzura luna i pasują ci ciemne włosy:tak:
KOchana, są jasne, a teraz jeszcze jaśniejsze bo do blondu wróciłam, hihi.

Ale bardzo Wam dziewczyny dzięuję. Musze tylk powiedzieć że nie mam tak pociągłej twarzu, beznadziejny ten telefon do zdjęć jest.

Witam Jestem tylko na chwilkę bo goście jadą niezapowiedziani na weekend:wściekła/y:My bulismy na cmentazru u Babci A. To jest ze 30km w jedną strone. My opiekujemy się grobem poza nami nikt tam nie jeździ... Jesteśmy na miejscu otwieram bagażnik i pytam męża gdzie kwiaty, zabrał tylko świerk, kwiaty zostały w piwnicy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mówie wczesniej zapakuj to i to a ja ubieram Zuzę. No i niby wszystko co kazałam zabrał. Musi pojechać jeszcze raz i weź potem sie nie kłóć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pewnie nie zajrze bo jak goście w domu to przy garach bedę stała:dry:
No jak to facet, ja to bym sie nawet specjalnie nie złościła, trudno, będzie musiał jechac jeszcze raz, ale co Ty tak wymagasz od faceta, im trzeba zrobić liste drukowanymi literami:-D:-D:-D. A poważnie, weź na luz bo tylko nerwy szarpiesz, a to chyba nie taki wielki powód do awantury kochana. Goście jak to goście, niezapowiedziani dl anieprzygotowanych ( czyli i dla mnie ) wielką radością nie są. Co innego jeszcze jak jest kasa i można wyskoczyć na szybkie zakupy i gotowców nakupować, to co inego, ale i tak można miło spędzić czas. Ciesz się, że bedziesz miała z kim pogadać.:-D:-D:-D

mamita głowa do góry,będziesz miec przynajmniej w domu wesoło :tak::tak::tak::tak::tak:
a co nie lubisz mieć gości?????
uśmiechnij sie ,trzeba tez widziec pozytywne strony tych odwiedzin :-p:-p:-p:-p:-p:-p

a i się wkurzyłam bo dostałam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w poniedziałek miałam iśc do gina a tak teraz dupa wizyte będe musiała przesuwać ,jakby choć raz nie mogła się spuźnic z 2 czy 3 dni tylko przyjść dzień wcześniej,zawsze mi pokrzyzuje plany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Święte slowa, a co do @, no to przecież @, nie można od niej przyjemnych rzeczy wymagać:-D:-D:-D. Tak się śieję, a;e samam mam w końcu wizytę u gina, i gdyby mi przyszła późńiej, to bym się pociachałą, pół roku na tą wizytę czekałam.

No to serio masz przerabane z tymi sasiadami Ze tez ludzie uwielbiaja wrogow wokolo sobie robic Jakby nie dalo sie dobrze zyc :wściekła/y::wściekła/y:
Super z tym fryzjerem Wugladasz zjebiscie

i jak sprzatanie pomoglo Ja tez bym chciala sie tak rozladowywac To bym chyba wieczny blysk w domu miala :-p
A wiesz co, tam gdzie cześniej mieszkałam, na innym osiedlu było super, nawet jak ktoś nowy sie wprowadzał, to w srodku nocy mógł do sąsiada zapukać po pomoc przy głupocie, no jakoś tak se tam fajnie żyło, Klekoty tez były wiadomo jak wszedzie, ale i tak bylo super. A tu, kazdy wilkiem, na 10pięter po 3 mieszkania jest może z 6 osób z którymi pogadasz, uśmiechną sie, reszta jakby Cię nie znała, no bo po co.

A z tej z******j fryzury to sikam po nogach, fajnie Ci wyszło:-D:-D:-D:-D:-D

No. KOniec cytatów, trza cos o siebie:-D.W koncu jetsem wyspana, dziś byla druga nocka pod rzad jak P wstawał do małej a mnie wygnał pod ściane spać, no superaśnie, i obiad wczoraj zrobił, i zakupy, i cholerka mogłam go jeszcze bardziej wykorzystać, ale taka się senna zrobiłam, że odpuściłam, teraz żałuję, bo znów mam ochotę, taka niewyżyta kocicha:-D:-D:-D:-D

Dziś P jedzie z teciową na cmentarz do babci, a ja z małą do Mątew. Wiki zostanie z kuzynką, któą uwielbia, a ja z moją mamą mamy 4 groby, na mszy bedziemy ( niestety-nie cierpieć mszy cmentarnych ).
No i tyle, dzień jak prawie każdego z nas, obiad mamy od wczoraj ( gulasz) tylko pyrki obrac i git. Ne mam pojęcia o której wrócę, nie prędko coś mi się zdaje.

MH bardzo fajne to łóżko :tak::tak::tak::tak: a ile dałaś/jkaie ma wymiary?
No własnie, fajniutkie, podasz cenę i wymiarki?

To mój chłopak!Aktualnie!:-):-):-):-)
Bombowy gość:-D

a to wczorajsze wieczorne wariacje dziewczyn :-):-):-)
Rewelka, żeby moja miała się tak z kim pobawić, ostatnio ciągle woła mnie na kocyk żeby sie z nią bawić, a to klocki, a to piłka, a to garaż chce budować dla aut, no i jeszcze te kształty wciskane pokochała, o jejku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczynki :tak:
Ja tylko na chwilę bo zaraz do teściowej jadę ale na szczęście tylko na chwilę :sorry: nie miałam jak zajrzeć przez te kilka dni bo ojciec siedzi cały czas i nie ma nawet jak poczty sprawdzić :no: Kubek marudny ostatnio oby nic go nie łapało, kaszel mu przeszedł całkowicie po 4 dniach :tak: czyli syrop na medal :-D
MH zdrowia szczęścia pomyślności i tego co naj naj :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to tyle ode mnie, idę dziecku jeść zrobić i w drogę, dobrze że samochód już doprowadziłam do porządku :tak: jak dam radę to zajrzę dzisiaj wieczorem :tak:

Witam i ja:tak:.
o i znów bym zapomniała, obiecane zdjęcia, ciemne, bo wieczorem i byle jakie bo sama robilam i to telefonem, ale ...

Fju,fju,fju - aleś się na bóstwo zrobiła;-):tak::cool2::cool:.
mamo helenki życzę tobie w tym pieknym dniu spełnienia wszystkich marzeń ,radości z życia ,pociechy z męża zdrowia dla ciebie i całej rodzinki ,by dziewczynki miały zawsze wesołe minki-życzy anabubka i ja
Spóźnione :zawstydzona/y:ale szczerze się dołączamy:tak:.
a ja pije sobie goracy kubek-żurek z grzankami(jakoś mnie tak naszło):tak::tak::tak::tak::tak:
Aż mi się czasy studenckie przypomniały:happy2:,bo kumpel zawsze żurek w bufecie brał:-p:-D:-D.
Super gość.:tak:
Wczoraj nawet na sekundę do kompa nie siadłam,bo nie było kiedy,objeździliśmy dalsze cmentarze w Dorohusku i Depułtyczach a dzisiaj Chełm nam został.Przy okazji odwiedziliśmy siostrzenicę mojej babci - jeszcze z wałówką wróciliśmy:szok::tak:.Zaraz się zbieramy na groby.Miłego dnia wszystkim życzę:tak:.

Dopadłam kompa :tak:

Dziewczyny pooglądałam fotki :tak: Super :tak:

A jeśli chodzi o łóżeczko to obejrzałam chyba wszystkie dostępne w necie :eek:
:tak:
Dałam 250zł :tak: Kupiłam używane, bo nowych już niema w sprzedaży:eek:, ale wygląda jak nowe :tak:

Jest szerokie na 80cm, i ma trzy długości, 130, 165 i 200 :tak:

Dzisiaj rano złożyłam, Helenka z niego nie wychodzi :-D:-D

A jeśli chodzi o barierkę to się zobaczy :eek: Jeśli będzie potrzebna to nowa kosztuje chyba 30 zł w IKEA więc jakby co to się dokupi :sorry2:
p1130514.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-01

Jeszcze myśle o jakiś naklejkach na ścianę :tak: Bo już troszkę zniszczona od ciągłego szorowania :eek:

Ostatnia edycja:
A co tu pustki takie?? :szok::szok::szok: wszystkie pewnie na cmentarze wybyły, ja już mam z głowy, tylko u mnie w mieście nie byłam ale to bym musiała iść z mamą bo za duży cmentarz i się nie pamięta gdzie kto leży a chciałam iśc do mojej nauczycielki ze średniej ale nie mogę znaleźć grobu, będę musiała podejść i się zapytać gdzie leży :tak: a jak sobie przypomnę jaka baba fajna była, szkoda :-( dwa lata mnie uczyła ekonomii i rachunkowości. Jej syn ją zabił, nożem jej gardło poderżnął, naćpany był w h** i myślał że ma węża na szyi, a ona spała :no: (bynajmniej tak pisali, nikt nie wie jak było, naćpany był na pewno) A teraz mi w gazecie regionalnej napisali że jakiegoś faceta starszego w mieszkaniu znaleźli, odobno nie żył od 2 lat :szok::szok::szok: szok a siostra i brat w żarach mieszkają i nikt do niego od dwóch lat nie zaglądał :no: co za ludzie :no: idę coś poszperać w necie póki Kubek śpi :tak: M do pracy musiał pojechać, dzisiaj na telefon jest nie wiem o której będzie bo mają trochę ludzi :sorry: zaglądne potem jak ojciec nie będzie pisać :tak:

Hej
Luna może i jasne ,ale cholerka nie wize tego blondu po ciemku ,co nie zmienia faktu ,że fajnie wyglądasz:tak:
MH łóżeczko pierwsza klasa i widać ,ze heli sie bardzo podoba ,a to najważniejsze:tak:
Sunday cłopak śliczny ,widać że urwis rośnie -iskierka,
My dziś krótko na cmentatzu byliśmy bo zimno bardzo ,a dzieci i ja świezo po chorobie,niby 6 stopni a ziąb taki z wiatrem ciągnie ze aż strach:szok:,nie ma co -zima idzie
M ściągnął mi dziś z góry zimowe kurtki czapkii td,wyprane już sie suszy,czas najwyższy:tak:

dorota ja nigdy z Oliwka nie spałam i nie wyobrażam sobie aby z nami spała,kazdy ma swoje łóżko i już.oczywiście są wyjątki jak Oliwka była chora to co innego a tak to nie.niewygodnie spać w trójkę na jednym łóżku tym bardziej ze dziecko się wierci,kopie i ja bym się wnie wyspała,trzeba uważac aby dziecko nie zgnieść więc co to za spanie?

a a do męża też fajnie jest się przytulić itp. a przy dziecku nie da rady więc moje zdanie juz znasz.

a jesli chodzi o drugie dziecko to nie jest takie proste bo my mamy taka sytuację ze mieszkamy na razie u moich rodziców,a wiecznie z nimi mieszkac nie będziemy bo juz nam jest ciasno w jednym małym pokoiku a jak by przyszło drugie dziecko to co łóżeczko mam sobie powiesic na suficie?nie ma mowy w tej sytuacji :no::no::no::no: a tym bardziej z jednej pensji nie dalibyśmy rady w czwórkę :no::no::no::no: ja musze iść do pracy,potem będziemy musieli pomyslec o jakimś kredycie i mieszkanku dla nas a potem bardzo bym chciała drugie dziecko.a to pewnie dopiero za ładnych pare lat bo wczesniej nie ma mowy.:tak::tak::tak::tak::tak:

a w tedy to myslęże teściowa by sie zajmowała drugim dzieckiem jak by mi się skończył macierzyńskim bo musiałbym wrócic do pracy szybko skoro mielibyśmy kredyt na głowie.
tak jak widzisz to nie jest takie proste ja sie wydaje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a więc się witam dziewczyny.
u mnie zimno :tak::tak::tak::tak: teraz dochodzi 9.00 a jest na dworze -1C.

Oliwka obudziła mi się dziś o 5.00,masakra jakaś i nie chciała spać,przysnęła o 7.30 na 1h i juz buszuje.

jesteśmy juz po śniadanku i kawce.

po 11.00 wybieramy sie na cmenatrze :tak::tak::tak::tak: a potem do teściów na obiadek i wrócimy dopiero wieczorkiem:-)
No fakt kasa potrzebna Dobrze ze tak o tym myslisz bo plan jest rozsadny :tak:
My mieszkamy z moja mama i jej facetem Tylko ze mamy 2 pokoje plus 1 ma mama i Jasiu Wiec jakby nie bylo to do dyspozycji mamy 3 pokoje Bo chodzi sie po calym mieszkaniu Tylko ze tez wynajmujemy A na kredyt to nie ma szans :no:
Zdjecia szalonych dziewczynek super :tak:
Dziękuję bardzo za życzenia, WSZYSTKIM :tak::tak::tak::tak: JESTEŚCIE KOCHANE :tak:

Wczoraj byłam u mamy na obiadku, a wieczorem miałam gości u siebie :tak:
Dziewczyny tylko nie dały mi pospać:eek: No ale nie można mieć wszystkiego :tak:

Jeszcze wam się pochwalę, ze kupiłam Heli łóżeczko :tak:
http://www.channel4.com/4homes/imag...-bed-credit-3-lg--gt_full_width_landscape.jpg

Wpadnę poźniej poczytac, bo M coś marudzi...
Fajne to lozeczko Ja chyba tez bym sie bala ze Oliwka by mi spadla z niego :blink:
Sliczny Taki maly chodzacy czlowieczek :-D:-D:-D
A co tu pustki takie?? :szok::szok::szok: wszystkie pewnie na cmentarze wybyły, ja już mam z głowy, tylko u mnie w mieście nie byłam ale to bym musiała iść z mamą bo za duży cmentarz i się nie pamięta gdzie kto leży a chciałam iśc do mojej nauczycielki ze średniej ale nie mogę znaleźć grobu, będę musiała podejść i się zapytać gdzie leży :tak: a jak sobie przypomnę jaka baba fajna była, szkoda :-( dwa lata mnie uczyła ekonomii i rachunkowości. Jej syn ją zabił, nożem jej gardło poderżnął, naćpany był w h** i myślał że ma węża na szyi, a ona spała :no: (bynajmniej tak pisali, nikt nie wie jak było, naćpany był na pewno) A teraz mi w gazecie regionalnej napisali że jakiegoś faceta starszego w mieszkaniu znaleźli, odobno nie żył od 2 lat :szok::szok::szok: szok a siostra i brat w żarach mieszkają i nikt do niego od dwóch lat nie zaglądał :no: co za ludzie :no: idę coś poszperać w necie póki Kubek śpi :tak: M do pracy musiał pojechać, dzisiaj na telefon jest nie wiem o której będzie bo mają trochę ludzi :sorry: zaglądne potem jak ojciec nie będzie pisać :tak:
Jezu to straszne z ta nauczycielka :-(Az brak mi slow

My tez juz po grobach Pada na twarz Jednak takie jazdy po 3 cmentarzach w 3 roznych miastach to robi swoje Jeszcze autobusami Ale mam jeszcze troche sil i zaraz budze G bo sie drzemnal i idziemy na 17 do kosciolka

Dziewczyny jakis czas temu bylo to poruszane Ale podobno mowi sie ze mozna zaplanowac plec dziecka?
Z
Jakie znacie metody Wiem ze cos jest przed @ a cos po @ Napiszcie mi jak to jest chce wiedziec z ciekawosci Wiem wiem nie zawsze sie to sprawdza hehehe

reklama
Moja Helenka zaliczyła pierwsze spanie w nowym wyrku :-p Jak nigdy poszła spac po południu :szok::-D Teraz będzie buszować do 22 :eek:

Dorota, teoretycznie przed 14 dim cyklu dziewczynka, a po chłopiec :tak:

Do góry