reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

melduje ze zyje :-)

teraz dziewczyny to ja juz bede miala bardzo malo czasu zeby usiasc na BB :-:)-(
wczoraj zaczal sie nam pierwszy dzien remontu :-D
ale bylo fajnie...
kurcze normlanie chodzialm taka napalona tym remontem ze konczyc nie chcialam :sorry2:
drapalam tapety, zdzieralam farbe olejna, sprzatalam balagan...
a Sewek ??
On to normlanie jakby w siodmym niebie - chodzil z szufelka i wszystko zamiatal albo ze swoja wiertarka zabawkowa i wiercil wszedzie....
ale posprztaalam sobie juz troche balkon :cool2:
fotki zaraz wstawie jak sobie wrzuce na kompa
ale najlepsze jest toz e taka podekscytowana chodzilam ze nie amm ani ednego zdjecia jak cos robie :dry:

reklama
Hi ,hi ,a Patrysia zrób koniecznie przy pracy ,żeby ci potem m nie zarzucał ,ze on wszystko sam:-Dbo faceci mają bardzo wybiórczą pamięć:tak::-D
ale tu dziś wiatr hula ,jak po pustyni..........

Dopadłam kompa :tak:

Dziewczyny pooglądałam fotki :tak: Super :tak:

A jeśli chodzi o łóżeczko to obejrzałam chyba wszystkie dostępne w necie :eek:
:tak:
Dałam 250zł :tak: Kupiłam używane, bo nowych już niema w sprzedaży:eek:, ale wygląda jak nowe :tak:

Jest szerokie na 80cm, i ma trzy długości, 130, 165 i 200 :tak:

Dzisiaj rano złożyłam, Helenka z niego nie wychodzi :-D:-D

A jeśli chodzi o barierkę to się zobaczy :eek: Jeśli będzie potrzebna to nowa kosztuje chyba 30 zł w IKEA więc jakby co to się dokupi :sorry2:
p1130514.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-01

Świetne łóżeczko a jaka Córcia zadowolona!!!:-):-)

Hej

Sunday cłopak śliczny ,widać że urwis rośnie -iskierka,

Dzieki! A Urwis już sie robi!!!!:eek:

melduje ze zyje :-)

teraz dziewczyny to ja juz bede miala bardzo malo czasu zeby usiasc na BB :-:)-(
wczoraj zaczal sie nam pierwszy dzien remontu :-D
ale bylo fajnie...
kurcze normlanie chodzialm taka napalona tym remontem ze konczyc nie chcialam :sorry2:
drapalam tapety, zdzieralam farbe olejna, sprzatalam balagan...
a Sewek ??
On to normlanie jakby w siodmym niebie - chodzil z szufelka i wszystko zamiatal albo ze swoja wiertarka zabawkowa i wiercil wszedzie....
ale posprztaalam sobie juz troche balkon :cool2:
fotki zaraz wstawie jak sobie wrzuce na kompa
ale najlepsze jest toz e taka podekscytowana chodzilam ze nie amm ani ednego zdjecia jak cos robie :dry:

To super że w koncu cos sie ruszylo! Tylko nie szalej tak Ty z tym remontem uważaj na siebie!!!!:tak::tak::tak:

A ja mam już powoli nerwa jutro pierwszy dzień pracy, po przerwie i to nowe miejsce!:eek::eek::eek: Normalnie stresuje się! No i do tego maly z opiekunką, na szczescie jeszcze przez tydzien moja mama po rehabilitacji będzie do nas zajeżdzala na troche.

Hej,tak coś mnie wzięło:dry:,że po 14-ej zasnęłam i spałam dobre 3 godziny:szok::tak:.Obiadu więc nie jadłam tylko na kolację rosołek i kurczaczka pieczonego z ziemniaczkami i buraczkami z papryką z wałówki od cioci.Ale mi apetytu na kisielek zrobiłyście.
Na cmentarzach ruch znośny,bo większość wczoraj była,Julu dał popis,bo cały czas uciekał,wywracał się i krzyczał(nie płakał bo łez nie było:no::sorry2:).
Julu teraz śpi,M herbatkę poszedł szykować.
Dorotka,tutaj sobie sprawdź;-):tak: Kalendarzyk małżeński - społeczność internetowa kobiet
Herbatka z cytrynką i miodem podana:tak::cool:.

No i jestem wolna
Goscie juz pojechali jakies 20 minut temu,ale bylo fajnie:tak::tak::tak:Spotkanie na cmentarzu a pozniej u mnie kawka i obiadek:-)Zostalo mi tyle jedzenia ze chyab przez minimum trzy dni nie bede musiala gotowac;-):-D:-D:-D
Ale ile mam zmywania i jaki syf w chacie:szok::szok::szok:Nie wiem za co sie najpierw wziasc wiec sobie siedze hehe

MH
Super mloda wyglada w tym wyrku i widac ze jest zachwycona:tak::tak::tak:

Cześc dziewczyny, witam ponownie. Wróciiśmy z cmebtarzy o latankach po rodzince. Mała zachwycona, bo z Kasią siedziała ( moja kiuzynka)

A co tu pustki takie?? :szok::szok::szok: wszystkie pewnie na cmentarze wybyły, ja już mam z głowy, tylko u mnie w mieście nie byłam ale to bym musiała iść z mamą bo za duży cmentarz i się nie pamięta gdzie kto leży a chciałam iśc do mojej nauczycielki ze średniej ale nie mogę znaleźć grobu, będę musiała podejść i się zapytać gdzie leży :tak: a jak sobie przypomnę jaka baba fajna była, szkoda :-( dwa lata mnie uczyła ekonomii i rachunkowości. Jej syn ją zabił, nożem jej gardło poderżnął, naćpany był w h** i myślał że ma węża na szyi, a ona spała :no: (bynajmniej tak pisali, nikt nie wie jak było, naćpany był na pewno) A teraz mi w gazecie regionalnej napisali że jakiegoś faceta starszego w mieszkaniu znaleźli, odobno nie żył od 2 lat :szok::szok::szok: szok a siostra i brat w żarach mieszkają i nikt do niego od dwóch lat nie zaglądał :no: co za ludzie :no: idę coś poszperać w necie póki Kubek śpi :tak: M do pracy musiał pojechać, dzisiaj na telefon jest nie wiem o której będzie bo mają trochę ludzi :sorry: zaglądne potem jak ojciec nie będzie pisać :tak:
Straszne, narkotyki i alkohol!!!
I bezdusznośc, olewactwo, przez dwa lata ojca nie odwiedzic, zadzwonić, nic?

No i tyle, pusto,ale w takim dniu wiadomo. Oglądamy Comedy Central, troszkę się rozruszać. przed wyjsicem zostawilismy pootwierane ona i kurcze jak wróciliśmy to kostnica normalnie! Ale juz sie robi cieplej.
U mnie jutro ponoc 8* i wiatrzysko, no bomba. To ja juz wole 3* i spokój.

U nas słonko ale zimno było a cmentarz pod lasem to w czapkach trzeba było chodzić.
Julu właśnie się przebudził,bo pić się zachciało i koszulkę kazał sobie nałożyć.Ostatnio M się nabija z Jula,bo jak coś nie chce małemu wyjść to NIE MODE mówi:tak::-D:-D.Mówił MOJOTO na samolot a teraz ŚAMOJOT:tak::-D:-D:-D:-D.

MH swietnie corcia wyglada w tym lozku I jaka zadowolona
PATRYSIA oszczedzaj sie troche
DOWIKLA no to wspolczuje sprzatania Ale wiesz jak bylo goscie to bylo milo ale wszystko co dobre kiedys sie konczy I wiecznie dobrze miec nie mozesz :-(

Bylismy z Oliw w kosciele Ale wytrzymalismy tylko do konca kazania Ja nie wiem jak z nia wytrzymamy za 2 tygodnie na roczkwej mszy
Oli juz wykapana Kaszki zabardzo nie chciala A pozniej bedzie glodna Jesczze jak bedzie szla spac to dam jej mlekczka Oczywiscie spac sie jej nei chce

Ulalamal mi sie z przudu zab Jakos dziwnie ze jutro musze isc do dentysty A co innego mialam w planie Ale musze isc go zrobic A ja strasznie nie lubie dentysty :-(

Dorotka,u nas na Jula działa lizak,bo przeważnie też do kazania wytrzyma:tak: a potem nudzi mu się:sorry2:,w lecie lepiej było,bo na dworze można postać :tak:a teraz zimno i przeważnie starszym babkom przeszkadza :sorry:jak dziecko swoje 3 grosze do mszy wtrąca:-p:tak::-D:-D.

reklama
cześć nieedawno dotarliśmy do domu.
zimno okropnie,najgorszy ten wiatr taki mroźny brrr zmarźliśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

w sumie na cmenatrzach zajęło nam 3h,Najgorsze to ze Oliwka strasznie zmarzła w nogi ,zimne jak lud miała,jak to zobaczyłam to się aż przeraziłam.
a była w kozakach,tylko ze prawie cały czas siedziała w ózku i pewnie dlatego ze sie nie ruszała :tak::tak::tak::tak:

jak dojechaliśmy do tesciów to szybko ją nasmarowałam Pulmex baby aby ją rozgrzało,wmasowałam w stopy porządnie,szybko gorąca herbatka z miodem i ciepło ją ubrałam i się rozgrzała tak w 40min i potem już była cieplutka.

mam nadzieję że mi sie nie rozchoruje.

padła nam niechcący bo nie przypilnowaliśmy o 15.20 a obudziłąm ja o 17.00 no właśnie o której pójdzie spać?nie wiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz z M budują z klocków a ja się rozpakowuje:tak::tak::tak::tak:

Do góry